- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
Yani pek akıntı olmadı ama aşırı bel ağrım vardı ikiye ayrıldı belim yani o dereceHAyırlısı olsun canım inşallah Rabbim nisan ayında nasip ederGecikme günlerinde ağrın, akıntın falan oldumu canım? Çok ağrılıyım da
HAyırlısı canım ya vardır inşallah gec döllenme falanBEnde hala olmadım, test yaptım negatifama çok sıkıntılıyım 2gündür, sürekli bel, bacak ağrısı var adet ağrısı şeklinde, bide bazen şeffaf bazen beyaz akıntım geliyor, hissedince adet oldum sanıyorum doğruca tuvalete ama bişe yok akıntı olcaksam olsaydım yada olmuycaksam pozitif çıksa bari Hep düzenlidir benim, olmayınca çok rahatsızım
Ona bakmiyorum zSefirin kızı sancarda öyle ilk seferde tutturdu ikisinide
Benm 2. Ci de boyle tek ilişkide olmustu film gibi ama oluyo bazenOna bakmiyorum zhep dizilerde bunlar iste
An itibariyle bende oldum adetHAyırlısı canım ya vardır inşallah gec döllenme falan
Bendensin bebeğimhahaha ayni kafadaniz desene bende öyleydim. Artik en erken haftaya Pazar veya hafta ortasi belki birseyler cikar
benimki dedi, bende sen karisma dedim
Gebelik Testlerinde 10 Dakika sonra cikan cizgiler gecersiz oluyor. Bu sizin Testiniz icin gecerlimi bilmiyorum. Almanyadaki Testlerde 10 Dakika sonra silik cizgi cikabilir ama Test gecersiz oluyor
Benm 2. Ci de boyle tek ilişkide olmustu film gibi ama oluyo bazen
Yaa hayırlısı canım bence gecikmesindense iyi oldu bari boşa umutlanmayalımAn itibariyle bende oldum adet
Masallah diyelim canim bizimkisi olmuyor
Duty bende daha tik yokBendensin bebeğim
Hayırlısı artık bu ay sürekli buralara girmek istemiyorum, okudukça da stres yapıyoruz galibaYaa hayırlısı canım bence gecikmesindense iyi oldu bari boşa umutlanmayalım
Darisi basima ben 1hafta olacak yarin gecikmisimHayırlısı olsun,yeni bat 25nisan canımDasmeer
Yine aynı batımız canım gelecek aya beraber bekleriz artıkHayırlısı olsun,yeni bat 25nisan canımDasmeer
Off sende aklimdan çıkmıyorsun heo dua ediyorm adet olman icinDuty bende daha tik yokmayisa kayiyorum bu gidisle ben
Adet olduğun gunden itibaren say 28. gun adet tarihin tabi duzenliyse. Ve tavsiyem bi takvim uygulamasi indir. Misal PEPPAP kullaniyorm benKızlar yeni adet tarihinizi nasıl hesaplıyosunuz
Bende pepapp var ama suan gecikti mesela bazen 22gün döngüm bazen 26 oluyor oyüzden tam belirleyemiyorumAdet olduğun gunden itibaren say 28. gun adet tarihin tabi duzenliyse. Ve tavsiyem bi takvim uygulamasi indir. Misal PEPPAP kullaniyorm ben
Hersey hazir kurleri bile belirledim adet olamiyorum yok boyle birseyOff sende aklimdan çıkmıyorsun heo dua ediyorm adet olman icin
Bende mayisa gelirim kesin de bakalm umut bakidir