Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2_ 3 önceydi cnm gecikti adetten bir gün önce test yapmıştım asırı silik çizgi vardı. Bügün test yaptım negatif cıktı belirsizlik kalkınca da malum kırmızılar geldi şimdi olmusum neyse cok gecikmedi bir çabucak yeni yumurtalar oluşsun 😅
:) hayırlısı inşallah canım. İnşallah bu ay geler bebiş :) :)

21 yaşında evlendim Pko var yumurtlama olmuyor adet çok düzensiz 🙄 bu yüzden bebek işi de zor oluyor 4 yıldır iki kez hamile kaldım ikisi de nasip olmadı inşallah bu ay yüzüme güler

Net yumurtlama yakaladım ama 14 gün olmadı daha yumurtlama üstünden 9 gün geçti sabırsız davrandım yine 🥺

Eklentiler

• IMG_20200328_121436.jpg
    IMG_20200328_121436.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 30
2_ 3 önceydi cnm gecikti adetten bir gün önce test yapmıştım asırı silik çizgi vardı. Bügün test yaptım negatif cıktı belirsizlik kalkınca da malum kırmızılar geldi şimdi olmusum neyse cok gecikmedi bir çabucak yeni yumurtalar oluşsun 😅
Hayırlısı olsun canım aynenn öyle :)

Eskiden ben çok takardım şimdi o takmaya başladı canım neden olmuyor artık olsun diye. ben baba olamayack mıyım demeye başladı :KK42:

canım böyle demesi inan daha iyi, benmki de öyle derdi delirirdim şimdi o takınca daha fena :KK39:

bu site bana umut oldu biliyor musun bir sürü kişi de benim gibi bu mucizenin kendisine verilmeyeceğini düşünüyormuş, yalnız değilmişim. onu anladım onların olduysa benim de olur Allahın izniyle dyorum artık :KK68:
Kesinlikle bend3 ondan gelmistim bu siteye simdi bakmadan duramiyorum :KK71:

Yaa sorma bugunde oyle konusursa atlarım üstüne hersey cocuk için yumurtayı gaçiramammm :halay: :KK53:
Günaydınnlar efenim

hahaha ayni kafadaniz desene bende öyleydim. Artik en erken haftaya Pazar veya hafta ortasi belki birseyler cikar

Ne gerek var boyle seylere de diyor mu 😂

benimki dedi, bende sen karisma dedim :KK70:

Arkadaşlar yumurtlama üstünden 10 gün geçti comfort days erken gebelik testi yaptım. Biliyorum çok erken ama dayanamadım 🥺 önce bir şey yok gibiydi sonradan 20 30 dakika sonra çok çok silik hayali bir çizgi belirdi fotoğrafta net değil ama silik var gibi 🙄 test geçersiz mi bir umut var mı 😔

Gebelik Testlerinde 10 Dakika sonra cikan cizgiler gecersiz oluyor. Bu sizin Testiniz icin gecerlimi bilmiyorum. Almanyadaki Testlerde 10 Dakika sonra silik cizgi cikabilir ama Test gecersiz oluyor

Dayanamadım erkenden yaptım yine. Pik olmuş olabilir mi? Yarın da yapacağım

Eklentiler

• 15856470827414126679872816022832.jpg
    15856470827414126679872816022832.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 26
Canım günaydın sen adet oldun mu. Ben olmadım hala ama test yaptım maalesef negatif olsa şimdiye cıkmalıydı
BEnde hala olmadım, test yaptım negatif😞 ama çok sıkıntılıyım 2gündür, sürekli bel, bacak ağrısı var adet ağrısı şeklinde, bide bazen şeffaf bazen beyaz akıntım geliyor, hissedince adet oldum sanıyorum doğruca tuvalete ama bişe yok akıntı😞 olcaksam olsaydım yada olmuycaksam pozitif çıksa bari🤲🏻 Hep düzenlidir benim, olmayınca çok rahatsızım

X