Çok teşekkür ediyorum canım ,tam da siparis verdiğim marka,işte bu gerçekten faydali olduizle canım ov testi halkında tüm bilgileri veriyo
5gun .Bilmiyorum ki ben de teste yok bekliyorum olsam da kurtulsam adet belietileri varSizin kaç gün gecikti?
Ben dün pik ne diye soruyodum buralarda akşamında da YouTubeden bu videoyu izledim ve yeterli bilgi sahibi oldum kadın net anlatmışÇok teşekkür ediyorum canım ,tam da siparis verdiğim marka,işte bu gerçekten faydali oldu
İnşAllah senin ki gebeliktendir canım. Ama benim uzun zamandır böyleBen varımAh ben de biraz önce bir topikte sordum aynı şeyi , yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçti kasıklarımda ağrı var
Bendede karın ağrısı siskinlik var5gun .Bilmiyorum ki ben de teste yok bekliyorum olsam da kurtulsam adet belietileri var
Inşallahhh inşallah. Benimde kasıklarımda sanki böyle rahmimde birden gelen ağrılar oluyo. Normalden daha çabuk yoruluyorum yemek ya da temizlik yaparken. İnşallah diyorum ama umutlanmak istemiyorum
Değerlendirdik canım ama benim umudum yok geçen ay femera ve çatlatma iğnesi kullandım 2 yumurta olmus catlamisti ama tutmadı nasip hersey
Sende var mı bebe? Senle çok denkleşiyoz ama konusmadık gibi pek.Bu topiktekiler olarak bize cesaret madalyası takmaları lazım korona kol gezerken bizim bebe yapmaya çalışıyor olmamız hayret verici ama gerçek
Rabbim hayırlı hamilelik versin canım hepimize ben geçen yıl kaldım ama 22. Haftada suyum geldi bir hafta sonra da mecbur doğum yapmak zorunda kaldımÖyle gerçekten. Hani bir söz var ya her nasip vaktine esirdir diye. Kesinlikle öyle. Bn hem bedenen hem ruhen hem fikren çok hazırdım bu ay. Yumurtlamamı takip ettim. Yediğime içtiğime.. Düzenli ilişkime. Ama olmadı. Nasip değilmiş.
Yok canımcım kullanıcı adımın Annelika olduğuna bakma daha bebem yok inş olurSende var mı bebe? Senle çok denkleşiyoz ama konusmadık gibi pek.
Benimde bat 21 nisan ....doğum günüm 27 si 30 u da oğlumun doğum günü olursa inşallah mevlâmdan büyük bir hediye hatta mucize olur yaaa nasipKızlar ben de varım bat 21 Nisan,doğumgünüm de 29 Nisan diyorum ki belki bu ay bana bir hediye gelir
Canım ben hiç birşey kullanmıyorum ki. Hiç birşey.Bende aynı durumdayım,çok zor adet oldum şişlik mide yanması 2 gün akıntı sonrası agrili akışkan bir dönem oldu afedersiniz,ama ben Klomen e bağladım,Dr bir ay kullanıp diğer ay ara vericez dedi Allahtan da bu ay kendimce incir kürü deniyorum,belki kullandiysaniz sizin de Klomendendir
Bende başlamadım.baslayacagım.inşKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Dasmeer @moonandstar @bsr0745 @smu @Merveayaz11 M Masalmina @Guuunisigi @Zeze92 @Birpdrci @Glnkymn @Merve33444 @MoonfacedMom @Duty @Missyloves Ahsen555 @NarinCeylan Uzmankezban @sadehayatt06 @Nnuurrr @eczhnm @Balkupumm @_Lila @Jamie35 merve @Mercan9094
@blue eyes girl @Esmeresm
Psikolojik olarak hazır oldugunuz hamilelik sürecine sanırım fizyolojik olarak da hazırlaniyor olabilirsiniz öyleyseCanım ben hiç birşey kullanmıyorum ki. Hiç birşey.
Stresli donem+mevsim gecisi .bende yilda bir kez olan sey bu aya denk geldiBendede karın ağrısı siskinlik var
Çok düzenli kullanmasam da kullanıyorumKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Dasmeer @moonandstar @bsr0745 @smu @Merveayaz11 M Masalmina @Guuunisigi @Zeze92 @Birpdrci @Glnkymn @Merve33444 @MoonfacedMom @Duty @Missyloves Ahsen555 @NarinCeylan Uzmankezban @sadehayatt06 @Nnuurrr @eczhnm @Balkupumm @_Lila @Jamie35 merve @Mercan9094
@blue eyes girl @Esmeresm
Rabbim hayırlı hamilelik versin canım hepimize ben geçen yıl kaldım ama 22. Haftada suyum geldi bir hafta sonra da mecbur doğum yapmak zorunda kaldım