Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar ovülasyon dönemi ve testi hakkında bilgi edinmek için attığım linklere göz atıp bilgi sahibi olabilirsiniz

Inşallahhh inşallah. Benimde kasıklarımda sanki böyle rahmimde birden gelen ağrılar oluyo. Normalden daha çabuk yoruluyorum yemek ya da temizlik yaparken. İnşallah diyorum ama umutlanmak istemiyorum

Ay inşallah ya bnm de ilk defa bu ay aşırı derecede sağ kasığım ağrıdı. Kesin hamileyim diodum. Ama adet oldum. İnşallah sen hamilesin dir. Günün geçince test yap

Değerlendirdik canım ama benim umudum yok geçen ay femera ve çatlatma iğnesi kullandım 2 yumurta olmus catlamisti ama tutmadı nasip hersey

Öyle gerçekten. Hani bir söz var ya her nasip vaktine esirdir diye. Kesinlikle öyle. Bn hem bedenen hem ruhen hem fikren çok hazırdım bu ay. Yumurtlamamı takip ettim. Yediğime içtiğime.. Düzenli ilişkime. Ama olmadı. Nasip değilmiş.

Rabbim hayırlı hamilelik versin canım hepimize ben geçen yıl kaldım ama 22. Haftada suyum geldi bir hafta sonra da mecbur doğum yapmak zorunda kaldım

Canım ben hiç birşey kullanmıyorum ki. Hiç birşey.

Rabbim hayırlı hamilelik versin canım hepimize ben geçen yıl kaldım ama 22. Haftada suyum geldi bir hafta sonra da mecbur doğum yapmak zorunda kaldım

Ahh öyle mi evet rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar hamilelikler nasip etsin. Çok zor gerçekten. Ama şöyle düşün hamile kalabiliyorsun. Ben nedensizce o korkuya kapılmaya başladım. Acaba hamile kalabilecek miyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…