Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh öyle mi 🥺 evet rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar hamilelikler nasip etsin. Çok zor gerçekten. Ama şöyle düşün hamile kalabiliyorsun. Ben nedensizce o korkuya kapılmaya başladım. Acaba hamile kalabilecek miyim diye
Evet hamile kaldım canım ama aşılamaya karar verilmişti rahim filmi çektirdim 2 ay üst üste aşılama yapıldı tutmadı sonraki ay kendiliğinden oldu şimdi de 1 yıldır kalamadim

Ay inşallah ya 🤲🤲 bnm de ilk defa bu ay aşırı derecede sağ kasığım ağrıdı. Kesin hamileyim diodum. Ama adet oldum. İnşallah sen hamilesin dir. Günün geçince test yap 🥰
❤️❤️😍Inşallahhh inşallah. Yaparım tabi inşallah burda sizlerle de paylaşırım güzel haberi. İnşallah sende ilk yumurtlamanda olursun :)

Başım ağrıyo ama ne şiddetleniyo ne de tamamen geçiyo burnum da kanadı bir iki gündür. Allahım ne olur denk gelmiş olmasın hamile olayım ne olur:dua:

Evet hamile kaldım canım ama aşılamaya karar verilmişti rahim filmi çektirdim 2 ay üst üste aşılama yapıldı tutmadı sonraki ay kendiliğinden oldu şimdi de 1 yıldır kalamadim

Hayırlısıyla daha zamanı var demek ki 🤲 dua edelim birbirimize. Hani en güzel dua Bi müminin bir mümine yaptığı duaymış ya, 🥰 Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin

❤❤😍Inşallahhh inşallah. Yaparım tabi inşallah burda sizlerle de paylaşırım güzel haberi. İnşallah sende ilk yumurtlamanda olursun :)

Başım ağrıyo ama ne şiddetleniyo ne de tamamen geçiyo burnum da kanadı bir iki gündür. Allahım ne olur denk gelmiş olmasın hamile olayım ne olur:dua:

İnşallah ya 🤲🤲 benim yüzüm gülmedi senin güler inşallah 🥰🥰🥰

Merhaba Kızlar, Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Bende 2,5 senelik evliyim 15 aydır istememize rağmen olmadı. Ultrasonda pko görüntüsü çıksada hormon testlerim iyi adetlerimde 28-35 arası olur. Eşimde de sperm ileri hızı %5 ve morfoloji %3 sayı ve total motilite iyi olduğu için engel değil denildi. Ocak ayında rahim filmi çekildi temiz çok şükür 😅 Mart ayında femara + ovitrella tedavisine başladım. Adetimin 5.günü günde 2 defa 5 gün boyunca kullandım. İlaç bittikten iki gün sonra doktor kontrolümde 14 mm solda 15 mm sağda yumurtam olduğunu öğrendim. Soldaki çok gelişmese de sağdaki 19 mm olduğu günün akşamı çatlatma iğnesi vurdum, kendim yaptım göbekten 😊 Bat 4 nisan umarım tutmuştur. İlişki ise iğneden önceki gün iğneden 15 saat ve 37 saat sonra oldu. İlk femara kullanışım, uzun oldu kusura bakmayın 🌈

Kızlar, uzun süre ovulasyon testi yapanlar, kistten anlayanlar, ben geçen ay 10. Gün yumurtlama görmüştüm ama yumurtam büyüyüp folikül kisti olmuştu. Bu ay 13. Gün ovulasyon testi yapıyorum ama yumurtlama görmedim hala yani t çizgisi yok denecek kadar silik o derece yok 🙄 yumurtlama günü sizlerde de değişiklik gösteriyor mu? Kist yumurtlamaya engel oluyor olabilir mi?

Merhaba Kızlar, Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Bende 2,5 senelik evliyim 15 aydır istememize rağmen olmadı. Ultrasonda pko görüntüsü çıksada hormon testlerim iyi adetlerimde 28-35 arası olur. Eşimde de sperm ileri hızı %5 ve morfoloji %3 sayı ve total motilite iyi olduğu için engel değil denildi. Ocak ayında rahim filmi çekildi temiz çok şükür 😅 Mart ayında femara + ovitrella tedavisine başladım. Adetimin 5.günü günde 2 defa 5 gün boyunca kullandım. İlaç bittikten iki gün sonra doktor kontrolümde 14 mm solda 15 mm sağda yumurtam olduğunu öğrendim. Soldaki çok gelişmese de sağdaki 19 mm olduğu günün akşamı çatlatma iğnesi vurdum, kendim yaptım göbekten 😊 Bat 4 nisan umarım tutmuştur. İlişki ise iğneden önceki gün iğneden 15 saat ve 37 saat sonra oldu. İlk femara kullanışım, uzun oldu kusura bakmayın 🌈
Ben de 2.5 senelik evliyim 15 aydır istiyorum. 4 ay klomen denedim ben de şimdi kendim bi seyler yapicam ve takip edicem yumurtlamayı. Senin insallah tutmuştur. 🤲🏻

Inşallah hayırlısıyla güzel haber alırsın canım :)

Y
Benmde bugün yada yarın bat😀 hiç adet belirtim yok bi baş ağrısı var 2-3 gündr var ama yok gibi, yok ama var gibi🤦🏻‍♀️ İnşallah adet olmayız hamileyizdir canım🙏🏻
aynen benim de öyle baş ağrım var ama benim adetime 7-8 gün var inşallah belirtidir :)

Ben de 2.5 senelik evliyim 15 aydır istiyorum. 4 ay klomen denedim ben de şimdi kendim bi seyler yapicam ve takip edicem yumurtlamayı. Senin insallah tutmuştur. 🤲🏻
İnşAllah cnm 🙏🏻 Femara kullanmayı düşünüyor musun ? Geçen ay bal tarçın çörekotu yaptım sanırım kist yaptı reglim 37. Gün geldi. Ovülasyon testlerinde normalde yumurtlamayı görürken kür yaptığım ay tam olarak T çizgisi koyulaşmadı. Kür filan düşünüyorsan dikkatli ol derim, en kısa sürede minik fasülyelerimize kavuşuruz inş🤰🏻

İnşAllah cnm 🙏🏻 Femara kullanmayı düşünüyor musun ? Geçen ay bal tarçın çörekotu yaptım sanırım kist yaptı reglim 37. Gün geldi. Ovülasyon testlerinde normalde yumurtlamayı görürken kür yaptığım ay tam olarak T çizgisi koyulaşmadı. Kür filan düşünüyorsan dikkatli ol derim, en kısa sürede minik fasülyelerimize kavuşuruz inş🤰🏻
Ben yaptım bal çörekotu tarçın canım, yumurtlamayı da gördüm ovulasyon testiyle. Herkesde farklı etki yapabilir tabiki ama senn gecikme stresten de olabilir

X