- 25 Şubat 2020
- 458
- 505
Hoşgeldin inşallah :)
Buda benim ovu testim kizlar ilk defa yaptım ve hiç aklimda yoktu yapmak öylesine denemek istedim dün pik gördüm ama bugün silik çıktı bazılarında sonraki günde köyü çıkıyor
Aaaa çok silikleşmiş gerçektenBuda benim ovu testim kizlar ilk defa yaptım ve hiç aklimda yoktu yapmak öylesine denemek istedim dün pik gördüm ama bugün silik çıktı bazılarında sonraki günde köyü çıkıyor
Inşallahhh inşallah. Benimde kasıklarımda sanki böyle rahmimde birden gelen ağrılar oluyo. Normalden daha çabuk yoruluyorum yemek ya da temizlik yaparken. İnşallah diyorum ama umutlanmak istemiyorumHoşbulduk. İnşallah bu ay minik minik kuzularımıza kavuştuğumuz ay olur
Hiç tecrübesi olmayan biri olarak nedense yorum yapmak istedim,yumurtanız sanirsam bugün çatlamisBuda benim ovu testim kizlar ilk defa yaptım ve hiç aklimda yoktu yapmak öylesine denemek istedim dün pik gördüm ama bugün silik çıktı bazılarında sonraki günde köyü çıkıyor
Yumurtan bir gün içinde çatlamış değerlendirdin dimi canımBuda benim ovu testim kizlar ilk defa yaptım ve hiç aklimda yoktu yapmak öylesine denemek istedim dün pik gördüm ama bugün silik çıktı bazılarında sonraki günde köyü çıkıyor
Değerlendirdik canım ama benim umudum yok geçen ay femera ve çatlatma iğnesi kullandım 2 yumurta olmus catlamisti ama tutmadı nasip herseyGe ev
Yumurtanız çok hızlı çatlamış. Benim 3 gün pik olmuştu. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama inşallah değerlendirmişsinizdir.
Bende düşünmüyordum da eşim aliyim mi dedi bende al bari bide onu deneyelim dedimBen de ovu testi aldım internetten bolca,umarım uygulamasını doğru yapabilirim,bu tür takiplerle ilgili tek tecrübem bu ay yapmış olduğum 5tl lik gebelik testi
Bence şu zamanlarda ovu ve gebelik testleri çok lazım zira hastanelere gidemez oldukBende düşünmüyordum da eşim aliyim mi dedi bende al bari bide onu deneyelim dedim
Olsun canım hiç belli olmaz belki hemen tutarDünü değerlendirdik canım bugünü es geçtim3 yıllık evliyim geçen yıl Haziran'da erken doğum yaptım o zman bile 1.5 sene hamile kalabilmistim pko var bende
İnşallah canım ya hepimizin ki tutar inşallahOlsun canım hiç belli olmaz belki hemen tutar
Ben de ovu testi aldım internetten bolca,umarım uygulamasını doğru yapabilirim,bu tür takiplerle ilgili tek tecrübem bu ay yapmış olduğum 5tl lik gebelik testi
Ben izlemiştim detaylı anlatıyorizle canım ov testi halkında tüm bilgileri veriyo