Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda benim ovu testim kizlar ilk defa yaptım ve hiç aklimda yoktu yapmak öylesine denemek istedim dün pik gördüm ama bugün silik çıktı bazılarında sonraki günde köyü çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20200329_000609.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 28
Ge ev
Buda benim ovu testim kizlar ilk defa yaptım ve hiç aklimda yoktu yapmak öylesine denemek istedim dün pik gördüm ama bugün silik çıktı bazılarında sonraki günde köyü çıkıyor

Yumurtanız çok hızlı çatlamış. Benim 3 gün pik olmuştu. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama inşallah değerlendirmişsinizdir.

Ben bu aydan da kestim ümidimi. Diş ağrısı yaşıyorum gittim müdahale edemediler antibiyotik ve bilimum ağrı kesici içiyorum büyük ihtimalle olmaz zaten yumurtlama tuttursamda Yinede bi umuttur yaşamak diyorum

Ge ev

Yumurtanız çok hızlı çatlamış. Benim 3 gün pik olmuştu. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama inşallah değerlendirmişsinizdir.
Değerlendirdik canım ama benim umudum yok geçen ay femera ve çatlatma iğnesi kullandım 2 yumurta olmus catlamisti ama tutmadı nasip hersey

Dünü değerlendirdik canım bugünü es geçtim 3 yıllık evliyim geçen yıl Haziran'da erken doğum yaptım o zman bile 1.5 sene hamile kalabilmistim pko var bende

Ben de ovu testi aldım internetten bolca,umarım uygulamasını doğru yapabilirim,bu tür takiplerle ilgili tek tecrübem bu ay yapmış olduğum 5tl lik gebelik testi

Sabah ilk idrarla yapılmayacak
1/2 saat öncesinde su dahil sıvı tüketilmeyecek
Her gün aynı saatte yapılacak
C hep çıkar önemli olan T çizgisi
Ve T çizgisi C çizgisinden koyu olursa
Ya da T ve C aynı koyulukta olursa Pik demek yani yumurtlama
T çizgisi silinmeye başladığında yumurta çatlamış demek oluyomuş Esmeralda41

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…