- 25 Şubat 2020
- 458
- 505
Evet hamile kaldım canım ama aşılamaya karar verilmişti rahim filmi çektirdim 2 ay üst üste aşılama yapıldı tutmadı sonraki ay kendiliğinden oldu şimdi de 1 yıldır kalamadimAhh öyle mievet rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar hamilelikler nasip etsin. Çok zor gerçekten. Ama şöyle düşün hamile kalabiliyorsun. Ben nedensizce o korkuya kapılmaya başladım. Acaba hamile kalabilecek miyim diye
Evet canım ilk idrarla yapmıstım üstüne su damlattım bana da öyle geldi aynı duruyoBen kuruma cizgisine benzettim testi sabah ilk idararla mı yaptın?
Bugün bat zaten canım gecerse adet olmazsam tekrar yapıcam testim var kısmet bakalımBeta düşükken böyle çok silik çıkabiliyor ama elinizde varsa test bir kere daha yapın .yumurtlama günü geç olduysa döllenme de geç oluyormuş.
İnşallah canım hepimize de olsun hayırlısıyla sağlıklaİnşallahh vardır ya
Ay inşallah yabnm de ilk defa bu ay aşırı derecede sağ kasığım ağrıdı. Kesin hamileyim diodum. Ama adet oldum. İnşallah sen hamilesin dir. Günün geçince test yap
Evet hamile kaldım canım ama aşılamaya karar verilmişti rahim filmi çektirdim 2 ay üst üste aşılama yapıldı tutmadı sonraki ay kendiliğinden oldu şimdi de 1 yıldır kalamadim
❤❤Inşallahhh inşallah. Yaparım tabi inşallah burda sizlerle de paylaşırım güzel haberi. İnşallah sende ilk yumurtlamanda olursun :)
Başım ağrıyo ama ne şiddetleniyo ne de tamamen geçiyo burnum da kanadı bir iki gündür. Allahım ne olur denk gelmiş olmasın hamile olayım ne olur
Hangi marka alıyorsun canım farkediyor muGeçen ay internetten 25 li sipariş vermiştim toplu olunca güzel oluyor
Hangi marka alıyorsun canım farkediyor mu
Benmde bugün yada yarın batBugün bat zaten canım gecerse adet olmazsam tekrar yapıcam testim var kısmet bakalım
Ben de 2.5 senelik evliyim 15 aydır istiyorum. 4 ay klomen denedim ben de şimdi kendim bi seyler yapicam ve takip edicem yumurtlamayı. Senin insallah tutmuştur.Merhaba Kızlar, Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Bende 2,5 senelik evliyim 15 aydır istememize rağmen olmadı. Ultrasonda pko görüntüsü çıksada hormon testlerim iyi adetlerimde 28-35 arası olur. Eşimde de sperm ileri hızı %5 ve morfoloji %3 sayı ve total motilite iyi olduğu için engel değil denildi. Ocak ayında rahim filmi çekildi temiz çok şükürMart ayında femara + ovitrella tedavisine başladım. Adetimin 5.günü günde 2 defa 5 gün boyunca kullandım. İlaç bittikten iki gün sonra doktor kontrolümde 14 mm solda 15 mm sağda yumurtam olduğunu öğrendim. Soldaki çok gelişmese de sağdaki 19 mm olduğu günün akşamı çatlatma iğnesi vurdum, kendim yaptım göbekten Bat 4 nisan umarım tutmuştur. İlişki ise iğneden önceki gün iğneden 15 saat ve 37 saat sonra oldu. İlk femara kullanışım, uzun oldu kusura bakmayın
Teşekkür ederim canım bende sipariş vereyimLaboquick kullanıyorum ben cnm memnunum
Aminn canımİnşallah canım hepimize de olsun hayırlısıyla sağlıkla
Hepimizin de güler inşallah canımm :)İnşallah yabenim yüzüm gülmedi senin güler inşallah
Inşallah hayırlısıyla güzel haber alırsın canım :)Merhaba Kızlar, Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Bende 2,5 senelik evliyim 15 aydır istememize rağmen olmadı. Ultrasonda pko görüntüsü çıksada hormon testlerim iyi adetlerimde 28-35 arası olur. Eşimde de sperm ileri hızı %5 ve morfoloji %3 sayı ve total motilite iyi olduğu için engel değil denildi. Ocak ayında rahim filmi çekildi temiz çok şükürMart ayında femara + ovitrella tedavisine başladım. Adetimin 5.günü günde 2 defa 5 gün boyunca kullandım. İlaç bittikten iki gün sonra doktor kontrolümde 14 mm solda 15 mm sağda yumurtam olduğunu öğrendim. Soldaki çok gelişmese de sağdaki 19 mm olduğu günün akşamı çatlatma iğnesi vurdum, kendim yaptım göbekten Bat 4 nisan umarım tutmuştur. İlişki ise iğneden önceki gün iğneden 15 saat ve 37 saat sonra oldu. İlk femara kullanışım, uzun oldu kusura bakmayın
aynen benim de öyle baş ağrım var ama benim adetime 7-8 gün var inşallah belirtidir :)Benmde bugün yada yarın bathiç adet belirtim yok bi baş ağrısı var 2-3 gündr var ama yok gibi, yok ama var gibi İnşallah adet olmayız hamileyizdir canım
İnşAllah cnmBen de 2.5 senelik evliyim 15 aydır istiyorum. 4 ay klomen denedim ben de şimdi kendim bi seyler yapicam ve takip edicem yumurtlamayı. Senin insallah tutmuştur.
Ben yaptım bal çörekotu tarçın canım, yumurtlamayı da gördüm ovulasyon testiyle. Herkesde farklı etki yapabilir tabiki ama senn gecikme stresten de olabilirİnşAllah cnmFemara kullanmayı düşünüyor musun ? Geçen ay bal tarçın çörekotu yaptım sanırım kist yaptı reglim 37. Gün geldi. Ovülasyon testlerinde normalde yumurtlamayı görürken kür yaptığım ay tam olarak T çizgisi koyulaşmadı. Kür filan düşünüyorsan dikkatli ol derim, en kısa sürede minik fasülyelerimize kavuşuruz inş