Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kür yapıyorum bunu hem de topigini actım kistr yatkınlık yok diye cekinmedim acikcası bu kadar kullandim reglin 3. Günü de usg ile bakıldı hep sorun olmadı şimdiye dek bu ilaçlar. Femera düşnmüyorum. Şu virüs işi bitince hala olmamışsa aşılama için tedaviye başlamak istiyorum. Bu ay çörekotu kürü önümüzdeki ay da caksır duyu diye düşündüm.

Selam kızlar ben oldukça yeniyim daha yeni üye oldum. Temmuz ayında evlendim. 5 ay doğum kontrol hapı kullandım. 3 aydır çocuk istiyoruz ve uğraşıyoruz da bu ay geciktim zaten adet düzensizliğim vardı acaba ilacı bıraktığım için düzensizlik tekrar mı başladı yoksa bu ay hamile miyim bilemiyorum tavsiyeleriniz benim için değerli şimdiden teşekkür ederim

Hoşgeldin aynı ay evlenmişiz biz ilk bir ay korunduk ama hapla değil.
İnşallah hamilesindir :) kaç gün geçti :)

Ilacı bırakınca biraz zaman alabiliyor tekrar yeni düzenin oturması canım. Insallah gebesindir tabi.

Ben yaptım bal çörekotu tarçın canım, yumurtlamayı da gördüm ovulasyon testiyle. Herkesde farklı etki yapabilir tabiki ama senn gecikme stresten de olabilir
İlk kez kür yaptım, belki de stresdendir. Umarım yapanlar faydasını görür vesile olur ben göremedim soğan kürü yapayım dedim onuda içim almadı

Hoşgeldin :) regl düzensizliğin sebebi nedir pko var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…