- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 29 Nisan doğum günüm ama 8 Nisan evlilik yıl dönümüm bat tarihim de 9 Nisan ins bana da bir sürpriz olurKızlar ben de varım bat 21 Nisan,doğumgünüm de 29 Nisan diyorum ki belki bu ay bana bir hediye gelir
Her zaman size düz adam samilik yaparım merak etmeyin.İşte bu harika tişikkirlir❤
Canımsın teşekkür ederimCanım Folden, Folica, Folicus, Folidoce, Folic1
Bunlardan hangisi varsa olur canım
Bende ayni durumdayim birebirAdet tarihim 5 gün gecikti halen gelen giden yok test negatif ne yapacağımı bilmiyorum ya kızlar
Kafamda deli sorular ne yapacağım bilmiyorum yaa bir kere daha böyle 6 gün gecikme olmuştu oysa bu ay yumurtlama döneminde ilişkide olmadı ama stresten sanırımBende ayni durumdayim birebir
Sizin kaç gün gecikti?Bende ayni durumdayim birebir
Canımsın , rabbim gönlünün muradını versin sana inşallahHer zaman size düz adam samilik yaparım merak etmeyin.
Hepimize bebeğimmCanımsın , rabbim gönlünün muradını versin sana inşallah
Teşekkür ederim canım. Mart için çok umutlu idimHoşgeldin sende canımm
İnşaAllah bu ay hamile kalırsın canım yeter ki stres olmayalım moralimizi bozmayalım umudumuzu kaybetmeyelimTeşekkür ederim canım. Mart için çok umutlu idim
İnşallah Nisan bereketli bir ay olur,buralar hep bebelerle dolarBenimde 29 Nisan doğum günüm ama 8 Nisan evlilik yıl dönümüm bat tarihim de 9 Nisan ins bana da bir sürpriz olur
Ama canım ben adet olduğum halde kendimi hamile gibi hissediyorum.İnşaAllah bu ay hamile kalırsın canım yeter ki stres olmayalım moralimizi bozmayalım umudumuzu kaybetmeyelim
Çok istediğin için psikolojin vücûdunu etkiliyor ve karnın şişiyo bence inşaAllah tez vakitte Rabbim güldürsün hepimiziAma canım ben adet olduğum halde kendimi hamile gibi hissediyorum.
Özellikle göbeğim çok şişti. Ben göbekli biri olmadığım halde.
Mide yanmam çok var. Asitli şeyler içimem. Acı yemem baharat yemem. Neye bu peki. Bu 4 üncü aydır kendimi hamile hissediyorum. Ama adet oluyorum. Tam günümde adet oluyorum ama tek fark. Adetim koyu kırmızı ve katı idi. Bu akışkan Ve açık kırmızı. Adet olup da hamile olmakta imkansız. 22 Mart da adet oldum. Mesela şuan kendimi hamile hissediyorum. Deli olucam
Beta düşükken böyle çok silik çıkabiliyor ama elinizde varsa test bir kere daha yapın .yumurtlama günü geç olduysa döllenme de geç oluyormuş.Evet ilk dakikalarda cıktı canım yine de cok az daha mı koyu olmalıydı acaba
Bende aynı durumdayım,çok zor adet oldum şişlik mide yanması 2 gün akıntı sonrası agrili akışkan bir dönem oldu afedersiniz,ama ben Klomen e bağladım,Dr bir ay kullanıp diğer ay ara vericez dedi Allahtan da bu ay kendimce incir kürü deniyorum,belki kullandiysaniz sizin de KlomendendirAma canım ben adet olduğum halde kendimi hamile gibi hissediyorum.
Özellikle göbeğim çok şişti. Ben göbekli biri olmadığım halde.
Mide yanmam çok var. Asitli şeyler içimem. Acı yemem baharat yemem. Neye bu peki. Bu 4 üncü aydır kendimi hamile hissediyorum. Ama adet oluyorum. Tam günümde adet oluyorum ama tek fark. Adetim koyu kırmızı ve katı idi. Bu akışkan Ve açık kırmızı. Adet olup da hamile olmakta imkansız. 22 Mart da adet oldum. Mesela şuan kendimi hamile hissediyorum. Deli olucam
İnşallahh vardır yaEki Görüntüle 2610287 pek cıkmadı maalesef tam foto alamadım
Ya kafayı yiyeceğim tam ovulasyondayım ve çok korkuyorum açıkçası birkaç doktora da sordum ertele dediler ama yaşım da oldu 32 oğlum 7 yaşında aralarında en az 8 yaş olacak daha ne kadar bekleyeceğim çok umutsuzum ama virüs de bulaşabilir ondan da korkuyorumBu topiktekiler olarak bize cesaret madalyası takmaları lazım korona kol gezerken bizim bebe yapmaya çalışıyor olmamız hayret verici ama gerçek
Hoşgeldin inşallah :)Merhaba kızlar ben de buraya geldim. Mart ayı hayallerim an itibariyle sona erdi. Hedefim Nisan ayı. Hyrlısı ile olsun inşallah