Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N NarinCeylan canm sen almanyadasin galiba profilinde var

Rossmanda varmi hic farketmemisim eczaneden almıştık biz. Kac aydir kullanıyorsun gecen actim saydim 54 kalmisti
Bide kac aydir bebek dusunuyosun

1,5 ay falan galiba. Gecen ay daha biraktim ben dogum kontroll yapini cunku is tecrubem az oldugu icin is yerinde yerimi sabitlemek istedim. Bebek arzusu yarim senedir var ama iste yeni proje alinca projece odaklandim. Simdi islerimi yerine koydum ve gecen reglinden beri korunmuyorum.

Ya sen?

Ben 1.5 senedir korunmuyordum şimdi doktora düzenli gidiyorum bu son gittiğimde iğne verdi catlatma iğnesi onu kullanacam sonra da nisanın 12 si gibi reglim başlıyor ama şimdi sen bekle kontrol hapını bırakmışsın ya olmadıysa doktora git kontrol hapı kullandığını söyle

Ben doktora gidip önlemleri mi aldım randevu da bayağı bayağı konuştuk Her şeyi O da hemen olabilir ya da birkaç ay sürebilir dedi Ondan önce de işte o folik asit haplarını verdi Doğum kontrol hapı ile beraber de içebilirsin dedi hiç sorun olmaz dedi sonra da hapı bıraktığın zaman o folik asit hapları ile devam et dedi hamilelik Olana Kadar

Kizlar ben hasta olamadim kanda veremiyorum bu olagan disi seylerden dolayi.İdrar testinde cikmama olasiligi var mi? Bekliyorum hasta olmayi

5/6 ay falan oluyo ama gecen ay basladim ovulasyona adam akilli takip etmeue basladim yeni yeni

Evet doğru bana da 3 kez folik asit verdi bu sondaki 90 tane al devamlı insallah tez zamanda hamile kalırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…