Hoş bulduk Nisanın 12 si iğne yapılacak daha 30 unda catlatma iğnesi bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallahBat ne zaman canım hoşgeldinamiiiinnn
N NarinCeylan canm sen almanyadasin galiba profilinde var
Rossmanda varmi hic farketmemisim eczaneden almıştık biz. Kac aydir kullanıyorsun gecen actim saydim 54 kalmisti
Bide kac aydir bebek dusunuyosun
Ben 1.5 senedir korunmuyordum şimdi doktora düzenli gidiyorum bu son gittiğimde iğne verdi catlatma iğnesi onu kullanacam sonra da nisanın 12 si gibi reglim başlıyor ama şimdi sen bekle kontrol hapını bırakmışsın ya olmadıysa doktora git kontrol hapı kullandığını söyle
Kizlar ben hasta olamadim kanda veremiyorum bu olagan disi seylerden dolayi.İdrar testinde cikmama olasiligi var mi? Bekliyorum hasta olmayi
Yakınlarda bi Eczane arayın yarın size test getirsinler olmaz mıKizlar ben hasta olamadim kanda veremiyorum bu olagan disi seylerden dolayi.İdrar testinde cikmama olasiligi var mi? Bekliyorum hasta olmayi
YaaCanım günlük ihtiyaç 400mcg folbiolde 5000mcg var folik asit o yüzden kesinlikle kullanmaBen eczanede çalışıyorum biraz bilgim var bu konularda
5/6 ay falan oluyo ama gecen ay basladim ovulasyona adam akilli takip etmeue basladim yeni yeni1,5 ay falan galiba. Gecen ay daha biraktim ben dogum kontroll yapini cunku is tecrubem az oldugu icin is yerinde yerimi sabitlemek istedim. Bebek arzusu yarim senedir var ama iste yeni proje alinca projece odaklandim. Simdi islerimi yerine koydum ve gecen reglinden beri korunmuyorum.
Ya sen?
Canım hamilelik için üretilenlerin hepsi 400 oluyor. Folattro da öyle. Folbiol normal folik asit eksikliği için o yüzden onun miktarı çok fazlaYaafolattro nasıl? 400 di mi tam anlayamadım.
4 gunKac gün oldu canım bat geceli?
Tamam canım tam mg yazmiyo ustünde emin olayım dedim.Canım hamilelik için üretilenlerin hepsi 400 oluyor. Folattro da öyle. Folbiol normal folik asit eksikliği için o yüzden onun miktarı çok fazla
5test yaptim cikmadi en son dun yaptim negatifYakınlarda bi Eczane arayın yarın size test getirsinler olmaz mı
Gebelik isteyip stres yaptıysan da gecikme olabilir5test yaptim cikmadi en son dun yaptim negatif
Geç döllenme olmuş olabilir mi ovulasyon takibi yapmış mıydın? Umarım hamilesindir5test yaptim cikmadi en son dun yaptim negatif
Böyle tam karında değil de vajinal bi ağrı gibiBenim adetime 5 gün var hafif bi karın ağrısı vargebe kalan arkadaşlar gebelik öncesinde böyle belirtiler oluyor muydu
Evet doğru bana da 3 kez folik asit verdi bu sondaki 90 tane al devamlı insallah tez zamanda hamile kalırsinBen doktora gidip önlemleri mi aldım randevu da bayağı bayağı konuştuk Her şeyi O da hemen olabilir ya da birkaç ay sürebilir dedi Ondan önce de işte o folik asit haplarını verdi Doğum kontrol hapı ile beraber de içebilirsin dedi hiç sorun olmaz dedi sonra da hapı bıraktığın zaman o folik asit hapları ile devam et dedi hamilelik Olana Kadar
Var tabi ama tam olarak kaç gün gectiKizlar ben hasta olamadim kanda veremiyorum bu olagan disi seylerden dolayi.İdrar testinde cikmama olasiligi var mi? Bekliyorum hasta olmayi
Geç döllenme olmuş olabilir mi ovulasyon takibi yapmış mıydın? Umarım hamilesindir