Aynen canım yani artık gündemi takip eden kadın doğum doktorları tavsiye etmiyolar miktarı yüksek diye, otizm sebebi olabileceğine dair bilimsel yazılar var. Folidoce veya folic1 kullanabilirsin amaŞuan doktora gidemiyorum kullanmayayım o zaman
Bende folbiol verdi doktor ama düzensiz kullanıyorum
Allaha şükür tahlil sonuçlarım gayet iyi demişti doktor ama değişkenlik yapacağını bilmiyordum teşekkür tavsiye İcin bu bitsin o zaman başka alayımNaçizane tavsiyem 400mcg olan bir şey kullanman canım düzenli mutlaka, yoksa değerlerin sürekli değişkenlik gösterir
Ben kullanmıyorum , bir türlü almak kısmet olmadıKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Dasmeer moonandstar bsr0745 @smu @Merveayaz11 @Masalmina @Guuunisigi Zeze92 @Birpdrci Glnkymn @Merve33444 @MoonfacedMom X xnobodyx @Missyloves @Ahsen555 N NarinCeylan @Uzmankezban @sadehayatt06 @Nnuurrr eczhnm @Balkupumm @_Lila @Jamie35 @Mmmmmerveeeee @Mercan9094
@blue eyes girl @Esmeresm
Evet canım kullanıyorumKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Dasmeer moonandstar bsr0745 @smu @Merveayaz11 @Masalmina @Guuunisigi Zeze92 @Birpdrci Glnkymn @Merve33444 @MoonfacedMom X xnobodyx @Missyloves @Ahsen555 N NarinCeylan @Uzmankezban @sadehayatt06 @Nnuurrr eczhnm @Balkupumm @_Lila @Jamie35 @Mmmmmerveeeee @Mercan9094
Evet folbiol kullanıyorumKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Kuzum ben kullanmıyorum o yüzden sordumBen kullanmıyorum , bir türlü almak kısmet olmadıSiz hangi markaları kullanıyorsunuz bana da fikir olsun
Ben kullanmıyorum , bir türlü almak kısmet olmadıSiz hangi markaları kullanıyorsunuz bana da fikir olsun
Evet kullanıyorum. Bugun doktor randevum vardi sordum hatta ne kadar kullanmam lazm diye gosterdim kullandigim urunu bunu her zamam kullanabilirsin bu dozda dedi 400g galiba foto aticam şimdi turkiyede varmidir bilemem ama degerlerine bi bakarsinKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Her gun duzenli kullanmak lazm bi zarari yok faydası var kadinlar icin nimet buKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Kızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Her gun duzenli kullanmak lazm bi zarari yok faydası var kadinlar icin nimet bu
Doktor tavsiyesi ile almıştım bunu bende recetesiz satiliyo zaten :)Evet
Bende kullaniyorum bunu canim ama ben Folio Forte Phase 1 i kullaniyorum. Gebelik tespit edilincede Phase 2 ye baslicam
Doktor tavsiyesi ile almıştım bunu bende recetesiz satiliyo zaten :)
Ben saglik ocagina gitmistim doktor baska bir marka yazdi.Bana da dedi vaktin olmaz ugrayamazsan eczaneden en ucuzunu al demisti .Baya da bereketli folbiol kullaniyorum suan 16-17civarinda aldimBen kullanmıyorum , bir türlü almak kısmet olmadıSiz hangi markaları kullanıyorsunuz bana da fikir olsun
Rossmanda varmi hic farketmemisim eczaneden almıştık biz. Kac aydir kullanıyorsun gecen actim saydim 54 kalmistiEvet bende fark ettim bizim Rossmannda gördüm bende. Ay insallah iyi gelir
Bat ne zaman canım hoşgeldinBende el kaldırabilirim insallah nisan ayında hamile kalmak isteyen herkese Rabbim nasip eylesin icindede bize
Ama çok heyecanliyim sonuç için