Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan doktora gidemiyorum kullanmayayım o zaman
Aynen canım yani artık gündemi takip eden kadın doğum doktorları tavsiye etmiyolar miktarı yüksek diye, otizm sebebi olabileceğine dair bilimsel yazılar var. Folidoce veya folic1 kullanabilirsin ama

Naçizane tavsiyem 400mcg olan bir şey kullanman canım düzenli mutlaka, yoksa değerlerin sürekli değişkenlik gösterir
Allaha şükür tahlil sonuçlarım gayet iyi demişti doktor ama değişkenlik yapacağını bilmiyordum teşekkür tavsiye İcin bu bitsin o zaman başka alayım

Bende folbiol kullanıyorum ama günlük yarim doz. Iki tane doktora gittim ikiside folbiol yazdı

Evet kullanıyorum. Bugun doktor randevum vardi sordum hatta ne kadar kullanmam lazm diye gosterdim kullandigim urunu bunu her zamam kullanabilirsin bu dozda dedi 400g galiba foto aticam şimdi turkiyede varmidir bilemem ama degerlerine bi bakarsin

Eklentiler

• 20200327_162838.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 18
  • 20200327_162825.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 15

Evet

Her gun duzenli kullanmak lazm bi zarari yok faydası var kadinlar icin nimet bu

Bende kullaniyorum bunu canim ama ben Folio Forte Phase 1 i kullaniyorum. Gebelik tespit edilincede Phase 2 ye baslicam

Ben kullanmıyorum , bir türlü almak kısmet olmadı Siz hangi markaları kullanıyorsunuz bana da fikir olsun
Ben saglik ocagina gitmistim doktor baska bir marka yazdi.Bana da dedi vaktin olmaz ugrayamazsan eczaneden en ucuzunu al demisti .Baya da bereketli folbiol kullaniyorum suan 16-17civarinda aldim

N NarinCeylan canm sen almanyadasin galiba profilinde var
Evet bende fark ettim bizim Rossmannda gördüm bende. Ay insallah iyi gelir
Rossmanda varmi hic farketmemisim eczaneden almıştık biz. Kac aydir kullanıyorsun gecen actim saydim 54 kalmisti
Bide kac aydir bebek dusunuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…