Baktım şimdi ona da, dijital değil ama dimi çizgi çıkıyor yine canım ondaİnstagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordan alın ben ordaki testlerle hamile kaldım kime söyledimse herkes hamile kaldı. Bayanda ilgili herşeyi sorabiligorsunuz
Evet ama dijitale çok para vermenin anlamı yok. Zaten aynı işi görüyorBaktım şimdi ona da, dijital değil ama dimi çizgi çıkıyor yine canım onda
Bu test baya güzelmiş canım ama ben bulamadım nette falan Türkiyede yok sanırımdijital olunca daha kolay, öbür türlü çizgi koyu mu değil mi tereddüt yaşıyorsun
valla sürdürüyoruz iste bakalim bat 10 Nisan iki hafta sonra durumlari görecez artikÇalışmalar nasıl gidiyor beybilerr
Oo evet baya fiyatlıymış canım, inşallah bu ay olur da bir daha gerek kalmazgaliba yok canim bende baktim anlatimi var mi diye ama bulamadim almancadan tercümne ettim. Tabi emin degilim nasil iyimi degil mi. Cizgileri okumakla vakit gecirmek istemedim cünkü. Ona göre de pahali ama ben yaklasik 35 Avroya aldim 10 tanesini. Simdi son 3 Teste de pik cikmazda bende cizgili ovulasyon testlerine gececegim
Çalışmalar nasıl gidiyor beybilerr
İnşaAllah tutmuştur yaaaBen pazartesi pik gördüm canım ama pazartesi ve salı değerlendiremedik pazar ve çarşamba değerlendirebildik, umarım ikisinden biri tutmuştur
Oo evet baya fiyatlıymış canım, inşallah bu ay olur da bir daha gerek kalmazhepimizin inşallah
Nisandan Mayıs’a transfer olamayasın inşşşBende marttan nisana transfer oldumyarın ballı çörek karışımına başlıcam inşallah bu ay bizim ayımız olur
Şu an reglim reglken kullanmıyorum.Kızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Dasmeer moonandstar bsr0745 S smu Merveayaz11 M Masalmina Guuunisigi Zeze92 Birpdrci Glnkymn @Merve33444 MoonfacedMom @Duty Missyloves Ahsen555 N NarinCeylan Uzmankezban sadehayatt06 N Nnuurrr eczhnm Balkupumm _Lila Jamie35 merve M Mercan9094
B blue eyes girl E Esmeresm
Ben regli değilim şimdi kullanmaya başlayım o zamanŞu an reglim reglken kullanmıyorum.yumurtlama dönemi kullanıyorum. Regl yaklaşırken testte negatifi görünce bırakıyorum. 1 yılı geçti benim. Folat seviyem de iyi durumda çıkmıştı böyle yapıyorum bu ara.
Canım ben doktora en son gittiğimde bana B vitaminleri kan iailacı ve folik asit verdi ama tam anlamıyla düzenli kullanamıyorumKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Dasmeer moonandstar bsr0745 S smu Merveayaz11 M Masalmina Guuunisigi Zeze92 Birpdrci Glnkymn @Merve33444 MoonfacedMom @Duty Missyloves Ahsen555 N NarinCeylan Uzmankezban sadehayatt06 N Nnuurrr eczhnm Balkupumm _Lila Jamie35 merve M Mercan9094
Bat 1 nisanÛMarttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
moonandstar bat 2nisan
bsr0745 bat 7nisan
S smu bat 12nisan
Merveayaz11 bat 7 nisan
M Masalmina bat 14nisan
Guuunisigi bat 11 12nisan
Zeze92 bat 9 nisan
Birpdrci bat 20nisan
Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
MoonfacedMom bat 15nisan
@Duty bat 18nisan
Missyloves bat 18nisan
jnci bat 5nisan
Ahsen555 bat 9nisan
N NarinCeylan bat 10nisan
Uzmankezban bat 13nisan
sadehayatt06 bat 16nisan
N Nnuurrr bat 6nisan
eczhnm bat 8 nisan
Balkupumm bat 17 nisan
_Lila bat 21 nisan
Jamie35 bat 24nisan
merve bat 22nisan
B blue eyes girl bat 1nisan
E Esmeresm bat 23nisan
Kızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Yaa internette folik asitin önemli olduğu yazıyorCanım ben doktora en son gittiğimde bana B vitaminleri kan iailacı ve folik asit verdi ama tam anlamıyla düzenli kullanamıyorum