Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordan alın ben ordaki testlerle hamile kaldım kime söyledimse herkes hamile kaldı. Bayanda ilgili herşeyi sorabiligorsunuz
Baktım şimdi ona da, dijital değil ama dimi çizgi çıkıyor yine canım onda

Bu test baya güzelmiş canım ama ben bulamadım nette falan Türkiyede yok sanırım dijital olunca daha kolay, öbür türlü çizgi koyu mu değil mi tereddüt yaşıyorsun

galiba yok canim bende baktim anlatimi var mi diye ama bulamadim almancadan tercümne ettim. Tabi emin degilim nasil iyimi degil mi. Cizgileri okumakla vakit gecirmek istemedim cünkü. Ona göre de pahali ama ben yaklasik 35 Avroya aldim 10 tanesini. Simdi son 3 Teste de pik cikmazda bende cizgili ovulasyon testlerine gececegim

Oo evet baya fiyatlıymış canım, inşallah bu ay olur da bir daha gerek kalmaz hepimizin inşallah

Şu an reglim reglken kullanmıyorum. yumurtlama dönemi kullanıyorum. Regl yaklaşırken testte negatifi görünce bırakıyorum. 1 yılı geçti benim. Folat seviyem de iyi durumda çıkmıştı böyle yapıyorum bu ara.

Ben regli değilim şimdi kullanmaya başlayım o zaman

Bat 1 nisan Hepimize nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…