Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim 4 yaşında kızım var çok şükür Allah nasip ederse ikinciyi istiyoruz iki senedir istiyoruz 26 yaşındayım olcaksa 30 umdan önce olsun istiyorum tabi herşeyin hayırlısı

Yok daha bu klomem femera bitti zaten benim için. Ortalık düzelirse artık araştırma hastanesine başlicam aşılama mı yapıyolar napıyolarsa yapsınlar.
Bende kızımda 4 seneyeyakın bekledim artık en son direk tüp bebek dedim doktorum olmaz aşılama dan başlıyalım dedi çok şükür ona bile gerek kalmadı inşaallah seninde ile olur

bakalim benim ovulasyon testi pik gösterecek mi önümüzdeki günlerde. Bugün ile beraber 4 gündür gebe kalma sansimin yüksek oldugunu belirtti ama daha pik olmadi. Pik olsa rahatlayacagim. Elimde 3 Test kaldi onu, bugün yeni almam lazim daha gec pik olursam...

Ben de femera isteyecektim benimki hep klomen verdi seviyo mudur nedir. Neyse ki ara verdik. Bal çörekotu tarcın yapiyorum bu ay sanırım ortalık düzelene kadar sırayla böyle şeyler denicem.
Bna da klomen verdi iki ay ikincisinde kist oluşmuş canım tedavi iptal. bu arada hiç ağrı falan da olmadı.

O zaman daha çatlamamış canım. Evde bulundurmak lazım bazen geç olabiliyor
Hangi marka kullanıyorsun?

O zaman daha çatlamamış canım. Evde bulundurmak lazım bazen geç olabiliyor
Hangi marka kullanıyorsun?

ben yurt disinda yasiyorum canim ve marka olarak da ClearBlue Testini aldim.
Onda 3 tane belirti var.

1. O = bu cikarsa Hamile kalma sansimin düsük oldugunu gosteriyor yani daha yumurtlamam olmamis ve onumuzdeki günlerde devam test yap diye öneriyor.

2. Yanan sönen işareti = önümuzdeki günlerde hamile kalma sansimin oldukca yüksek oldugunu işaret ediyor.

3. Bide sabit kalan isareti var = bu pik oldugu anlamina geliyor ve bugün ve sonraki günleri değerlendir diyor.

Bende 4 gündür de 2. sini görüyorum

Bu test baya güzelmiş canım ama ben bulamadım nette falan Türkiyede yok sanırım dijital olunca daha kolay, öbür türlü çizgi koyu mu değil mi tereddüt yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…