:) inşallah olur hayırlsıyla. Namazımı kıldım dua ettim biraz daha rahatladım ben öyle bi duygusal çöküş gibi bi akşamdı :) ferah tut içini Allah nasip eder inşallahBen de bugün baya bunaldım olucak mı, olmucak mı nolucak diyeiki seneden sonra insan alışır diyordum ama yok her ay daha fazla istiyorum ve takıyorum sanki
Merhaba. İnşallah Nisan ayında kabul olur duamızKizlar merhaba bende cok istiyorum bu ay çok. Uzun zaman oldu ama hâlâ henuz bir gebelik elde edemedik
Aminn Rabbim bizi duyuyor, gönlümüzü kalbimizi biliyor inşallah duamızı kabul eder hepimizinMerhaba. İnşallah Nisan ayında kabul olur duamız
Aminn inşallah :) verip ağlatacağına vermeyip ağlatması hayırlıdır belkide. Allahım hayırlısıyla nasip etsin.Aminn Rabbim bizi duyuyor, gönlümüzü kalbimizi biliyor inşallah duamızı kabul eder hepimizin
Aminn inşallah :) verip ağlatacağına vermeyip ağlatması hayırlıdır belkide. Allahım hayırlısıyla nasip etsin.
Sıkıntıdan poğaça yaptım şu saatte
:) yaa napalım bizde böyle avuturuz kendimizi afiyet olsun şekerim :))Ahaha ne güzel bende sıkıntıdan daha bu sabah yapmıştım:)) dün adet olduktan sonra yine bunalımlara girdimde:)))
Sanada afiyet olsun kuzum sifa olsun:) yaa napalım bizde böyle avuturuz kendimizi afiyet olsun şekerim :))
:) sağ ol canım :)Sanada afiyet olsun kuzum sifa olsun
Evet canım ilk olcakti iki aydır doktorum diyordu birtürlü nasip olmadiIlk iğnen mi olacqktı?
Keşke olsaydın igneni ama ya yarım kalmasaydı.Evet canım ilk olcakti iki aydır doktorum diyordu birtürlü nasip olmadi
Valla canım ne biliyim annem çok ısrar etti hastaneye filan gitme diye açıkçası benimde pek içimden gelmedi bu felaketlerden dolayı bakalım ne oluyor kim öle kim kalaKeşke olsaydın igneni ama ya yarım kalmasaydı.
Ben de klomen kullandım 4 ay 2 ay igne oldum. Her reglin 3. Günü kist olusumu var mı diye kontrol etti doktor.Valla canım ne biliyim annem çok ısrar etti hastaneye filan gitme diye açıkçası benimde pek içimden gelmedi bu felaketlerden dolayı bakalım ne oluyor kim öle kim kala
Benim doktorumda çağırıyor 3 defa filan çağırıyor bide klomeni ilk ay verdi ikinci ay famera diye bir ilaç verdi klomen eskisi kadar vermiyorlarmış hem kıst yapıyormuş hemde rahim duvarını inceliyormuş bu daha iyimiş internetten baktım kullanan çok varBen de klomen kullandım 4 ay 2 ay igne oldum. Her reglin 3. Günü kist olusumu var mı diye kontrol etti doktor.
Ben de femera isteyecektim benimki hep klomen verdi seviyo mudur nedir. Neyse ki ara verdik. Bal çörekotu tarcın yapiyorum bu ay sanırım ortalık düzelene kadar sırayla böyle şeyler denicem.Benim doktorumda çağırıyor 3 defa filan çağırıyor bide klomeni ilk ay verdi ikinci ay famera diye bir ilaç verdi klomen eskisi kadar vermiyorlarmış hem kıst yapıyormuş hemde rahim duvarını inceliyormuş bu daha iyimiş internetten baktım kullanan çok var
ben de ilk defa klomen kullandım ama adetin 3. günü gel dediğinde gidemedim şu olaylardan. kist olsa ağrı olurdu diye düşünüyorumBen de klomen kullandım 4 ay 2 ay igne oldum. Her reglin 3. Günü kist olusumu var mı diye kontrol etti doktor.
Hiç fikrim yok yanlış yönlendiremeyeyim. Ama ben de gitmedim bu ay yani bugün 3.gün ama gitmeyi düsünmüyorum. Önceki seferlerde bir şeyler olusmadığından güvenerek ama senin yerinde olsam giderdim.ben de ilk defa klomen kullandım ama adetin 3. günü gel dediğinde gidemedim şu olaylardan. kist olsa ağrı olurdu diye düşünüyorum
Hayırlısıyla olur inşallah ilaç kullanmana gerek kalmazBen de femera isteyecektim benimki hep klomen verdi seviyo mudur nedir. Neyse ki ara verdik. Bal çörekotu tarcın yapiyorum bu ay sanırım ortalık düzelene kadar sırayla böyle şeyler denicem.
Yok daha bu klomem femera bitti zaten benim için. Ortalık düzelirse artık araştırma hastanesine başlicam aşılama mı yapıyolar napıyolarsa yapsınlar.Hayırlısıyla olur inşallah ilaç kullanmana gerek kalmaz
Ben 91liyim. 2.5 yıldır evliyim. 15 aydır bebe istiyorum.Kızlar kaç yıllık evlisiniz ne zamandan biri istiyorsunuz bide kaç yaşındasınız