Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1.yi bi yapabilseydim şu 30dan önce.benim 4 yaşında kızım var çok şükür Allah nasip ederse ikinciyi istiyoruz iki senedir istiyoruz 26 yaşındayım olcaksa 30 umdan önce olsun istiyorum tabi herşeyin hayırlısı
Bende kızımda 4 seneyeyakın bekledim artık en son direk tüp bebek dedim doktorum olmaz aşılama dan başlıyalım dedi çok şükür ona bile gerek kalmadı inşaallah seninde ile olurYok daha bu klomem femera bitti zaten benim için. Ortalık düzelirse artık araştırma hastanesine başlicam aşılama mı yapıyolar napıyolarsa yapsınlar.
15 yaşında filan mı evlendin o neBende kızımda 4 seneyeyakın bekledim artık en son direk tüp bebek dedim doktorum olmaz aşılama dan başlıyalım dedi çok şükür ona bile gerek kalmadı inşaallah seninde ile olur
Olur inşallah daha başında sayılırsınızBen 1.yi bi yapabilseydim şu 30dan önce.
Yok 15 değil ama çokta büyük değildim 18 yaşında15 yaşında filan mı evlendin o ne
Adının yanında 25 yazınca korktum. Hoş 18 de çocuk bence.93 doğumluyum 26 oluyor 27 gircem
Evet aslındaAdının yanında 25 yazınca korktum. Hoş 18 de çocuk bence.
amin cnm hayirla gelir inşallahDasmeer canım hayırlı olsun darısı bize inşallah Benim bat 23 nisan bu arada
Bna da klomen verdi iki ay ikincisinde kist oluşmuş canım tedavi iptal. bu arada hiç ağrı falan da olmadı.Ben de femera isteyecektim benimki hep klomen verdi seviyo mudur nedir. Neyse ki ara verdik. Bal çörekotu tarcın yapiyorum bu ay sanırım ortalık düzelene kadar sırayla böyle şeyler denicem.
Ben de 3 kez kist göremeyince ben de gitmedim ne bileyim.Bna da klomen verdi iki ay ikincisinde kist oluşmuş canım tedavi iptal. bu arada hiç ağrı falan da olmadı.
4 senelik evliyim 2 senedir istiyorum ben de canımKızlar kaç yıllık evlisiniz ne zamandan biri istiyorsunuz bide kaç yaşındasınız
varsa da zaten hiçbir şey yapmıyor canım bana sadece adetin gecikebilir dedi. kendisi adet olunca atılıyormuşBen de 3 kez kist göremeyince ben de gitmedim ne bileyim.
He okey atıyom şu anvarsa da zaten hiçbir şey yapmıyor canım bana sadece adetin gecikebilir dedi. kendisi adet olunca atılıyormuş
O zaman daha çatlamamış canım. Evde bulundurmak lazım bazen geç olabiliyorbakalim benim ovulasyon testi pik gösterecek mi önümüzdeki günlerde. Bugün ile beraber 4 gündür gebe kalma sansimin yüksek oldugunu belirtti ama daha pik olmadi. Pik olsa rahatlayacagim. Elimde 3 Test kaldi onu, bugün yeni almam lazim daha gec pik olursam...
O zaman daha çatlamamış canım. Evde bulundurmak lazım bazen geç olabiliyor
Hangi marka kullanıyorsun?
İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordan alın ben ordaki testlerle hamile kaldım kime söyledimse herkes hamile kaldı. Bayanda ilgili herşeyi sorabiligorsunuzInşallah olmam ama adet olursam bende almayı düşünüyorum. Nerden internetten mi aldın?
Bu test baya güzelmiş canım ama ben bulamadım nette falan Türkiyede yok sanırım dijital olunca daha kolay, öbür türlü çizgi koyu mu değil mi tereddüt yaşıyorsunben yurt disinda yasiyorum canim ve marka olarak da ClearBlue Testini aldim.
Onda 3 tane belirti var.
1. O = bu cikarsa Hamile kalma sansimin düsük oldugunu gosteriyor yani daha yumurtlamam olmamis ve onumuzdeki günlerde devam test yap diye öneriyor.
2. Yanan sönen işareti = önümuzdeki günlerde hamile kalma sansimin oldukca yüksek oldugunu işaret ediyor.
3. Bide sabit kalan isareti var = bu pik oldugu anlamina geliyor ve bugün ve sonraki günleri değerlendir diyor.
Bende 4 gündür de 2. sini görüyorum