Amin inş canımmBat 1 nisanHepimize nasip olsun inşallah
Amin inşaAllah benim de öyleBat 1 nisanHepimize nasip olsun inşallah
Kullan bence canım, ben 2 aydır kullanıyorum, folattro diye bi folik asit, içeriğinde D ve B12 vit de var, doktor önermiştiYaa internette folik asitin önemli olduğu yazıyor
Bağışıklık için de çok çok önemliymiş malum koronada gündemde ..kullanmak gerek ben başlamadım bile
Bu akşam başlayalımYaa internette folik asitin önemli olduğu yazıyor
Bağışıklık için de çok çok önemliymiş malum koronada gündemde ..kullanmak gerek ben başlamadım bile
evtKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Dasmeer moonandstar @bsr0745 @smu @Merveayaz11 @Masalmina @Guuunisigi @Zeze92 @Birpdrci @Glnkymn @Merve33444 @MoonfacedMom @Duty @Missyloves Ahsen555 @NarinCeylan @Uzmankezban sadehayatt06 @Nnuurrr @eczhnm @Balkupumm @_Lila @Jamie35 merve @Mercan9094
B blue eyes girl @Esmeresm
Gün içinde Sıvı alımı vs olunca gebelik varsa bile çizgi çıkmayabiliyor galibaKızlar bu gebelik testi neden ilk idrarla yapılıyor acaba öğlenden sonra yaptım cıkmadı muhtemelen yoktur da normalde adetime 2 gün var fakat 3-4 gün önce hafif kanama oldu bitti sadece bir gün leke seklinde.
Değerlendirmeye çalıştık canım inşallah bakalkm
Rabbim hayırlısını versin inşşDeğerlendirmeye çalıştık canım inşallah bakalkm
Hmm eczaneden test istedim eve getirdiler sağolsunlarGün içinde Sıvı alımı vs olunca gebelik varsa bile çizgi çıkmayabiliyor galiba
Tamam canım benim çok sağolKullan bence canım, ben 2 aydır kullanıyorum, folattro diye bi folik asit, içeriğinde D ve B12 vit de var, doktor önermişti
Bat ne zaman ? Canımm sabah idrarıyla yapp çıkar inşaAllahHmm eczaneden test istedim eve getirdiler sağolsunlarbekleyemedim acaba var mıdır diye maşallah bembeyaz cıktı
Kız regl engel degil bu benim saçma mantığım.Ben regli değilim şimdi kullanmaya başlayım o zaman
2.5 yıl oldu canım bana da klomen kullandım femara kullandım. Bal tarçın çörek otu yaptım soğan kürü yaptım. Ovulasyon testi kullandım fakat olmadı. Bir de şu fikrimi belirtmek istiyorum bence ovulasyon testi daha çok insanı tedirgin yapıyor stres yapıyorKızlar kaç yıllık evlisiniz ne zamandan biri istiyorsunuz bide kaç yaşındasınız
29 mart cnm ne bilim ya günüm gecerse mi yapsamBat ne zaman ? Canımm sabah idrarıyla yapp çıkar inşaAllah
2 aydır kullanmıyorum hiç birşey
Kız regl engel degil bu benim saçma mantığım.
Kızlar kaç yıllık evlisiniz ne zamandan biri istiyorsunuz bide kaç yaşındasınız
bende duzensiz kullaniyrodum folikasiti2 aydır kullanmıyorum hiç birşey