Günün geçince yap kız testleri boşa verme getirmezler bak bi daha29 mart cnm ne bilim ya günüm gecerse mi yapsam
Artık düzenli kullan ablabende duzensiz kullaniyrodum folikasiti
cnm senin bat azvar birkacgunsonrayaaprsin1 buçuk yıldır evliyim 10 aydır istiyoruz bu ay rahim filmi çekildim beklemedeyim
evt artik sart aynenArtık düzenli kullan abla
Ya eşim görmesin diye o evde yokken istedim internetten istesem kesin yakalanırımGünün geçince yap kız testleri boşa verme getirmezler bak bi daha
İnşallahNisandan Mayıs’a transfer olamayasın inşşşbendeee tabii
cnm senin bat azvar birkacgunsonrayaaprsin
İnslalah rahimfilmi pesine vardir hemen
Ya eşim görmesin diye o evde yokken istedim internetten istesem kesin yakalanırımeczacı der miş hayırdır bu kadın daima test istiyor tövbe Yarabbim
Hiç deme valla kimseye cocuk düşündüğümü söylemedim hamile olsam da nasıl söylerim millet virüs derdinde cesarete bak derler eminim. Ama cokta umrumda değil bu günler de gecerAayyy birde hepimiz hamiş olurmuşuz bu ay
Ne güzel olur
İnşallahAayyy birde hepimiz hamiş olurmuşuz bu ay
Ne güzel olur
Cnm o zaman 2 günde bir kullanDoktor bana da folbiol diye bi folik asit yazdı ama kullanmadan önce yorumları okudum dozu çok fazla olduğu yazıyordu içmedim sizce devam ediyim mi aslında başka bi doktora gitmeyi düşünüyordum ama gitmek nasip olmadı
Yok canm kullanmıyorum hamile olduğumu öğrenince başlıyorum ilk hamileliğimdede böyle yapmıştım Dr um erken başlamanın gerek olmadığını söylemiştiKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Dasmeer moonandstar @bsr0745 @smu @Merveayaz11 @Masalmina Guuunisigi @Zeze92 @Birpdrci @Glnkymn @Merve33444 MoonfacedMom @Duty @Missyloves Ahsen555 @NarinCeylan @Uzmankezban sadehayatt06 @Nnuurrr eczhnm @Balkupumm @_Lila @Jamie35 @Mmmmmerveeeee M Mercan9094
@blue eyes girl @Esmeresm
Doktor bana da folbiol diye bi folik asit yazdı ama kullanmadan önce yorumları okudum dozu çok fazla olduğu yazıyordu içmedim sizce devam ediyim mi aslında başka bi doktora gitmeyi düşünüyordum ama gitmek nasip olmadı
Canım günlük ihtiyaç 400mcg folbiolde 5000mcg var folik asit o yüzden kesinlikle kullanmaDoktor bana da folbiol diye bi folik asit yazdı ama kullanmadan önce yorumları okudum dozu çok fazla olduğu yazıyordu içmedim sizce devam ediyim mi aslında başka bi doktora gitmeyi düşünüyordum ama gitmek nasip olmadı
Şuan doktora gidemiyorum kullanmayayım o zamanCanım günlük ihtiyaç 400mcg folbiolde 5000mcg var folik asit o yüzden kesinlikle kullanmaBen eczanede çalışıyorum biraz bilgim var bu konularda
Evet kullanıyorumKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Dasmeer moonandstar @bsr0745 @smu @Merveayaz11 @Masalmina Guuunisigi @Zeze92 @Birpdrci @Glnkymn @Merve33444 MoonfacedMom @Duty @Missyloves Ahsen555 @NarinCeylan @Uzmankezban sadehayatt06 @Nnuurrr eczhnm @Balkupumm @_Lila @Jamie35 @Mmmmmerveeeee M Mercan9094
@blue eyes girl @Esmeresm