Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar oncelikle hepinize merhaba :)
çoğunuz biliyorsunuz rahimfilmi cekildim enson doktor buay korun dedi hos ben korunma nedir bilmiyorum
6aydir heyecanla bebek istediğim icin.basta bakinca 6ay kisa dönem gelirama yasimdan dolayi inanin korkum hatsafhadaydi.
Hani 20lerde olsam önünde sure vardiye teselli ederdim belki bilemiyorum
Ama 30ustu olmak nedense beni cok geriyordu doktora gittigimde oda anladi beni
Cok stresilisin dedi
Birde esimde cok istekliydi oda zaten benden cok istiyordu.
Biz başladığımız gunden beri taktik sizin anlayacaginiz
Birde imtihanim bu olck gibi geldi hep
Ama gonlum asiri istiyordu bebek hepiniz gibi
Velhasil 5gun reglim gecikti.bugun korka korka hastaneye gittim
Doktor 11de kantsti aldi bana dediniz korunun ben yumurtlama takipettim girmediigimi dusunuyor bilemiyorum dedim
Neyse kani verdik bana hemen evegit cunku buralar cokguvenli degildedi sadece bana sonucu at dedi
Karnimda bakti birsey goremedi buarada
Kana bakalim dedi
Enson birbaktim kansonucu hala soktayim 200beta
Doktora attim suan veriye gore hamileain dedi haftaya carmabaa geldedi
Telefondan ilac atmis bunlari kullan dedi
Nolur ne biter bilemedim saskinim hala
Dusermi kalirmi diye dusunulrum
Hala innaamiylrum böyle kaldim odada evde
Tuhafim anlayacağınız
Tabi surec nsilplur devam edermi bilemiyorim
Burada cok kimyasalar ogrendim vs asiri korkum var rahimfilminden sonra özllikle kimyasal cok zaten hep paranoya yapıyorum
Suan kachaftalik vs kese yok hani hic hamile gibi hissetmiuim
6Ay hissettkm birşey olmadi hepkasik agrim vardı 6aydir ağrılardan oldum gebedegildim
Suan hamile gozukyorum agrim yok gibi
Hani okadr kasik agrilarim yumurtlamdan regle kadr devam eden hepsi azaldi agridan ölüyordum
Suan heyecanliyim cok kafam karisik
Simdi bu süreçte bana destek olan bircok arkadaşım oldu ismimi hatirlayamadigim da vardır kusrabakmyin mazur gorun hala soktayim
Ahsen555 Z Zlm ylm hasbeee Manukabal Bifincankahve merve Optimussprime Gizemm0 N nnurr
Etiketleyemedıklerım hakkınız helal edınız

Ay inananamıyorum ben de. Çok sevindim cok sevindim. Anlatamam nasıl sevindim. Ay çok çok hayırlı olsun. Bu kadar güzel sürpriz olur mu ya. Bu haber cok iyi geldi bana bile. Aaay nasıl seveceğineceğimi şaşırdım

Ben demiştim sana çok şükür hayırlı olsun canım

Sorma cnm cok destek oldun baksana bu nısanı bıle açtım
Dualarımdasın
Inanın rabbim ısteyen herkse versın
Umarım bneımde saglıkla yurur

Sorma cnm cok destek oldun baksana bu nısanı bıle açtım
Dualarımdasın
Inanın rabbim ısteyen herkse versın
Umarım bneımde saglıkla yurur
Bence 2 gün sonra varsa imkân yine kan ver. Yani nerde yasiyodun yakin saglik ocagi var mi bilmiyorum ama. Cunku streslisin sen bir an once icin rahatlar. Haftaya da keseni gör gel. Ama bence değerin iyi. Inşallah sağlıklı ilerler. Hayırla kucağına alırsın. Hayırlı evlat olur insallah. Gerçekten çok sevindim. Içim kıpır kıpır.

Yaa hayırlı olsun çok sevindim ne güzel bir haber herkes arka arkaya öğreniyor çok mutlu oluyorum Rabbim diğer bekleyen arkadaşlarımıza da nasip etsin bir an önce. Hep birlikte büyütelim bebişlerimizi

Ben demiştim sana çok şükür hayırlı olsun canım
Inşallah sağlıklı olur cnm hala korkuyorum cok
amın cnm herkse

Yaaaaa gözlerim doldu çok mutlu oldum güzelim iyi düşünelim iyi olsun rabbime hamd olsun ponçiğimiz bizimle ben eminim annesine tutunacak ve sağlıkla doğacak hayırlı olsun

Ya canım çok duygulandım gözlerim doldu valla. Çok sevindim inşallah korktuğunu yaşamaz sağlıklı iler gebeliğin :) sağ salim kucağına alırsın inşallah çok sevindim gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…