Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay ovulasyon testiyle tam pik göremedim bu ay acaba ateş takibi de yapsam mı kızlar ?
Yapan var mı ?

Gebelik belirtilerinde göğüslerde hassasiyet ne zaman başlıyormuş pmsde de görülüyor ya ayrımı nasıl olcak?

Bi de vajinal akıntı şekli nasıl oluyor acaba
Belirtiler de herkes farklı bir şey yazıyor bence belirti aramayın aradıkça çıkıyor psikolojik olarak. Ben 4 aydır istiyorum 4 ayda farklı farklı belirtiler aradım ,okudum ,düşündüm ve yaşadım. Sonuç hep kırmızı kart.

bende sürekli kasiklarim agriyor saniyorum bir an önce yumurta catlayacak diye düsünüyorum ama bencede psikolojik olarak aklimda oldugu icin sürekli hep öyle seyleri düsünüyorum ve daha ortada ful yok yumurta yok yani hamile olunca nasil olacak kim bilir....

Dasmeer merhaba yeni katıldım aranıza :)
bat 8 nisan
Geçen ay klomenle üç tane yumurta büyüdü çatlatma iğnesi(ovıtrelle) kullandık fakat tutmadı. bu ay da kolemenle başlayıp kontrole gidince kist oluştuğunu bu ay kendimiz denememizi söyledi doktor. ama ben umutlu değilim maalesef.

bu arada mayısta 2 sene olacak korunmuyoruz ve ben aşırı üzülüyorum eşimin sperm testi normal benim tahlillerim normal hiçbir sebepyok, hiç hamile de kalmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…