- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.750
- 37
sagolasin cnm bugun hastaneye gidyorum herşeyi ogrencegimValla Ankara olsan ben getirirrdim sana test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagolasin cnm bugun hastaneye gidyorum herşeyi ogrencegimValla Ankara olsan ben getirirrdim sana test
Hadi inşallah vardır haber ver mutlakasagolasin cnm bugun hastaneye gidyorum herşeyi ogrencegim
veiririm cnmHadi inşallah vardır haber ver mutlaka
sagolasin cnm bugun hastaneye gidyorum herşeyi ogrencegim
Hadi inşallah :)sagolasin cnm bugun hastaneye gidyorum herşeyi ogrencegim
Hayirlisisagolasin cnm bugun hastaneye gidyorum herşeyi ogrencegim
Hayırlı haberlerle gel inşallah5gun buugn
Dahaonce olmadi enfazla 2gun
Onu bende duydum ama uygulamadim. Bakalim baska arkadaslar varmi yapanGeçen ay ovulasyon testiyle tam pik göremedim bu ay acaba ateş takibi de yapsam mı kızlar ?
Yapan var mı ?
Belirtiler de herkes farklı bir şey yazıyor bence belirti aramayın aradıkça çıkıyor psikolojik olarak. Ben 4 aydır istiyorum 4 ayda farklı farklı belirtiler aradım ,okudum ,düşündüm ve yaşadım. Sonuç hep kırmızı kart.Bi de vajinal akıntı şekli nasıl oluyor acaba
hosgeldin EmostantaSelam millet bende marttan ümidimi kesip nisana geçiş yaptım malesef
Hoşgeldin :)Selam millet bende marttan ümidimi kesip nisana geçiş yaptım malesef
Allah hayırlısıyla versin inşallahbu arada mayısta 2 sene olacak korunmuyoruz ve ben aşırı üzülüyorum eşimin sperm testi normal benim tahlillerim normal hiçbir sebepyok, hiç hamile de kalmadım.