Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12 gün var adetime. Vucüdüm bana oyun oynuyo sanırım kasıklarım ağrıyo. Böyle olmazdı normalde. Bide nasıl anlatsam rahmimden aşağı doğru bi ağrı giriyo sanki.

Göğüs hassasiyetim de var ama o zaten adete 10 gün kala başlıyo. Kendimi kaptırmak istemiyorum.
Sanki bu mucizeyi yaşayamayacakmışım gibi geliyo.
Allahım tüm isteyenlere sonra da bana nasip etsin inşallah. Peygamber efendimizin hürmetine kendini Allah'a adayan insanlar okunan ezanlar kuranlar hürmetine nasip etsin

benim de bikaç gün önce göğüs hassasiyetim vardı şimdi yok olmayacakmıyım acaba

Varsa helal olsun canım ne yaptık ki biz ama benim icime doğdu sen ne dersen de.. Dedin ya gidip adet söktürücü isticem diye içime kurt düştü hamilesindir diye öyleymiş cidden. Bence bu ay korunduğunu için nasılsa olmaz kafasındaydın sakindin ve bak Rabbim nasip etti çok şükür şimdi yapacağın tek şey 2 güne bir kan vermek, olumsuz düşünme düşük yapanlar olmuş diye sende yapacaksın diye birşey yok. Şimdi stresi bırak tadını çıkart bu güzel haberin ve bol bol dua et

ALLAH razı olsun cnm
Evt doktor hemen kan ıstedı
Inşallah saglıkla ılerler
Buay olmayacak kafasındaydım

Ay daha yeni üye oldum konu sahibi ne güzel bir haber vermiş hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…