amım cnm Allah razı olsunYa canım çok duygulandım gözlerim doldu valla. Çok sevindim inşallah korktuğunu yaşamaz sağlıklı iler gebeliğin :) sağ salim kucağına alırsın inşallah çok sevindim gerçekten :)
Senden de Allah razi olsun. Aminnn n.amım cnm Allah razı olsun
Darısı başınıza
Onla gıttık cnm haliyle oda saskınSenden de Allah razi olsun. Aminnn n.
Ee eşinle paylaştın mı naptın anlatsanaaa☺☺
Maşallah ne güzelOnla gıttık cnm haliyle oda saskın
Daha bırsey dıyemıuor umarım saglıkla ılerler
Tek temennımız bu
benim de bikaç gün önce göğüs hassasiyetim vardı şimdi yok12 gün var adetime. Vucüdüm bana oyun oynuyo sanırım kasıklarım ağrıyo. Böyle olmazdı normalde. Bide nasıl anlatsam rahmimden aşağı doğru bi ağrı giriyo sanki.
Göğüs hassasiyetim de var ama o zaten adete 10 gün kala başlıyo. Kendimi kaptırmak istemiyorum.
Sanki bu mucizeyi yaşayamayacakmışım gibi geliyo.
Allahım tüm isteyenlere sonra da bana nasip etsin inşallah. Peygamber efendimizin hürmetine kendini Allah'a adayan insanlar okunan ezanlar kuranlar hürmetine nasip etsin
Normalde olurdu devam ediyordu sanki adet tarihime kadar şimdi geçmiş gibi hissediyorumbenim de bikaç gün önce göğüs hassasiyetim vardı şimdi yokolmayacakmıyım acaba
Adetime ort 5-6 gün var sanırmNormalde olurdu devam ediyordu sanki adet tarihime kadar şimdi geçmiş gibi hissediyorum
Hmm bilmem ki canım. Gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı zamanda aynı şekilde gelişiyo bence ortalama olarak. Ne zamandır istiyodun sen:)Adetime ort 5-6 gün var sanırm
7 aydırHmm bilmem ki canım. Gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı zamanda aynı şekilde gelişiyo bence ortalama olarak. Ne zamandır istiyodun sen:)
Kızlar oncelikle hepinize merhaba :)
çoğunuz biliyorsunuz rahimfilmi cekildim enson doktor buay korun dedi hos ben korunma nedir bilmiyorum
6aydir heyecanla bebek istediğim icin.basta bakinca 6ay kisa dönem gelirama yasimdan dolayi inanin korkum hatsafhadaydi.
Hani 20lerde olsam önünde sure vardiye teselli ederdim belki bilemiyorum
Ama 30ustu olmak nedense beni cok geriyordu doktora gittigimde oda anladi beni
Cok stresilisin dedi
Birde esimde cok istekliydi oda zaten benden cok istiyordu.
Biz başladığımız gunden beri taktik sizin anlayacaginiz
Birde imtihanim bu olck gibi geldi hep
Ama gonlum asiri istiyordu bebek hepiniz gibi
Velhasil 5gun reglim gecikti.bugun korka korka hastaneye gittim
Doktor 11de kantsti aldi bana dediniz korunun ben yumurtlama takipettim girmediigimi dusunuyor bilemiyorum dedim
Neyse kani verdik bana hemen evegit cunku buralar cokguvenli degildedi sadece bana sonucu at dedi
Karnimda bakti birsey goremedi buarada
Kana bakalim dedi
Enson birbaktim kansonucu hala soktayim 200beta
Doktora attim suan veriye gore hamileain dedi haftaya carmabaa geldedi
Telefondan ilac atmis bunlari kullan dedi
Nolur ne biter bilemedim saskinim hala
Dusermi kalirmi diye dusunulrum
Hala innaamiylrum böyle kaldim odada evde
Tuhafim anlayacağınız
Tabi surec nsilplur devam edermi bilemiyorim
Burada cok kimyasalar ogrendim vs asiri korkum var rahimfilminden sonra özllikle kimyasal cok zaten hep paranoya yapıyorum
Suan kachaftalik vs kese yok hani hic hamile gibi hissetmiuim
6Ay hissettkm birşey olmadi hepkasik agrim vardı 6aydir ağrılardan oldum gebedegildim
Suan hamile gozukyorum agrim yok gibi
Hani okadr kasik agrilarim yumurtlamdan regle kadr devam eden hepsi azaldi agridan ölüyordum
Suan heyecanliyim cok kafam karisik
Simdi bu süreçte bana destek olan bircok arkadaşım oldu ismimi hatirlayamadigim da vardır kusrabakmyin mazur gorun hala soktayim
@Ahsen555 @Zlm ylm @hasbeee @ManukabalBifincankahve @Mmmmmerveeeee @Optimussprime @Gizemm0 @nnurr
Etiketleyemedıklerım hakkınız helal edınız
:) bende 7-8 aydır. 8 ay oldu evleneli7 aydır
amım cnm Allah razı olsun
Darısı başınıza
amın cnm ınşallahCanım çok sevdim adina allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
ALLAH razı olsun cnmVarsa helal olsun canım ne yaptık ki biz ama benim icime doğdu sen ne dersen de.. Dedin ya gidip adet söktürücü isticem diye içime kurt düştü hamilesindir diye öyleymiş cidden. Bence bu ay korunduğunu için nasılsa olmaz kafasındaydın sakindin ve bak Rabbim nasip etti çok şükür şimdi yapacağın tek şey 2 güne bir kan vermek, olumsuz düşünme düşük yapanlar olmuş diye sende yapacaksın diye birşey yok. Şimdi stresi bırak tadını çıkart bu güzel haberin ve bol bol dua et
Kızlar oncelikle hepinize merhaba :)
çoğunuz biliyorsunuz rahimfilmi cekildim enson doktor buay korun dedi hos ben korunma nedir bilmiyorum
6aydir heyecanla bebek istediğim icin.basta bakinca 6ay kisa dönem gelirama yasimdan dolayi inanin korkum hatsafhadaydi.
Hani 20lerde olsam önünde sure vardiye teselli ederdim belki bilemiyorum
Ama 30ustu olmak nedense beni cok geriyordu doktora gittigimde oda anladi beni
Cok stresilisin dedi
Birde esimde cok istekliydi oda zaten benden cok istiyordu.
Biz başladığımız gunden beri taktik sizin anlayacaginiz
Birde imtihanim bu olck gibi geldi hep
Ama gonlum asiri istiyordu bebek hepiniz gibi
Velhasil 5gun reglim gecikti.bugun korka korka hastaneye gittim
Doktor 11de kantsti aldi bana dediniz korunun ben yumurtlama takipettim girmediigimi dusunuyor bilemiyorum dedim
Neyse kani verdik bana hemen evegit cunku buralar cokguvenli degildedi sadece bana sonucu at dedi
Karnimda bakti birsey goremedi buarada
Kana bakalim dedi
Enson birbaktim kansonucu hala soktayim 200beta
Doktora attim suan veriye gore hamileain dedi haftaya carmabaa geldedi
Telefondan ilac atmis bunlari kullan dedi
Nolur ne biter bilemedim saskinim hala
Dusermi kalirmi diye dusunulrum
Hala innaamiylrum böyle kaldim odada evde
Tuhafim anlayacağınız
Tabi surec nsilplur devam edermi bilemiyorim
Burada cok kimyasalar ogrendim vs asiri korkum var rahimfilminden sonra özllikle kimyasal cok zaten hep paranoya yapıyorum
Suan kachaftalik vs kese yok hani hic hamile gibi hissetmiuim
6Ay hissettkm birşey olmadi hepkasik agrim vardı 6aydir ağrılardan oldum gebedegildim
Suan hamile gozukyorum agrim yok gibi
Hani okadr kasik agrilarim yumurtlamdan regle kadr devam eden hepsi azaldi agridan ölüyordum
Suan heyecanliyim cok kafam karisik
Simdi bu süreçte bana destek olan bircok arkadaşım oldu ismimi hatirlayamadigim da vardır kusrabakmyin mazur gorun hala soktayim
@Ahsen555 @Zlm ylm @hasbeee @ManukabalBifincankahve @Mmmmmerveeeee @Optimussprime @Gizemm0 @nnurr
Etiketleyemedıklerım hakkınız helal edınız
amın cnm ugur getırdınAy daha yeni üye oldum konu sahibi ne güzel bir haber vermişhayırlı olsun❤❤
İnşaAllah bizlere de Uğur olur hayırlısıylaamın cnm ugur getırdın
ALLAH razı olsun cnm
Evt doktor hemen kan ıstedı
Inşallah saglıkla ılerler
Buay olmayacak kafasındaydım