amincnm yasin kuckse bekleyebilirsin ben 33oldum artik mecbur erkenden cektirdimHayırlısı inşallah. Bu işlem sonrası ihtimal artıyomuş sanırım inşallah yakın zamanda alırsın güzel haber. İsteyen herkes. Bana da gerek kalmaz inşallah rahim filmine falan
8 aydır bekliyoruz canım. 2 yıl korundum doğum kontrol hapıyla,sonra doktora gittim bırakmak için, hormon testi yaptırdım bi problem yok,eş,m sperm testi yaptırdı bi sorun yok. aralık ayında rahim filmi çektirdim tüpler açık, ocak ayında klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum yok yok yok,bu arada soğan kürü incir havuç kürü denemelerim de oldu, olmayınca olmuyor, bir nedeni olsa tedavi olursun.böyle nedensiz olmayınca stres oluyor insan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim,çok zor gerçektenSen ne zamandır istiyosun? :)
Hmm anladm haklısın. 26 yaşım. Büyük ihtimalle ertelicem biraz. Aslında sıkıntı etmiyodum ama çevrem biraz sıkıntı verdi. İyi ki memlekette değilim sorulardan bıkıyo insanamincnm yasin kuckse bekleyebilirsin ben 33oldum artik mecbur erkenden cektirdim
cevre sıkıntıHmm anladm haklısın. 26 yaşım. Büyük ihtimalle ertelicem biraz. Aslında sıkıntı etmiyodum ama çevrem biraz sıkıntı verdi. İyi ki memlekette değilim sorulardan bıkıyo insan
Sen mi istedin doktor mu önerdi rahim filmini?Aynı yaştaymışız temmuz da evlendim ben de 4 aydır istiyoruz doktor bana ve eşime tahlil yaptı sorun yok olmazsa 3 ay sonra tekrar gelin dedi umarım bu ay olur. Olmazsa 3 ayımız doluyor tekrar gidince isteyim ben de.amincnm yasin kuckse bekleyebilirsin ben 33oldum artik mecbur erkenden cektirdim
Aminn amin herkes yaşamak ister Allahım eksikliğini vermesin bununla sınamasın inşallah. Çok sıkıntı etme canım doğum kontrol hapından sonra vucüt ancak kendine gelir bence8 aydır bekliyoruz canım. 2 yıl korundum doğum kontrol hapıyla,sonra doktora gittim bırakmak için, hormon testi yaptırdım bi problem yok,eş,m sperm testi yaptırdı bi sorun yok. aralık ayında rahim filmi çektirdim tüpler açık, ocak ayında klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum yok yok yok,bu arada soğan kürü incir havuç kürü denemelerim de oldu, olmayınca olmuyor, bir nedeni olsa tedavi olursun.böyle nedensiz olmayınca stres oluyor insan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim,çok zor gerçekten
Bende havuç incir kürü denedim bu ay devam ediyorum bakalım8 aydır bekliyoruz canım. 2 yıl korundum doğum kontrol hapıyla,sonra doktora gittim bırakmak için, hormon testi yaptırdım bi problem yok,eş,m sperm testi yaptırdı bi sorun yok. aralık ayında rahim filmi çektirdim tüpler açık, ocak ayında klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum yok yok yok,bu arada soğan kürü incir havuç kürü denemelerim de oldu, olmayınca olmuyor, bir nedeni olsa tedavi olursun.böyle nedensiz olmayınca stres oluyor insan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim,çok zor gerçekten
ben doktora gitigmde yasim 32ydi deidmki ben iste bencocuk istiyorum oda iste yenisin 1yildene dedi bendeyasimdan dolyi geriginim dedim yıllarca beklemek istemiyorum dedimSen mi istedin doktor mu önerdi rahim filmini?Aynı yaştaymışız temmuz da evlendim ben de 4 aydır istiyoruz doktor bana ve eşime tahlil yaptı sorun yok olmazsa 3 ay sonra tekrar gelin dedi umarım bu ay olur. Olmazsa 3 ayımız doluyor tekrar gidince isteyim ben de.
Ben de özele gittim ikiniz de sorun yok dedi bana agnucaston eşime de proxymen verdi kolaylaştırsın diye. Umarım bu ay olur olmazsa isterim ben de. Bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum.ben doktora gitigmde yasim 32ydi deidmki ben iste bencocuk istiyorum oda iste yenisin 1yildene dedi bendeyasimdan dolyi geriginim dedim yıllarca beklemek istemiyorum dedim
Hormontesi vsyapti sorun yokdedi ama yumurtlama ilaci verdi birdeblyle deneyelim dedi 2ay yumurtlama deendi ozele gittim buarada
Guzel dedi yumurtlama sorunun yokdedi
Eismede sperm testi yaptirdim 3ayda bir nrrdeyse ondada sıkıntı yok dendi
Neyse iste doktor bosuna yumurtlamay ile ugrasmaylum tüplere bakalum diger evreye geicyoruz dedi rahimfilmi cekildim
Devlet nasil blmiyorum
Ozele de 6aylik evliyim dedim yoks onuda iplemezlerdi 35altin 1yilbekle deniuir ama ozel olunca paraverince mecbur dediigimi yaptı
olur inşllah cnm hepimiznBen de özele gittim ikiniz de sorun yok dedi bana agnucaston eşime de proxymen verdi kolaylaştırsın diye. Umarım bu ay olur olmazsa isterim ben de. Bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum.
Amin inşallaholur inşllah cnm hepimizn
Abla regli oldun muolur inşllah cnm hepimizn
Olmadim cnm hastaneye gidmedimAbla regli oldun mu
Abla 5 gün olmuştur daha önce de oluyor muyduOlmadim cnm hastaneye gidmedim
Elimde testde yok
5gun buugnAbla 5 gün olmuştur daha önce de oluyor muydu
Anlıyorum hayır olsun inşallah5gun buugn
Dahaonce olmadi enfazla 2gun
AmincnmAnlıyorum hayır olsun inşallah
samsun cnm
Valla Ankara olsan ben getirirrdim sana testsamsun cnm