Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dasmeer hayırlı olsun Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah Mart topigindeyken bu ay korumuyorun filan dediğinde neden bilmiyorum ama o zaman senin için hamile kalacağını hissetmiştim kafana takma kötü şeyler düşünme

Senin beklenen adet tarihin ne zaman?
Benim 8 nisan canım şuan tam yumurtlama dönemindeyim ama pek umudum yok. Biz bu ay normalde aşılama yapacaktık kist oluştuğu için iptal etti doktor.
Kendiliğinden olursa olacak
Senin ne zaman?

Allah razı olsun cnm
Inşallah saglıkla ılerlr

Benim 8 nisan canım şuan tam yumurtlama dönemindeyim ama pek umudum yok. Biz bu ay normalde aşılama yapacaktık kist oluştuğu için iptal etti doktor.
Kendiliğinden olursa olacak
Senin ne zaman?
Ortalama 5-6 günüm var bakalım hayırlsıyal çokca dua bekliyorum

Inşallah hayırlı artar
Cok endıselıyom
Kimyasal a taktm
Bırde cnm reglım 20marttı sence 200düşük mu

İnşallah canım yoo düşük değil benim adetten 2 gün önce 75 çıkmıştı ama kendini kimseyle kıyaslama çünkü önemli olan düzenli artışı. Bana tuhaf gelmedi sağlıcakla ilerlesin inşallah aramida 2 ay olacak seninle galiba

amın cnm bbeım suan haftalık sankı

Canım tebriklerrr ayy çok sevindimmm ya süper bi haber bu darısı olmayanlara

Aaa aklımdaydın cnm hele bakayım dedim mutlu haberi gördüm cook sevindim yaa masallah ayağınızı sürün kızlar Nisan başlamadan hamileler baslasın ohh hiiçççç olumsuz birsey düşünme cnm ye iç keyfine bak en güzel günler bunlar inanki sağlıkla kucağına alıp büyütmekte nasip olur inşallah

Selam aleyküm benim adetim 17 nisan bende çok istiyorum ama bu virüsten dolayı tedavime ara verdim herşeyin hayırlısı

çooookkk sevindimmmm Bat 3 gün geçti varsa kesin çıkar demiştim hissetmiştim yaparsa pozitif yazıcak bizim topik sahibi diyeeee Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…