Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nisan yeni kapilar acsinMart ayından elendik sayılır burda yerimi alayım ben de
Regle 3 gün var negatif maalesef. Sağlık olsun diyelim
Ne zamandır evlisin :) olur inşallah hayırlısıylaadetlerim düzenli yaklşaık 7 aydır bekliyorum hayırlsıyla bu ay olur inşaAllah:)
İnşallah
nisan yeni kapilar acsin
2,5 yıldır,İnşaAllahNe zamandır evlisin :) olur inşallah hayırlısıyla
cnm zaten onemli olan bir yumurta olusmasi
doktora gitmistim benYani ben açıkçası birden fazla yumurta oluşunca tutma ihtimali daha yüksek oluyor diye biliyordum.
Muayene için gittin mi :)2,5 yıldır,İnşaAllah
Onu alttan muayenede mi görüyo doktordoktora gitmistim ben
Benimde 1taneydi aa deim 1tanemi
Olmasi gereken belirili buyukluge gelen kaliteli yumurta amacimiz bu de di
ultrasonda da gozkuyor yumurtaOnu alttan muayenede mi görüyo doktor
Sayısını vs ultrasondan gördüğünü bilmiyodum. Hayırlısı inşallah. Rahim filmini ne zaman çektirdin sonucunu aldın mı peki.ultrasonda da gozkuyor yumurta
Benim enson gititigm doktor alttan bakmadı hic
Banaenson film cektirdi senin yumurtlama sorunun yokdedi rahimiflmi cekildim
6 Nisan benimki de beni de ekler misinMarttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
@moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
@Guuunisigi bat 11 12nisan
@Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
@Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
@MoonfacedMom bat 15nisan
@Duty bat 18nisan
@Missyloves bat 18nisan
@Annelika bat 5nisan
@Ahsen555 bat 9nisan
@NarinCeylan bat 10nisan
@Uzmankezban bat 13nisan
@sadehayatt06 bat 16nisan
Ultrasondan goruluyor alttan folikullere bakiyorlarSayısını vs ultrasondan gördüğünü bilmiyodum. Hayırlısı inşallah. Rahim filmini ne zaman çektirdin sonucunu aldın mı peki.
hadi bakalım,hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canımHanimlar yine dayanamadim sabah test yaptim bugün yanip sönen smiley geldi Hamile kalma olasiligi yüksek oldugu anlamina geliyormus. Esime dedim aksama kadar fazla yorma kendini
canım klomen falan kullandın mı hiç, ya da kullanıyor musun şu anda,7 aydır kendiliğinden mi deniyorsunadetlerim düzenli yaklşaık 7 aydır bekliyorum hayırlsıyla bu ay olur inşaAllah:)
Anladm. Hayırlısı inşallah. Ne zamandır istiyosun.Ultrasondan goruluyor alttan folikullere bakiyorlar
Filmi 28subat cekildim tüpler açık
Sen ne zamandır istiyosun? :)canım klomen falan kullandın mı hiç, ya da kullanıyor musun şu anda,7 aydır kendiliğinden mi deniyorsun
bende 6ay bitti anestezili cekildim aci yoktuAnladm. Hayırlısı inşallah. Ne zamandır istiyosun.
Bende 8 aylık evliyim hiç korunmadık. Hormon testimde ultrason sonucunda bi sorun yok dedi doktor. Bir yılı aşarsa rahim filmi isterim dedi. Zor oldu mu ağrılı bi işlemmiş galiba?
Hayırlısı inşallah. Bu işlem sonrası ihtimal artıyomuş sanırım inşallah yakın zamanda alırsın güzel haber. İsteyen herkes. Bana da gerek kalmaz inşallah rahim filmine falanbende 6ay bitti anestezili cekildim aci yoktu