Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileler olanlar saglicakla alin bebeklerinizi kucaklariniza ^^

ben daha yolun basindayim 3 gün arka arkada yumurtlama göremeyince biraz bozuldum ovulasyon teste. Ama yilmak yok teste devam bitene kadar

Hanimlar yine dayanamadim sabah test yaptim bugün yanip sönen smiley geldi Hamile kalma olasiligi yüksek oldugu anlamina geliyormus. Esime dedim aksama kadar fazla yorma kendini

Gunaydin kizlar .
Ben uc gun once adet oldum cok yogun pihtili sekildeydi bi kac kisiyede söyledim bunu dun ve bugun hic gelmedi duzenim mi bozuldu anlamadim ki iki günde gec geldi ped degistirmedim gereksinimi duymadim hic bisey yok kup kuru usune gorme olayi nasil oluyo yasayan varmi ?

Biz henuz doktora gitmedik aslinda ben gozukme taraftariyim su olaylardan sonra erteledim akalim test kitleriyle takip edecegim hayirlisi olsun .
baya bi yapan var bu testlerden ben hiç denemedim ama deneyip memnun kalan çok doktor randevularını ben de erteledim bence de şu zamanlarda hastaneye gitmeye hiç gerek yok

Kızlar ya dün adet oldum hatta 1 hafta erken oldum sandım adetim bir hafta vardı çünkü. aynı her zamanki ilk gün gibi azar azar bugün kesilmişim neden acaba var mı boyle birşey yaşayan

baya bi yapan var bu testlerden ben hiç denemedim ama deneyip memnun kalan çok doktor randevularını ben de erteledim bence de şu zamanlarda hastaneye gitmeye hiç gerek yok
Aynen öyle o kitlerdende getirmyecegim durum tuhaf ben akisina birakma karari aldim

Kızlar ben de bu ay ikinci denemem klomen kullandım. Sonra rahim filmi çekildim beş gün antibiyotik kullandım dün bitti bugün doktora gittim. 1 tane yumurta oluşmuş. Geçen ay 3 taneydi olmamıştı. Bu ay bir tane oluşmuş. Bu şekilde Tek yumurta oluşup hamile kalan var mı aranızda?

cnm zaten onemli olan bir yumurta olusmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…