Adetim gec geldi yani
Benim bu ay oynama oldu sadece yoksa duzenlidir sıkıntı yokanlamamamışım ya . bende de sık olur oldu böyle iki gün geç gekme 4 gün erken gelme falan evlenmeden önce çok düzensiz değildi
Amin canım çok sağolmaiallah maşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin
Ben geçen ay 22.gün görmüştüm pes etme yaniHamileler olanlar saglicakla alin bebeklerinizi kucaklariniza ^^
ben daha yolun basindayim 3 gün arka arkada yumurtlama göremeyince biraz bozuldum ovulasyon teste. Ama yilmak yok teste devam bitene kadar
Ben geçen ay 22.gün görmüştüm pes etme yani
hadi hayırlısıHanimlar yine dayanamadim sabah test yaptim bugün yanip sönen smiley geldiHamile kalma olasiligi yüksek oldugu anlamina geliyormus. Esime dedim aksama kadar fazla yorma kendini
baya bi yapan var bu testlerden ben hiç denemedim ama deneyip memnun kalan çok doktor randevularını ben de erteledim bence de şu zamanlarda hastaneye gitmeye hiç gerek yokBiz henuz doktora gitmedik aslinda ben gozukme taraftariyim su olaylardan sonra erteledim akalim test kitleriyle takip edecegim hayirlisi olsun .
cok heycanliyim ya insallah olur ya cok istiyorum yakin zamanda hamile kalmayi. Insallah hepimize nasip olurhadi hayırlısı
Aamin cnmcok heycanliyim ya insallah olur ya cok istiyorum yakin zamanda hamile kalmayi. Insallah hepimize nasip olur
Aynen öyle o kitlerdende getirmyecegim durum tuhaf ben akisina birakma karari aldimbaya bi yapan var bu testlerden ben hiç denemedim ama deneyip memnun kalan çok doktor randevularını ben de erteledim bence de şu zamanlarda hastaneye gitmeye hiç gerek yok
cnm zaten onemli olan bir yumurta olusmasiKızlar ben de bu ay ikinci denemem klomen kullandım. Sonra rahim filmi çekildim beş gün antibiyotik kullandım dün bitti bugün doktora gittim. 1 tane yumurta oluşmuş. Geçen ay 3 taneydi olmamıştı. Bu ay bir tane oluşmuş. Bu şekilde Tek yumurta oluşup hamile kalan var mı aranızda?