- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
gecikecegim galiba bu ayNisan bat tarihinu verirsin adet oldugun ilk gunDasmeer ekler sayfaya.
Ay insallah hamilesindir diye umuyorum stres yapma benim gecikmek yerine bir gun onceden kirmizi kart yedim biliyosungecikecegim galiba bu ayhasta olunca soyleyecegim baskana
Adetim sabah bitti aksamina hemen başladım canımMerhabalar adetten kac gun sonra basladiniz teste acaba
Geç olmaz tabi başlayın hemen İbrahim Saraçoğlu incir kürü yazın çıkan gibi yapalım kısmet belki sebebi olurIncir kürü nasıl benim adetim bugün başladı yarın başlasam geç kalmış olur muyum acaba
Aaa ben beklenio sqniodumAdetim sabah bitti aksamina hemen başladım canım
aAh bende ramazan bayramina niyetleniyorum hep .3 test yaptim hep negatif .Umudum yok ovulasyon testi bile soyledim anlayacaginAy insallah hamilesindir diye umuyorum stres yapma benim gecikmek yerine bir gun onceden kirmizi kart yedim biliyosuninsallah ramazana bebisle gireriz
Evet canım yumurtlama. Bugün ve diğer 4 günü değerlendirmelisin. Yarın yine test yap hafif silik çıkması lazım.Kızlar bugün yumurtlama mı sizce
Oylemi iyi bari burdada tek kalmadimBatimiz ayni gunnn
Sağol canım bu ay geçen aya göre erken oldu o yüzden acaba yumurtlama mI diye Tereddütte kaldımEvet canım yumurtlama. Bugün ve diğer 4 günü değerlendirmelisin. Yarın yine test yap hafif silik çıkması lazım.
Evet yumurtlama. Bende adetten 1 gün sonra yumurtluyorum mesela. Her ay değişiyor o yüzden çok kişi hamile kalamıyor. Ben bu testlerle 3 kez hamile kaldım tabi sıkıntılar oldu anne olamadım ama testler şaşmıyor.Sağol canım bu ay geçen aya göre erken oldu o yüzden acaba yumurtlama mI diye Tereddütte kaldım
Arkadaşlar bende aynı yollardan geçtim yumurtlama takibi umutsuzluklar kimyasal gebelik vs derken hamile kaldım şu an 25 haftalık hamileyim ama çok zor bi dönemdeyiz bu basit bişey değil doktorlar kontroleere gelmeyin diyo hamilelikte özeliklede ilk evrede sık sık doktora gitmek gerekebiliyor yada sorunlu sıkıntılı hamileliklerde yine sık gitmek gerekiyor şu an çok zor durumdayız ekonemi iyi yere gitmiyor nasıl doğum yapıcaz nasıl kontrole gidicez kaygısı içindeyim çevremdeki hamile arkadaşarım da aynı durumda bu olaylar durulana kadar hamile kalma işini rafa kaldırmalısız benceMarttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
@moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
@Guuunisigi bat 11 12nisan
@Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
@Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
@MoonfacedMom bat 15nisan
X xnobodyx bat 18nisan
Missyloves bat 18nisan
Canim kusura bakma ama gunleri nasil degerlendiriyosun cift cizgiyi gorene kadar iki gunde bir sonrasi 4 gun ust uste seklindemi ? Herkes bisey söyleyimce kafa karisikligi oluyo testin markasi ne bende alacagimEvet yumurtlama. Bende adetten 1 gün sonra yumurtluyorum mesela. Her ay değişiyor o yüzden çok kişi hamile kalamıyor. Ben bu testlerle 3 kez hamile kaldım tabi sıkıntılar oldu anne olamadım ama testler şaşmıyor.Dilerim sizde en kısa sürede anne olursunuz
5 aydir istiyorumOylemi iyi bari burdada tek kalmadimkacinci deneme
İnşallah inşallah cümlemize nasip olsun geçen ay 9 gün geç adet oldum belki de o yüzden bunay erken oldu gibi yumurtlama ama dediğin gibi değişebilir günleri benim bu 2. Ayım ov testi ile inşallah bu ay nasip olurEvet yumurtlama. Bende adetten 1 gün sonra yumurtluyorum mesela. Her ay değişiyor o yüzden çok kişi hamile kalamıyor. Ben bu testlerle 3 kez hamile kaldım tabi sıkıntılar oldu anne olamadım ama testler şaşmıyor.Dilerim sizde en kısa sürede anne olursunuz
Benim ikinci ayim olacak5 aydir istiyorum
Daha yeniymiş bak sakin moralini bozma yillarca deneyenler var ben ilk iki uc ay cok üzülüyordum moralim berbatti ama artk motive edyorm kendimi stres yapmamak icin. Mecbur canm. Hakkimizfa hayirlisi olsunBenim ikinci ayim olacak
Tabiki buraya katildim ne hikayeler var yapacak bisey yokDaha yeniymiş bak sakin moralini bozma yillarca deneyenler var ben ilk iki uc ay cok üzülüyordum moralim berbatti ama artk motive edyorm kendimi stres yapmamak icin. Mecbur canm. Hakkimizfa hayirlisi olsun
Benimde dunden beri pihti seklinde oluyor canm rahim duvari kalinlasiyor ya yumurtlama gunlerinde kendini bebege hazırlıyor ondan olabilir diye biliyorum. Adet sökülüyor bi nevi iyi. Benim sancilar zaten bol bideboyle olunca ekstra bi agri oluyorTabiki buraya katildim ne hikayeler var yapacak bisey yokbenim suan cok sancim var pihti sekilde dokuluyo normalmi acaba bu hic böyle olmuyodum kan biriktigi icin sanirim gecikme yasadim .