Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ovulasyontesti yine bana gülmedi bugün. Test pik olana kadar her sabah yapayimmi? Carsamba günü devam yapayim dedim ama ya Pazartesi veya Sali pik olurda kacirirsam kafamda deli sorular...evde kalmak yaramiyor bana anlaşilan

Virus falan hak getire

tavsiyelere uyacagim bu ay hep birlikteyiz insallah dutycim

Merhaba kızlar bat 24 mart. Adete 5 gün kala ve 3 gün kala testlerim negatif çıktı. Belliki adet olcam. Yalnız şöyle bir problemim var yüzüm sırtım başımın içi sivilce doldu sabah çikokata kokusundan tiksindim.şişlikten başka adet belirtim yok. 38 yaşındayım hiç sivilcem olmadı benim. Bu durumu yaşayan oldumu aranızda?

Mrb bugün yumurtlamadan sonra 19.gün reglimin 32.günü. 4 günlük gecikme. Az önce hafif kahverengi akintim olmaya başladı. Aşırı ağız kuruluğu geceleri oluyor. Sık idrara çıkma ve kaşık ağrıları. Sizce hamile miyim

Bence adet başlangıcı lekelenmen. Bende bu ay öyle oldum 7 gün gecikmeyle adet oldum senin gibi akıntıyla başladı lekelenme sonra kanama oldu. Ama inşallah sen benim yaşadığımı yaşamazsın hamilesindir

Normalde hiç şaşmaz adetim ins ya

Benim ovulasyontesti yine bana gülmedi bugün. Test pik olana kadar her sabah yapayimmi? Carsamba günü devam yapayim dedim ama ya Pazartesi veya Sali pik olurda kacirirsam kafamda deli sorular...evde kalmak yaramiyor bana anlaşilan
Her gun ayni saatte yapmalısın en yararli saatler 1 ve 4 arasi. Duzenli yap ki kacirma. Bir saat oncesinde de sıvı alimi olmamali ki idrar dogru sonuc versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…