Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyandigimdan beri yataktan cikamadim yani sokuluyo hayirlisi olsun herkes icin

Aaa ben beklenio sqniodum
Kuzum Instagramdan Gülbahar ölçü yü takip ediyorum hemen baslanmasi gerektiğini söylüyor çünkü adet biter bitmez yumurtlayanda oluyormus ki benim baya erken yumurtlamam oldu garibime gitmişti adetim bitti 5 gün sonra yumurtlama gördüm tutmadı tabi ama bakalım bu ay tekrar deneyeceğim

Evet banada yardimci oldu gülbahar hanim

İnsallah bu ay tutar

Kızlar doğurganlık yumurtlama dönemimizin ne zaman olduğunu bilmiyor musunuz vücudunuz haber vermiyor mu ki ovülasyon test yapıyorsunuz

Her gun ayni saatte yapmalısın en yararli saatler 1 ve 4 arasi. Duzenli yap ki kacirma. Bir saat oncesinde de sıvı alimi olmamali ki idrar dogru sonuc versin

Selam canim sagol ozaman her gün yapayim ben. Malesef ama hafta ici ise gitmem lazim ayni saatte yapamicam hafta ici ama yinede o günlerde ayni saatte yaparim. Eger eskisi gibi döngüm ayni olursa 16. Günde pik olmasi lazim. Bakalim önümüzdeki günler test neler göstericek. Ben bide bu son 4 gündür sogan kurunu yapiyorum ve sabahlari keciboynuz pekmezini tüketiyoruz esimle. Insallah faydasi olur

Insallah canm. Calisiyorsan aksam yap

Sogan kurunu nasil yapiyorsun canim bir yardimci ol bana da

Uc ay kullanmak lazm birakma düzenli kullan canm doktorun takibiyle. Yasin kac bu arada
Doktor takibi olmadan basladim ama gitmeyi dusunuyorum kontrol amacli bisey olmuyo zaten fazlasi idrarla atiliyo vitamin destegi oldugundan 26 yasindayim sen kac yasindasin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…