Onu gecen ay sabah aksam yedirdim benimkine bu ay bende icicem ve kuru incir ve havuc kurune baslicam yarin esim alcak bi arastir kafana yatarbelkiBaska hangi kurler kizlarrrr bir el atin .Keci boynuzu da alacagim
Yok iste .Hersey normal ve olagan diyor doktor.İlaclik durum da yok dedi bana.Folik asiti yazdi yolladiGidicem diyorum da klinik acik mi ona göre gideyim bi rahat edeyim. Esinde problem varmi senin yada yumurtalıklarda
Hicde sevmem pekmez tadindaki seyleri katlancaz mecbur minik mercimek icinOnu gecen ay sabah aksam yedirdim benimkine bu ay bende icicem ve kuru incir ve havuc kurune baslicam yarin esim alcak bi arastir kafana yatarbelki
Ben kullaniyorm folik asit cok önemli uc ay kullamak lazm gebelikten once.Yok iste .Hersey normal ve olagan diyor doktor.İlaclik durum da yok dedi bana.Folik asiti yazdi yolladi
Havucu suydum incir neymisOnu gecen ay sabah aksam yedirdim benimkine bu ay bende icicem ve kuru incir ve havuc kurune baslicam yarin esim alcak bi arastir kafana yatarbelki
Icince yuz felci geciriyorum sonra duzeliyor ee mecbur napalimHicde sevmem pekmez tadindaki seyleri katlancaz mecbur minik mercimek icin
Hos geldinHadi beni de al topiğe kullanıcı adıma aldanmabat 05.04
Havucu suydum incir neymis
bu ay ovulasyon testini ilk kez deneyecegim umutluyumIcince yuz felci geciriyorum sonra duzeliyor ee mecbur napalim
Hosgeldin canm adin olup olmamasi onemli degil kapimiz her kese acik bizimde isim yokHadi beni de al topiğe kullanıcı adıma aldanmabat 05.04
Benim ikinci defa olcak bu ay. Bana ozelden atabilirsin yaptıkça yardimci olurumbu ay ovulasyon testini ilk kez deneyecegim umutluyum
Hoş BuldumHos geldin
İse yarar insallahh yaizle bi canm
Adetten kac gun sonra baslayacagimBenim ikinci defa olcak bu ay. Bana ozelden atabilirsin yaptıkça yardimci olurum
Bomba gibi bir ay olacakBenim ikinci defa olcak bu ay. Bana ozelden atabilirsin yaptıkça yardimci olurum
Insallahİse yarar insallahh ya
Ben adet bittigi gun ertesi basladim cunku bazem ucuncu gunde bile yumurta çatlayabiliyor. Her gun saat 2 de yaptim bir saat once den sivi alimi yapmamak sarti ile ve sana tavsiyem adet baslangici bitisi not al her gun yaz ustune sana simdi ozelden yaptığımı aticamAdetten kac gun sonra baslayacagim
Virus falan hak getireBomba gibi bir ay olacak