- 16 Mayıs 2016
- 165
- 227
Bittikten sonra ertesi gün başladımMerhabalar adetten kac gun sonra basladiniz teste acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bittikten sonra ertesi gün başladımMerhabalar adetten kac gun sonra basladiniz teste acaba
3. Yada 5. Günü başladım yazanlar olmuşAdetteyken mi başlaniyor ?
Ben de varım bat 19nisanAmin amin biranonce reglum gelsin istiyorum
Ben adet bittigi gun ertesi basladim cunku bazem ucuncu gunde bile yumurta çatlayabiliyor. Her gun saat 2 de yaptim bir saat once den sivi alimi yapmamak sarti ile ve sana tavsiyem adet baslangici bitisi not al her gun yaz ustune sana simdi ozelden yaptığımı aticam
Virus falan hak getire
4 gün üst üste degerlendireceksiniz inşallah tutarEki Görüntüle 2607368
Görünüşe göre bugün çatlamam oldu herhalde değerlendirelim bakalım
15 Nisan benide ekler misinMarttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
moonandstar bat 2nisan
bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
@Guuunisigi bat 11 12nisan
@Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
@Glnkymn bat 16nisan
S Sevgi5566 bat 19nisan
tmmcnm15 Nisan benide ekler misin
Bence adet başlangıcı lekelenmen. Bende bu ay öyle oldum 7 gün gecikmeyle adet oldum senin gibi akıntıyla başladı lekelenme sonra kanama oldu. Ama inşallah sen benim yaşadığımı yaşamazsın hamilesindirMrb bugün yumurtlamadan sonra 19.gün reglimin 32.günü. 4 günlük gecikme. Az önce hafif kahverengi akintim olmaya başladı. Aşırı ağız kuruluğu geceleri oluyor. Sık idrara çıkma ve kaşık ağrıları. Sizce hamile miyim
Normalde hiç şaşmaz adetim ins yaBence adet başlangıcı lekelenmen. Bende bu ay öyle oldum 7 gün gecikmeyle adet oldum senin gibi akıntıyla başladı lekelenme sonra kanama oldu. Ama inşallah sen benim yaşadığımı yaşamazsın hamilesindir
Hava geçişlerinden gecikmeler olabiliyor benimde 4 ay düzenli geldi bu ay 7 gün geciktiNormalde hiç şaşmaz adetim ins ya
Her gun ayni saatte yapmalısın en yararli saatler 1 ve 4 arasi. Duzenli yap ki kacirma. Bir saat oncesinde de sıvı alimi olmamali ki idrar dogru sonuc versinBenim ovulasyontesti yine bana gülmedi bugün. Test pik olana kadar her sabah yapayimmi? Carsamba günü devam yapayim dedim ama ya Pazartesi veya Sali pik olurda kacirirsam kafamda deli sorular...evde kalmak yaramiyor bana anlaşilan
Nisan bat tarihinu verirsin adet oldugun ilk gun Dasmeer ekler sayfaya.tavsiyelere uyacagim bu ay hep birlikteyiz insallah dutycim ♥♥
Kararsizim bende insallah ramazan ayina hamile gireriz ne diyim Rabbim duy sesimizi3. Yada 5. Günü başladım yazanlar olmuş
Batimiz ayni gunnnGunaydin kizlar iki gun gecikmeyle bugun kirmizi kart yedim beni de listeye eklermisiniz 18 nisan