amin cnmAy hadi inşallah teker teker güzel haberler alırız canım
amin cnm
benumde 50vardi suan baktim azkalmis19 tane gebelik testim var 30 marttan itibaren başlıcam yapmaya
benumde 50vardi suan baktim azkalmis
25 bende canm evet haklisin su acıdan dedim fazla kullanim olmamasi icin hani 3 ay kullanmaklazm diyorlar yaDoktor takibi olmadan basladim ama gitmeyi dusunuyorum kontrol amacli bisey olmuyo zaten fazlasi idrarla atiliyo vitamin destegi oldugundan 26 yasindayim sen kac yasindasin ?
Yani ama kolaylastirdigi icin dusunmeye basladiktan sonra direk basladim sen kac aydir kullaniyosun . Folidoce benim ki25 bende canm evet haklisin su acıdan dedim fazla kullanim olmamasi icin hani 3 ay kullanmaklazm diyorlar ya
Kız kafayı yedik iyice, yapma bacım yapma, kendimizi strese sokuyoruz böyle yaparak19 tane gebelik testim var 30 marttan itibaren başlıcam yapmaya
Benim iki aya yakındır kullaniyorm canm benimki Folio canmYani ama kolaylastirdigi icin dusunmeye basladiktan sonra direk basladim sen kac aydir kullaniyosun . Folidoce benim ki
Kız kafayı yedik iyice, yapma bacım yapma, kendimizi strese sokuyoruz böyle yaparak
Bende gordum bunu tadi cok cirkindir eminim ama ben dusunuyorum
Kac dk kaynatiyorsu acabaYok canım tadı gerçekten kötü değil. Ben bide çok az tuz ekliyorum biraz illiyinca çok da güzel iciliyor valla
5 dakika kaynatiyorum sonra da biraz bekletiyorum. Kür sicak ve ılık isi arasina gelince de az biraz tuz atiyorum bir sabah bir aksam iciyorum. Taze yapilmasi lazim canimKac dk kaynatiyorsu acaba
Ilk bebek mi olacak canim ne zamandir evlisinBenim iki aya yakındır kullaniyorm canm benimki Folio canm
Ağustos geliniyim 8 aylık taze gelinIlk bebek mi olacak canim ne zamandir evlisin
hoşgeldin cnmBeni de ekleyin 9 Nisaninşallah bu ay güzel haberler alırız
Aaa ayni bende agustos 15 . Ben calisiyodum yeni ciktim sonra dusunmeye basladim gunleri degerlendirdim ama nasip degilmis ilk aydan cok zormus zaten ama insan buraya yazarken hevesleniyoAğustos geliniyim 8 aylık taze gelinyaklaşık bes alti aydir da istiyoruz halen bi gebelik elde edemedim sen peki ?