Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor takibi olmadan basladim ama gitmeyi dusunuyorum kontrol amacli bisey olmuyo zaten fazlasi idrarla atiliyo vitamin destegi oldugundan 26 yasindayim sen kac yasindasin ?
25 bende canm evet haklisin su acıdan dedim fazla kullanim olmamasi icin hani 3 ay kullanmaklazm diyorlar ya

25 bende canm evet haklisin su acıdan dedim fazla kullanim olmamasi icin hani 3 ay kullanmaklazm diyorlar ya
Yani ama kolaylastirdigi icin dusunmeye basladiktan sonra direk basladim sen kac aydir kullaniyosun . Folidoce benim ki

Ağustos geliniyim 8 aylık taze gelin yaklaşık bes alti aydir da istiyoruz halen bi gebelik elde edemedim sen peki ?
Aaa ayni bende agustos 15 . Ben calisiyodum yeni ciktim sonra dusunmeye basladim gunleri degerlendirdim ama nasip degilmis ilk aydan cok zormus zaten ama insan buraya yazarken hevesleniyo tokatta yasiyorum sen nerden ?

Bende bu topiğe geçmeye niyetliydim adetime 3 gün kaldı bugün bir test yapayım dedim ve ikinci çizgi görünüyor gibi :) inşallah gerçektir ve bu ay hepimize nasip olur kızlar

Eklentiler

• 20200322_193027.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…