Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nisanda düşünenlerdenim bende özel olarak yaptığınız bir şey var mı?
İşte çakşır suyu içiyoruz eşimle adetim başlayınca da incir kürü yapmayı düşünüyorum inciri ilk kez denicem bakalım bu ayın sonunda belli olur artık işe yarıyor mu yaramıyor mu

İşte çakşır suyu içiyoruz eşimle adetim başlayınca da incir kürü yapmayı düşünüyorum inciri ilk kez denicem bakalım bu ayın sonunda belli olur artık işe yarıyor mu yaramıyor mu
Incir kürü nasıl benim adetim bugün başladı yarın başlasam geç kalmış olur muyum acaba

Nasil oluyor incirkürü? Ben almanyadayim bulamiyorm cakşır suyunu bu virusten dolayi isteyebilir miyim onu da bilmiyorm.

Bende dort bes tane cıktı bu ay nah sana gebelik der gibi ve benim acayip sancili geçiyor adet. Bittigi gibi doktora gidicem haftaya bakalm net bi kontrol etsin yumurtalarimi
Ya bende bekliyorum olsam da rahatlasam balon gibi sistim Ortalik durulsaydi bende gidecektim de hayal oldu oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…