- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
Merhabalar adetten kac gun sonra basladiniz teste acabaEki Görüntüle 2607368
Görünüşe göre bugün çatlamam oldu herhalde değerlendirelim bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar adetten kac gun sonra basladiniz teste acabaEki Görüntüle 2607368
Görünüşe göre bugün çatlamam oldu herhalde değerlendirelim bakalım
Tabii olurDua ediyoruz gurubumuz var isterseniz sizide eklesinler
İşte çakşır suyu içiyoruz eşimle adetim başlayınca da incir kürü yapmayı düşünüyorum inciri ilk kez denicem bakalım bu ayın sonunda belli olur artık işe yarıyor mu yaramıyor muNisanda düşünenlerdenim bende özel olarak yaptığınız bir şey var mı?
Incir kürü nasıl benim adetim bugün başladı yarın başlasam geç kalmış olur muyum acabaİşte çakşır suyu içiyoruz eşimle adetim başlayınca da incir kürü yapmayı düşünüyorum inciri ilk kez denicem bakalım bu ayın sonunda belli olur artık işe yarıyor mu yaramıyor mu
Evet canim bende acacaktim benden erken davranmışsın takip yapicam bu ay tabiki de buraya atip birbirimize bilgi verelim
Nasil oluyor incirkürü? Ben almanyadayim bulamiyorm cakşır suyunu bu virusten dolayi isteyebilir miyim onu da bilmiyorm.İşte çakşır suyu içiyoruz eşimle adetim başlayınca da incir kürü yapmayı düşünüyorum inciri ilk kez denicem bakalım bu ayın sonunda belli olur artık işe yarıyor mu yaramıyor mu
Adetteyken mi başlaniyor ?Incir kürü nasıl benim adetim bugün başladı yarın başlasam geç kalmış olur muyum acaba
İnsallah takip edecegiz birbirimiziEvet canim bende acacaktim benden erken davranmışsın takip yapicam bu ay tabiki de buraya atip birbirimize bilgi verelim
Çakşır koku suyu kullansana bulursun rahatca türkiyede yasamiyorm bulamiyorm bu yüzden. Cok hamile kalan var bu suyla eslerine de iciriyorlarİnsallah takip edecegiz birbirimizi
Yarin bekliyorum.Ben 3test yaptim negatif tabiki.Sivilceler cikinca buraya gectim
Tadi cok kotu diyorlar ona .Sogan denemeyi dusunuyorumÇakşır koku suyu kullansana bulursun rahatca türkiyede yasamiyorm bulamiyorm bu yüzden. Cok hamile kalan var bu suyla eslerine de iciriyorlar
Bende dort bes tane cıktı bu ay nah sana gebelik der gibi ve benim acayip sancili geçiyor adet. Bittigi gibi doktora gidicem haftaya bakalm net bi kontrol etsin yumurtalarimiYarin bekliyorum.Ben 3test yaptim negatif tabiki.Sivilceler cikinca buraya gectim
Evet ama ben bulsaydim içerdim sogan daha berbat kullananlardan gordum mide almıyor ama gebelik icin her yol mubahTadi cok kotu diyorlar ona .Sogan denemeyi dusunuyorum
Ya bende bekliyorum olsam da rahatlasam balon gibi sistim Ortalik durulsaydi bende gidecektim de hayal oldu odaBende dort bes tane cıktı bu ay nah sana gebelik der gibi ve benim acayip sancili geçiyor adet. Bittigi gibi doktora gidicem haftaya bakalm net bi kontrol etsin yumurtalarimi
Sen ovulasyon takibi yaptin mi gecen ay?Evet ama ben bulsaydim içerdim sogan daha berbat kullananlardan gordum mide almıyor ama gebelik icin her yol mubah
Gidicem diyorum da klinik acik mi ona göre gideyim bi rahat edeyim. Esinde problem varmi senin yada yumurtalıklardaYa bende bekliyorum olsam da rahatlasam balon gibi sistim Ortalik durulsaydi bende gidecektim de hayal oldu oda