Canım ben de seninle aynıyım. Bat normalde bugün ama gelmedi. Sabah 6.30’da test yaptım negatif. Saatler sonra Kuruma çizgisi var o da belli belirsiz zaten. Büyüteçle bakmak lazım görmek içinBenim bat 25 Nisan hiç te vakit gecmiyor evde iş bile yapasım gelmiyor ramazan üstü ya belli olaydı bu ay var mı yok mu. Ramazanda zor zaten ondan sonra Allah Kerim diyecem. Siteye girmeyeyim diyorum merak ediyorum benle aynı olanlar ne durumda beklemek ne zor ya arkadaşlar. Gece gece basıma agrı girdi. Belim ağrıyor her yerim ağrıyor sanki halsizim agresifimsu Müge anlıya cıkan kadın gibi başlicam birazdan beni gınayan benim köynemi giysin
Bende oyle düşünüyorum en azından ramazanda düşünmeyelim kendimize zaman ayırıp ibadetlerimizi yapalım bende 3 gün sonra reglim bidaha da arada ugrarım biraz kafa dağıtalımCanım ben de seninle aynıyım. Bat normalde bugün ama gelmedi. Sabah 6.30’da test yaptım negatif. Saatler sonra Kuruma çizgisi var o da belli belirsiz zaten. Büyüteçle bakmak lazım görmek içinyumurtam 11 nisanda çatladı belki adetim de 24 nisanda gelir diye düşünüyorum ve aynı fikirdeyim seninle. Geçen akşam kocamla tartıştık. Siteye çok bakıyorsun, elinden telefon düşse kucağından bilgisayar düşmüyor, kendini dinliyorsun, biri bir şey yazsa bende de var mi acaba diye kafayı yiyorsun dedi. Doğru söylüyor valla, ne telefonun ne bilgisayarın şarjı dayanıyor artık... Bu ay adet olayım ben de size veda edip bir süre girmeyeceğim foruma. Duydunuz mu kıııııızzzzz kizinbiri9 S sevinceee
yaaaa nereye gidiyosunCanım ben de seninle aynıyım. Bat normalde bugün ama gelmedi. Sabah 6.30’da test yaptım negatif. Saatler sonra Kuruma çizgisi var o da belli belirsiz zaten. Büyüteçle bakmak lazım görmek içinyumurtam 11 nisanda çatladı belki adetim de 24 nisanda gelir diye düşünüyorum ve aynı fikirdeyim seninle. Geçen akşam kocamla tartıştık. Siteye çok bakıyorsun, elinden telefon düşse kucağından bilgisayar düşmüyor, kendini dinliyorsun, biri bir şey yazsa bende de var mi acaba diye kafayı yiyorsun dedi. Doğru söylüyor valla, ne telefonun ne bilgisayarın şarjı dayanıyor artık... Bu ay adet olayım ben de size veda edip bir süre girmeyeceğim foruma. Duydunuz mu kıııııızzzzz kizinbiri9 S sevinceee
sen bugün yaptın mı test?yaaaa nereye gidiyosunbenim eşimde öyle diyo ama bu gerçekten mantıklı hayatımızı normale sokmamz lazım ben bile bir haftadır kullanyrm bu siteyi ama çok etkiliyo bebek falan herşeyi unutup hayata dönmemmz lzım böyle çocuk olmaz zaten
aynen öyle, gerçi ramazanın ilk haftası da adet geçecek böyle giderseBende oyle düşünüyorum en azından ramazanda düşünmeyelim kendimize zaman ayırıp ibadetlerimizi yapalım bende 3 gün sonra reglim bidaha da arada ugrarım biraz kafa dağıtalım
Yani tabi orası oyle ben hem bası hem sonu galiba denk geliyor zikir edelim elimizden geldiğince kitap vs okuyalım ben hatime başladım. Ufak ufak akşam hazırlıkları derken vakit gecer. Arada eski Türk filmleri izliyorum hep aynı tadı veriyor size de tavsiye ederim. Hatta güzel bir dizi olsa da günlük bir iki bölüm izlesem maneviyatı olan hem vakit gecer hem yeni bölümü merak ederim. Bebek tuttumu düye düşünene kadar Baska seylere yonelmemiz lazımaynen öyle, gerçi ramazanın ilk haftası da adet geçecek böyle giderse
Bizi bırakıyor musun yaeCanım ben de seninle aynıyım. Bat normalde bugün ama gelmedi. Sabah 6.30’da test yaptım negatif. Saatler sonra Kuruma çizgisi var o da belli belirsiz zaten. Büyüteçle bakmak lazım görmek içinyumurtam 11 nisanda çatladı belki adetim de 24 nisanda gelir diye düşünüyorum ve aynı fikirdeyim seninle. Geçen akşam kocamla tartıştık. Siteye çok bakıyorsun, elinden telefon düşse kucağından bilgisayar düşmüyor, kendini dinliyorsun, biri bir şey yazsa bende de var mi acaba diye kafayı yiyorsun dedi. Doğru söylüyor valla, ne telefonun ne bilgisayarın şarjı dayanıyor artık... Bu ay adet olayım ben de size veda edip bir süre girmeyeceğim foruma. Duydunuz mu kıııııızzzzz kizinbiri9 S sevinceee
Kıız test yaptınmı sen bu sabahyaaaa nereye gidiyosunbenim eşimde öyle diyo ama bu gerçekten mantıklı hayatımızı normale sokmamz lazım ben bile bir haftadır kullanyrm bu siteyi ama çok etkiliyo bebek falan herşeyi unutup hayata dönmemmz lzım böyle çocuk olmaz zaten
Predictorümü yaptınyaptım çıkmadııı
ara veriyorum diyelimBizi bırakıyor musun yae
evet ben de ne zaman denk gelsem hep oturur izlerim Türk filmlerini, hatta bir ara Türkan Şoray filmlerine takmıştım, durup durup açıyor, izliyordumYani tabi orası oyle ben hem bası hem sonu galiba denk geliyor zikir edelim elimizden geldiğince kitap vs okuyalım ben hatime başladım. Ufak ufak akşam hazırlıkları derken vakit gecer. Arada eski Türk filmleri izliyorum hep aynı tadı veriyor size de tavsiye ederim. Hatta güzel bir dizi olsa da günlük bir iki bölüm izlesem maneviyatı olan hem vakit gecer hem yeni bölümü merak ederim. Bebek tuttumu düye düşünene kadar Baska seylere yonelmemiz lazım
Bende öyle yaptım ama pek de çıkmadı bişeCnm ben denedim sabah ilk idrarla denemeyeyim dedim amman ne olacak diye yapıverdim yok maalesef boşa beklemim artık bata 3 kalmış zaten olsa cok silik te olsa cıkardı
Tamam etiketleriz tabii ki ama çok uzatma arayı azcık kafanı dinle gelara veriyorum diyelimhem adet olayım ondan sonra ara vereceğim, daha değil yanii hesabımı kapatmayacağım zaten, bir süre girmemeyi düşündüm. gebe kalırsanız beni etiketleyin mesajlarınıza
Gayet net ikinci çizgi hamilelik var yani hayırlı olsunBende öyle yaptım ama pek de çıkmadı bişeEki Görüntüle 2623620
daha buralardayım kuşumTamam etiketleriz tabii ki ama çok uzatma arayı azcık kafanı dinle gel❤❤
Yaa umutlanmakta istemiyorum ucuz testlerden bu ne blm görüyo musunuz yani sizdeben silik bir t çizgisi görüyorum
deli misiiiiiiiinnnn? tabi kii görüyorum! gayet belli. git 23 nisan gelmeden kan ver özelde bir yerde hemen. 30 büyük ildeysen tabiiYaa umutlanmakta istemiyorum ucuz testlerden bu ne blm görüyo musunuz yani sizde