Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben de seninle aynıyım. Bat normalde bugün ama gelmedi. Sabah 6.30’da test yaptım negatif. Saatler sonra Kuruma çizgisi var o da belli belirsiz zaten. Büyüteçle bakmak lazım görmek için yumurtam 11 nisanda çatladı belki adetim de 24 nisanda gelir diye düşünüyorum ve aynı fikirdeyim seninle. Geçen akşam kocamla tartıştık. Siteye çok bakıyorsun, elinden telefon düşse kucağından bilgisayar düşmüyor, kendini dinliyorsun, biri bir şey yazsa bende de var mi acaba diye kafayı yiyorsun dedi. Doğru söylüyor valla, ne telefonun ne bilgisayarın şarjı dayanıyor artık... Bu ay adet olayım ben de size veda edip bir süre girmeyeceğim foruma. Duydunuz mu kıııııızzzzz kizinbiri9 S sevinceee

Bende oyle düşünüyorum en azından ramazanda düşünmeyelim kendimize zaman ayırıp ibadetlerimizi yapalım bende 3 gün sonra reglim bidaha da arada ugrarım biraz kafa dağıtalım

yaaaa nereye gidiyosun benim eşimde öyle diyo ama bu gerçekten mantıklı hayatımızı normale sokmamz lazım ben bile bir haftadır kullanyrm bu siteyi ama çok etkiliyo bebek falan herşeyi unutup hayata dönmemmz lzım böyle çocuk olmaz zaten

sen bugün yaptın mı test?

aynen öyle, gerçi ramazanın ilk haftası da adet geçecek böyle giderse
Yani tabi orası oyle ben hem bası hem sonu galiba denk geliyor zikir edelim elimizden geldiğince kitap vs okuyalım ben hatime başladım. Ufak ufak akşam hazırlıkları derken vakit gecer. Arada eski Türk filmleri izliyorum hep aynı tadı veriyor size de tavsiye ederim. Hatta güzel bir dizi olsa da günlük bir iki bölüm izlesem maneviyatı olan hem vakit gecer hem yeni bölümü merak ederim. Bebek tuttumu düye düşünene kadar Baska seylere yonelmemiz lazım

Bizi bırakıyor musun yae

Kıız test yaptınmı sen bu sabah

evet ben de ne zaman denk gelsem hep oturur izlerim Türk filmlerini, hatta bir ara Türkan Şoray filmlerine takmıştım, durup durup açıyor, izliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…