- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Canım ben de seninle aynıyım. Bat normalde bugün ama gelmedi. Sabah 6.30’da test yaptım negatif. Saatler sonra Kuruma çizgisi var o da belli belirsiz zaten. Büyüteçle bakmak lazım görmek için yumurtam 11 nisanda çatladı belki adetim de 24 nisanda gelir diye düşünüyorum ve aynı fikirdeyim seninle. Geçen akşam kocamla tartıştık. Siteye çok bakıyorsun, elinden telefon düşse kucağından bilgisayar düşmüyor, kendini dinliyorsun, biri bir şey yazsa bende de var mi acaba diye kafayı yiyorsun dedi. Doğru söylüyor valla, ne telefonun ne bilgisayarın şarjı dayanıyor artık... Bu ay adet olayım ben de size veda edip bir süre girmeyeceğim foruma. Duydunuz mu kıııııızzzzz kizinbiri9 S sevinceeeBenim bat 25 Nisan hiç te vakit gecmiyor evde iş bile yapasım gelmiyor ramazan üstü ya belli olaydı bu ay var mı yok mu. Ramazanda zor zaten ondan sonra Allah Kerim diyecem. Siteye girmeyeyim diyorum merak ediyorum benle aynı olanlar ne durumda beklemek ne zor ya arkadaşlar. Gece gece basıma agrı girdi. Belim ağrıyor her yerim ağrıyor sanki halsizim agresifim su Müge anlıya cıkan kadın gibi başlicam birazdan beni gınayan benim köynemi giysin