Oohhh maşallah parayı bayılmışsınkızlar yeni ciiclerimmmbu kaset testleri kullnmmamştm hiç iyidr inşllah
napalım ya zuladan gdiyo eşim bilmiyo şuanOohhh maşallah parayı bayılmışsın
Yaptınmı testleri maşallah rengarenk almışsınnapalım ya zuladan gdiyo eşim bilmiyo şuan
Yaptınmı testleri maşallah rengarenk almışsın
[/QUOTEama eczaneye gitmeden wcye çıktım şuan hiç yokkiçıkarmı acaba böyle
Üzülme ben gecikmemin beşinci günü öğrendim o güe kadar her gün yapmıştım bembeyaz negatifti geç döllenme diyeKızlar gecikmemin 3. Günü test yaptim negatif
Inan benimde bembeyaz belki çok acik renktir dedim ama yok yaniÜzülme ben gecikmemin beşinci günü öğrendim o güe kadar her gün yapmıştım bembeyaz negatifti geç döllenme diye
yaptımm
o zaman yokmu yani bebek falan ben bu arğrıları neden çektim o vakitEğer karıştıysa idrara 1 damladan da çıkar
Üzülme canım benim üzülme, ben 1 buçuk senedir üzülüyorum olmuyor diye hiç de bir faydasını görmedim üzülmenin. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize.yaptımmama erkeni değil diğerini yaptım negatif çıktı erkeni 4 saat sonra yapıcam çünkü resmen 10 dk bekledim idrarım gelsin diye
Gülüm beni görsen memeler dolgun, kasıklar ağrıyor, bağırsaklar gurul gurul gidiyor, karnımda da doğal olarak adet öncesi sendromu olarak şişlik var. Gören der ki 4 aylık hamile bu kadıno zaman yokmu yani bebek falan ben bu arğrıları neden çektim o vakit
banümde öyle şuanaGülüm beni görsen memeler dolgun, kasıklar ağrıyor, bağırsaklar gurul gurul gidiyor, karnımda da doğal olarak adet öncesi sendromu olarak şişlik var. Gören der ki 4 aylık hamile bu kadın
amin inşallah ama üzüldüm yani gerçekten ne yalan söylymÜzülme canım benim üzülme, ben 1 buçuk senedir üzülüyorum olmuyor diye hiç de bir faydasını görmedim üzülmenin. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize.
Benim hızlı olan daisy comfort tu.ondada ikinci çizgi sonra çıktı .ama şüpheliydim.birde ben yumurtlamayı takip ettim testlerle.ben oncomeds kullandım onlard çıktı çizgiler ya
Eğer adet olmazsan iki gün sonra tekrar yap testi canımInan benimde bembeyaz belki çok acik renktir dedim ama yok yani
Tamam canımEğer adet olmazsan iki gün sonra tekrar yap testi canım
amin inşallah ama üzüldüm yani gerçekten ne yalan söylym
bat günü gelince tekrarlayalım canım testleri birlikte, adet olmazsak bir daha tekrarlarız. adet olana dek umut var. adet olsak da üzülmeyelim. Allah kararlamıştır sıpaların geleceği zamanı ❤Eğer adet olmazsan iki gün sonra tekrar yap testi canım