Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok ilk defa yaptım kaset test farklı markaydı bu predictrumu yapsam 3 saat bekledikten sınra benim 4 gün var 6 gün önce yazıyo üstünde
Erken testlerde yanıltıyor olabiliyor sen dün oncomed ile mi yaptın oncomed iyi bi marka beni hiç yanıltmadı hamile olmadığım ayda yaptım saatler de geçse seninki gibi çizgi çıkmadı

Erken testlerde yanıltıyor olabiliyor sen dün oncomed ile mi yaptın oncomed iyi bi marka beni hiç yanıltmadı hamile olmadığım ayda yaptım saatler de geçse seninki gibi çizgi çıkmadı
sabah idrarla yaptım ben 5 dı bekledim uyudum aabah uyandığımda baktım işte çizgi vardı

ben de daha önce yaptım bir gün sonra bile o çizgi yoktu bunda çıktı

kizinbiri9 hahahahaha bayıldım tarzına S sevinceee canım sen bugün istersen kaset testini yap, sonra birlikte yapalım diyecektim ben de. 2 günde 1 tekrarlayalım mı testleri adet olana dek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…