Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kııız S sevinceee yaptınmı test sevindir bizi sende bebiş var diye düşünüyorum

Kızlar üstteki iki gün önce yaptığım diğer ikisini şimdi yaptım adete 3 gün var
Merhaba canım inşallah ğebesindir.benimde adete 4 gün var.bende sen gibi testler yaptım aynı seninkiler gibi çıktı şimdi yaptığımda 1 dakka içinde rengi hafif çıktı ikinci çizgi inşallah sende ğebesindir.yavaş yavaş idrara ğeçiyo ama kanda hemen belli oluyor.o yüzden ben kan için Çarşamba gününe gidecem inşallah.

Ya sizi görünce ben de gazlanıyorum benim de 23-24 nisan gibi adet olmam lazım, şimdi test yapasım geliyor

Canım bende çarşamba adet olmazsam yapıcam test tabnim iseteyen herkese hayırlısını sağlısını versin inşallahh

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh tüm anne olmak isteyenlere ramazan vesilesiylee müjdeleendirsinnnn tek ümidim bu

Ya sizi görünce ben de gazlanıyorum benim de 23-24 nisan gibi adet olmam lazım, şimdi test yapasım geliyor
Ben sabırsız olduğum için sürekli test yapıyorum buraya sürekli attım hatta resimlerini saatler sonra beliren çizgiler vardı.hatta eşim ilişkiden 7 gün sonra olan hızlı testten aldı ondada hemen hemen ikinci çizgi çıktı.dün yüz üstü yatamadım gece.ve göğüslerim hassaslaştı ve kramplar girdi .dedim sabah yine yapacağım bu sefer bebek yerleşti sanırım diye .sabah yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı ama öyle koyu değil.hafif hatta resmini atayım bak.inşalah gebe olursunuz hayırlısı ile.

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh tüm anne olmak isteyenlere ramazan vesilesiylee müjdeleendirsinnnn tek ümidim bu
Sağol canım arkadaşım Rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin...bu benim ikinci olacak.ilk ova testimle gebe kalmış oldum

Canım bende çarşamba adet olmazsam yapıcam test tabnim iseteyen herkese hayırlısını sağlısını versin inşallahh
Ben aslında bugün vermek istiyorum ama malum eşim göndermiyo hastalık kaparsın diye mecbur çarşambayı bekliycem oda olmazsa cuma gidecem.değerlerimde artmış olur inşallah.tabi eşim teselli olarak adete kadar 4 test alayım onlarla ilerlemene bak diyo.

Bu dünkü hızlı test saatler sonra çıkmıştı.ikincisinide hemen 1 2 dakika içinde çıktı .hemen resmini çektim

Eklentiler

• IMG-20200419-WA0005.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20200420-WA0004.jpeg
    107,1 KB · Görüntüleme: 38
Benimde elimde iki test daha var iki gün onları yaparım sonra inşallah adet olmazsam kan testii

bazılarıda saatler sonra çıkan çizgide adet olduğunu yazdı o yüzden umudum kırıldı ama gidiyprum eczaneye hem yürüyüş olur ilk denememzdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…