Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ilk idrarla yap demedik boşuna bekle şimdi beş saat yapma o çisiniamin inşallah ama üzüldüm yani gerçekten ne yalan söylym
ben confort yaptım minik ip ince bir çizgi çıktı sadeceBenim hızlı olan daisy comfort tu.ondada ikinci çizgi sonra çıktı .ama şüpheliydim.birde ben yumurtlamayı takip ettim testlerle.
tamam bekliyorumm işte ama heycanla geldi gibi oluyo ya of sinir oluyorum ya o 6 gün kalayı yapmalımıyum acabaKız ilk idrarla yap demedik boşuna bekle şimdi beş saat yapma o çisini
Bence yarın yine yap tekrarla .bende yapa yapa takip ettim.olmazsa çıkmaz diyorum.hadi inşallah bakalım. Güzel haberlerini bekliyormben confort yaptım minik ip ince bir çizgi çıktı sadece
Sen hangini yaptın predictor olanımıtamam bekliyorumm işte ama heycanla geldi gibi oluyo ya of sinir oluyorum ya o 6 gün kalayı yapmalımıyum acaba
yok ilk defa yaptım kaset test farklı markaydı bu predictrumu yapsam 3 saat bekledikten sınra benim 4 gün var 6 gün önce yazıyo üstündeSen hangini yaptın predictor olanımı
inşallah canumm ama üzüldüm de bakalımBence yarın yine yap tekrarla .bende yapa yapa takip ettim.olmazsa çıkmaz diyorum.hadi inşallah bakalım. Güzel haberlerini bekliyorm
24 nisan mı adetin canım?inşallah canumm ama üzüldüm de bakalım
Erken testlerde yanıltıyor olabiliyor sen dün oncomed ile mi yaptın oncomed iyi bi marka beni hiç yanıltmadı hamile olmadığım ayda yaptım saatler de geçse seninki gibi çizgi çıkmadıyok ilk defa yaptım kaset test farklı markaydı bu predictrumu yapsam 3 saat bekledikten sınra benim 4 gün var 6 gün önce yazıyo üstünde
sabah idrarla yaptım ben 5 dı bekledim uyudum aabah uyandığımda baktım işte çizgi vardıErken testlerde yanıltıyor olabiliyor sen dün oncomed ile mi yaptın oncomed iyi bi marka beni hiç yanıltmadı hamile olmadığım ayda yaptım saatler de geçse seninki gibi çizgi çıkmadı
Dmeekki var ilk idrar yoğun olduğu için çok ney çıkartıyor sen o altı gün olan testi yarın sabah ilk idrarla yap mutlakasabah idrarla yaptım ben 5 dı bekledim uyudum aabah uyandığımda baktım işte çizgi vardı
tamam bitanemDmeekki var ilk idrar yoğun olduğu için çok ney çıkartıyor sen o altı gün olan testi yarın sabah ilk idrarla yap mutlaka
ben de daha önce yaptım bir gün sonra bile o çizgi yoktu bunda çıktıErken testlerde yanıltıyor olabiliyor sen dün oncomed ile mi yaptın oncomed iyi bi marka beni hiç yanıltmadı hamile olmadığım ayda yaptım saatler de geçse seninki gibi çizgi çıkmadı
Üzülme şimdi cezalısın dörde kadar çiş yapma kaset testi tekrarlarsıntamam bitanem
Bu çok acımasız oldu ikde falan yap bide sıvı alma bakalım yoğun idrar olsunÜzülme şimdi cezalısın dörde kadar çiş yapma kaset testi tekrarlarsın
tamam ama tutuuyorum şuanda var bu ara üşütmüşte olablirim sık çıkıyırum 1 saatte 1 ama tutabildiğim kdar tutucamÜzülme şimdi cezalısın dörde kadar çiş yapma kaset testi tekrarlarsın
tamam kızlar öok teşkkür ederim desteğiniz içinnn gerçekten insan en yakınıyla bile paylaşanıyor bunlarıBu çok acımasız oldu ikde falan yap bide sıvı alma bakalım yoğun idrar olsun