- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Evet en iyi biz anlarız seni hepimizin derdi aynı çünkütamam kızlar öok teşkkür ederim desteğiniz içinnn gerçekteninsan en yakınıyla bile paylaşanıyor bunları
Üzülme şimdi cezalısın dörde kadar çiş yapma kaset testi tekrarlarsın
tamam anlaştık benim kargo siparişimde var bitame oda gelir zaten yarınkizinbiri9 hahahahaha bayıldım tarzına S sevinceee canım sen bugün istersen kaset testini yap, sonra birlikte yapalım diyecektim ben de. 2 günde 1 tekrarlayalım mı testleri adet olana dek?
keşke yan yana gelip kahveler içeblsek şöyle göbişli göbişliEvet en iyi biz anlarız seni hepimizin derdi aynı çünkü ❤
tamam canım, benim adetim 23-24 nisan filan diye düşünüyorum. yumurtam 1-2 gün oynadı da, o yüzden 1-2 gün sekebilir. normali 22 nisan ama inşallah olmam amintamam anlaştık benim kargo siparişimde var bitame oda gelir zaten yarınzengin ettim herkesi şimdi ben bu çgün o erkeni yapıcam sonra iki günde bir tekrarlıyxam sabah idrarıyla anlaştıkmı senin hangi gün regli tarihh inşallah olmassın
ay evet yaaaaa, keşkekeşke yan yana gelip kahveler içeblsek şöyle göbişli göbişlicinsiyet tartışmaları yaparken
tamam o zaman benim de 24 nisan gösteriyor regli tarihim yumurtlama geç olunca regli geç mi oluyo yanitamam canım, benim adetim 23-24 nisan filan diye düşünüyorum. yumurtam 1-2 gün oynadı da, o yüzden 1-2 gün sekebilir. normali 22 nisan ama inşallah olmam aminben de şimdi kocamla kavga ediyorum. n.11'den sipariş vereceğim ovülasyon ve gebelik testi, adet olduktan sonra verirmişim, adam benim gebe olma ihtimalimi düşünüyor yazık garibim, negatif testi soktum gözüne benim elimde 1 tane gebelik testi kaldı o da normal kaset test. şimdilik internetten test aldırmıyor bu herif bana. o zaman 22 nisanda tekrarlıyoruz ilk testimizi?
ay evet yaaaaa, keşke
Kızlar benimde reglim 25 Nisan adet olma belirtilerim var belim ağrıyor aşırı bir şekilde sivilcelerim de başladı testim de yok gecikme olursa alırım herhaldetamam o zaman benim de 24 nisan gösteriyor regli tarihim yumurtlama geç olunca regli geç mi oluyo yani
ben öyle biliyorumtamam o zaman benim de 24 nisan gösteriyor regli tarihim yumurtlama geç olunca regli geç mi oluyo yani
Benim bir mayıs regli ama yumurtlama göreli dört gün oldu haftaya çarşamba 29umds gebelik testi yapıcam yumurtlama dan 12gün geçmiş olcaktamam anlaştık benim kargo siparişimde var bitame oda gelir zaten yarınzengin ettim herkesi şimdi ben bu çgün o erkeni yapıcam sonra iki günde bir tekrarlıyxam sabah idrarıyla anlaştıkmı senin hangi gün regli tarihh inşallah olmassın
Aynen ya oda olcak kısmetse hamile olalım whatsaptan grup açarız kahve pişirip görüntülü konuşuruz hepimizkeşke yan yana gelip kahveler içeblsek şöyle göbişli göbişlicinsiyet tartışmaları yaparken
süperAynen ya oda olcak kısmetse hamile olalım whatsaptan grup açarız kahve pişirip görüntülü konuşuruz hepimiz
Yavruşkom ben instagramda bir gebenin günlüğünden alıyorum çok net gösteriyor bazıları memnun kaset testten ama ben asla memnun kalmadım iki arkadaşım da almıştı benle len testlerin üçte biri bozuk çıktı kalanı da koyulaşma göstermedi sonra bi gün koyu bi gün silik sonra yine koyu olmuştu attım çöpe hepsini delirtti beni sonra hep beraber dediğim yerden aldık hepimiz de memnun kaldık ilk gebeliğimde onlarla takip yaparken oldusüpero zaman şimdi bu ay olmasssa önerdiğinz ovülasyon testi varmı ya benim aslında tam 28 gün oluyo hiç şaşmaz ama ne olur ne olmaz şu doğurganlığı takip ederim bu ayda
Kızz benimi izliyorsun bildirim geldi sevincee seni izliyor diyesüpero zaman şimdi bu ay olmasssa önerdiğinz ovülasyon testi varmı ya benim aslında tam 28 gün oluyo hiç şaşmaz ama ne olur ne olmaz şu doğurganlığı takip ederim bu ayda
kuzum sayfayı ekran atarmsın bende sipariş veriyimYavruşkom ben instagramda bir gebenin günlüğünden alıyorum çok net gösteriyor bazıları memnun kaset testten ama ben asla memnun kalmadım iki arkadaşım da almıştı benle len testlerin üçte biri bozuk çıktı kalanı da koyulaşma göstermedi sonra bi gün koyu bi gün silik sonra yine koyu olmuştu attım çöpe hepsini delirtti beni sonra hep beraber dediğim yerden aldık hepimiz de memnun kaldık ilk gebeliğimde onlarla takip yaparken oldu
Dur kızçe atıyorum şimdikuzum sayfayı ekran atarmsın bende sipariş veriyim
sıkı takşpçinimKızz benimi izliyorsun bildirim geldi sevincee seni izliyor diye
Yerim seni çok tatlısın beybisi atıyorum bak bu sayfasıkı takşpçinim
Yazan nodan sipariş veriliyor 30 ovulasyon testi 2gebelik testi hediyesiyle 60tl ben 60lık paket aldım 100tl dört tane gebelik testi hediyesiyle olmazsa diye bulunsun dedim stok yaptımYerim seni çok tatlısın beybisi atıyorum bak bu sayfa
çok teşekkür ederimmm hemen numarayı kaydettim olmassa alıyırummm bu ay ve çalışmalara başlayıveriyorumYerim seni çok tatlısın beybisi atıyorum bak bu sayfa
kaç tanesini kullanıyosun ki bir ayda ovülasyonunYazan nodan sipariş veriliyor 30 ovulasyon testi 2gebelik testi hediyesiyle 60tl ben 60lık paket aldım 100tl dört tane gebelik testi hediyesiyle olmazsa diye bulunsun dedim stok yaptım
Bu ay on iki tane gitti yumurtlama çatlama görene kadar iştekaç tanesini kullanıyosun ki bir ayda ovülasyonun