Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bazılarıda saatler sonra çıkan çizgide adet olduğunu yazdı o yüzden umudum kırıldı ama gidiyprum eczaneye hem yürüyüş olur ilk denememzdi zaten
bende zaten sırf o saatler sonra çıkıyor diye ihtimal vermek istemedim laboiq testte sanırım ikinci çizgi oluyormuş ama başka bir marka kullandım ondada belli olunca bide gece kramplar yaşayınca şüphelendim sabah yaptığımda hemen çıktı çizgi bir dakka içinde.sanırım idrara yeni geçiyor .zaten ben 10 gün önce yumurtlama oldu 10 gün geçti ilişki üstünden.bugün tam gündü.4 gün sonra bat.

Bu arada kızlar attığım resimde evim dağınık diye kınamayın lütfen onu dün akşam çektim 16 aylık oğlum var .yastıklar falan o yüzden dağınık.

benim de yumurlamann 10. günü reglimde bu cuma günü ama ben sabah idraryla yapamadım şimdi iki üç saat tutcamm öyle yaparım artık 4 saat yda

ben oncomeds kullandım onlard çıktı çizgiler ya

Kızlar ben size dedim gazlanıyorum diye yaptım ama 10 dk oldu şu an, çizgi mizgi yok. Benden bu ay geçti artık. Adete 3 gün filan var, olsaydı çıkardı şimdiye kadar. Gebeler bize dua edin!

Kızlar ben size dedim gazlanıyorum diye yaptım ama 10 dk oldu şu an, çizgi mizgi yok. Benden bu ay geçti artık. Adete 3 gün filan var, olsaydı çıkardı şimdiye kadar. Gebeler bize dua edin!
benimde sonum bu olcak galiba zaten bu stres heycan bebekmi gelir bize

canım üzüldüm ya sonradanmı çıkmıştı çizgi
İlk on dakika içinde oluştu hepsinde kan sonucum 91çıkmıştı sonra 12+3te kaybettim kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım neyse boş ver şimdi inşallah sağlıklı olanı gelir banada vardır bir hayır :) idrar testi almadınmı şimdi sen

eminimki bundada hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…