Nasıl iki saat bakmadan durabildin kız ben yapıyorum başında beklemeye başlıyorum güneşe tutuyorum flaş çakıyorum gözümü çıkarcam bakarkenbence hamilesin kuruma çizgisi değil çünkü bu o daha çok beyaz gri
ya ben o çöpü karıştırrken elimdekinide koymuşm yere sanırım ikinci yaptığım test 10 dk içinde çıktı ama işte beklemedim ya çok pişmanım bu iki günüm kafayı yemekle geçti testim yokBikaç saat idrarın tutup yapsana testi ama bukez çöpe atma lütfen ilk on dakika önemli diye biliyorum ovulasyon dada gebelik testindede
hemen mi çıktı çizgiYaa canım benimde 5 gün kala silik çizgi çıktı şu an 4 gün var adetime ara ara sanki adet olcakmısım gibi oluyo sanada oluyomuydu
Hahahahahaha evetSende testi ameliyat etmişsingörünüyor hayalet çizgi yarın sabah ilk idrarla tekrar yapsana daha netleşir belki
Evet Evet aynen bana da öyle oldu canımYaa canım benimde 5 gün kala silik çizgi çıktı şu an 4 gün var adetime ara ara sanki adet olcakmısım gibi oluyo sanada oluyomuydu
Ayy inşallah benimse o yüzdendir yarın yaanah yine test yapıcamEvet Evet aynen bana da öyle oldu canım
5 dk içinde coktı zaten 5 10 dkda cıkması gerekşyomuşhemen mi çıktı çizgi
Evet haklısın gecen ay benim cok silik cıktı iyiki eşime söylememişim 2 gün gecikmeli regl oldum testlere de tam güven olmuyo galibaCanım geçen ayda 1 gun gecikmeli olmuştum o yüzden hayal kırıklığı yaşamamak için beklemeye çalışıyorumbide eşimi boş yere umutlandirmak istemiyorum açıkçası
Cnm en yakın eczaneyi arıyorsun adrese kapı ödemeli getiriyorlar bizim burda oylenasıl getiriyorlar
Ne kadar zamandır deniyorsunuzEvet haklısın gecen ay benim cok silik cıktı iyiki eşime söylememişim 2 gün gecikmeli regl oldum testlere de tam güven olmuyo galiba
MerhabaMerhaba benim batta 27 nisan
Birsey sorabilirmiyim acaba belirtileriniz varmi varsa neler mesela yada test falan yaptinizmi
Canım benim 3- 5 ayı gecti ama ovulasyon fln yapmıyorum acıkcası nasıl denk gelirseNe kadar zamandır deniyorsunuz
MerhabalarMerhaba
Suan icin hicbir belirtim yok dönem dönem halsizliğim oluyor sadece
Bir de bugün beyaz şeffaf karısık bi akıntı yaşadım. Siz belirti yaşadınız mı
Canım ben yumurtlama günü
Estağfurullah canım ne ayıbı yardımlaşıyoruz benimde yakın ovülasyon pik yapacak sanırım bugunude değerlendirdim amaCanım ben yumurtlama günü
Yastık koydum kalçamın altına.
Bir defa ayaklarımı yarım saat duvara diktim.
Yurt üstü yattım.
Sabah namazına kadar kıbırdamadım.
İnşaallah çok ayıp etmedim bunları demekte.
Ama ben küçük ve yumuşak yastık çok kullandım.
Büyükler tavsiye etti.
Bir günde 8 yumurta yedim
Yumurtalar için iyi imiş.
Ve tabi bol bol dua ve kuran okudum.
Arkadaşlar benim için burda Meryem süresi okudu.
Rabbim razı olsun onlardan.
İnşAllah sağlıkla ilerler kucağına alırsınCanım ben yumurtlama günü
Yurt üstü yattım.
Büyükler tavsiye etti.
Anladım canım bende aynı şekildeCanım benim 3- 5 ayı gecti ama ovulasyon fln yapmıyorum acıkcası nasıl denk gelirse
Amin Amin inşaallah canım inşaallahİnşAllah sağlıkla ilerler kucağına alırsın
Sabah ezana kadar nasıl durabildin kız kıpırdamadanCanım ben yumurtlama günü
Yurt üstü yattım.
Büyükler tavsiye etti.