Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bikaç saat idrarın tutup yapsana testi ama bukez çöpe atma lütfen ilk on dakika önemli diye biliyorum ovulasyon dada gebelik testindede
ya ben o çöpü karıştırrken elimdekinide koymuşm yere sanırım ikinci yaptığım test 10 dk içinde çıktı ama işte beklemedim ya çok pişmanım bu iki günüm kafayı yemekle geçti testim yok yarın yapıcam inşallahh kuruma çizgisi benim diğer testlerde hiç yok ama

Canım geçen ayda 1 gun gecikmeli olmuştum o yüzden hayal kırıklığı yaşamamak için beklemeye çalışıyorum bide eşimi boş yere umutlandirmak istemiyorum açıkçası
Evet haklısın gecen ay benim cok silik cıktı iyiki eşime söylememişim 2 gün gecikmeli regl oldum testlere de tam güven olmuyo galiba

Merhaba
Suan icin hicbir belirtim yok dönem dönem halsizliğim oluyor sadece
Bir de bugün beyaz şeffaf karısık bi akıntı yaşadım. Siz belirti yaşadınız mı
Merhabalar
Benim ara ara kasik agrisi ve mide bulantisi ama oyle abartilacak birsey degil
Bazen vucut isi artisi
Ani kalkmada basim donmesi
Ben yumurtlama gununu telefon uygulamasindan takip ettiydim ilk ay malesef adet oldum, yumurtlama zamanindan amin olamadigim icin bu ay gun asiri degerlendiriyoz yumurtlama zamanida oldu
Gecen ay belirtiler sanki daha artistaydi bilemedim
Dun ilk defa agzimda bi tad olustu cay icerken anlam veremedim acaba biryer mi yaniyo diye hemen ayagi kalkip koklamaya basladim ))
Son iki gundur sari akintim var birazda suluk gibi geldi gerci benim hep akintim var. Ve yumurtlama gununden hemen sonra hayatimda hic yasamadigim sivilcelerim oldu burnumda kenarinda yanaklarimda dudaklarim alt ustlerde fazla fazla
Ha bide meraktan erken gebelik test yaptim bugun negatifti ))

R RabiaIslam canım cizgi cok net inşallah sağlıkla ilerler sen bu ay neler yaptın
Canım ben yumurtlama günü
Yastık koydum kalçamın altına.
Bir defa ayaklarımı yarım saat duvara diktim.
Yurt üstü yattım.
Sabah namazına kadar kıbırdamadım.
İnşaallah çok ayıp etmedim bunları demekte.
Ama ben küçük ve yumuşak yastık çok kullandım.
Büyükler tavsiye etti.
Bir günde 8 yumurta yedim
Yumurtalar için iyi imiş.
Ve tabi bol bol dua ve kuran okudum.
Arkadaşlar benim için burda Meryem süresi okudu.
Rabbim razı olsun onlardan.

Estağfurullah canım ne ayıbı yardımlaşıyoruz benimde yakın ovülasyon pik yapacak sanırım bugunude değerlendirdim ama

İnşAllah sağlıkla ilerler kucağına alırsın

Sabah ezana kadar nasıl durabildin kız kıpırdamadan ve 8 yumurta ilk kez duydum muhtemelen Bebişin doğduktan sonra bunları okuyup cok güleceksin senin için neleri yaptım diye. Ben şimdiye kadar hiçbirsey yapmadım akışa bıraktım hatta ilişkiden sonra hemen banyoya kaçıyorum 5 dk dayanamıyorum. Bakalım böyle hiiçç olmazsa şu virüsler bitince senin yöntemlere gecerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…