- 8 Mart 2016
- 283
- 199
- 30
Çizgiler belirgin hayırlı olsun canım hamilesin inşallahKızlar üstteki iki gün önce yaptığım diğer ikisini şimdi yaptım adete 3 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgiler belirgin hayırlı olsun canım hamilesin inşallahKızlar üstteki iki gün önce yaptığım diğer ikisini şimdi yaptım adete 3 gün var
İnşalah canımmÇizgiler belirgin hayırlı olsun canım hamilesin inşallah
Oooooo taze anne, hayırlısı olsunKızlar üstteki iki gün önce yaptığım diğer ikisini şimdi yaptım adete 3 gün var
Kııız S sevinceee yaptınmı test sevindir bizi sende bebiş var diye düşünüyorumya ben o çöpü karıştırrken elimdekinide koymuşm yere sanırım ikinci yaptığım test 10 dk içinde çıktı ama işte beklemedim ya çok pişmanım bu iki günüm kafayı yemekle geçti testim yok yarın yapıcam inşallahh kuruma çizgisi benim diğer testlerde hiç yok ama
Ahh canım inşallahhhOooooo taze anne, hayırlısı olsun
Merhaba canım inşallah ğebesindir.benimde adete 4 gün var.bende sen gibi testler yaptım aynı seninkiler gibi çıktı şimdi yaptığımda 1 dakka içinde rengi hafif çıktı ikinci çizgi inşallah sende ğebesindir.yavaş yavaş idrara ğeçiyo ama kanda hemen belli oluyor.o yüzden ben kan için Çarşamba gününe gidecem inşallah.Kızlar üstteki iki gün önce yaptığım diğer ikisini şimdi yaptım adete 3 gün var
Ya sizi görünce ben de gazlanıyorum benim de 23-24 nisan gibi adet olmam lazım, şimdi test yapasım geliyorMerhaba canım inşallah ğebesindir.benimde adete 4 gün var.bende sen gibi testler yaptım aynı seninkiler gibi çıktı şimdi yaptığımda 1 dakka içinde rengi hafif çıktı ikinci çizgi inşallah sende ğebesindir.yavaş yavaş idrara ğeçiyo ama kanda hemen belli oluyor.o yüzden ben kan için Çarşamba gününe gidecem inşallah.
Canım bende çarşamba adet olmazsam yapıcam test tabnim iseteyen herkese hayırlısını sağlısını versin inşallahhMerhaba canım inşallah ğebesindir.benimde adete 4 gün var.bende sen gibi testler yaptım aynı seninkiler gibi çıktı şimdi yaptığımda 1 dakka içinde rengi hafif çıktı ikinci çizgi inşallah sende ğebesindir.yavaş yavaş idrara ğeçiyo ama kanda hemen belli oluyor.o yüzden ben kan için Çarşamba gününe gidecem inşallah.
Ahh canım inşallah sende de vardır inşalajhhhYa sizi görünce ben de gazlanıyorum benim de 23-24 nisan gibi adet olmam lazım, şimdi test yapasım geliyor
korkuyorum ya çıkmassa diye eczaneye gidiyimmi ya
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh tüm anne olmak isteyenlere ramazan vesilesiylee müjdeleendirsinnnn tek ümidim buMerhaba canım inşallah ğebesindir.benimde adete 4 gün var.bende sen gibi testler yaptım aynı seninkiler gibi çıktı şimdi yaptığımda 1 dakka içinde rengi hafif çıktı ikinci çizgi inşallah sende ğebesindir.yavaş yavaş idrara ğeçiyo ama kanda hemen belli oluyor.o yüzden ben kan için Çarşamba gününe gidecem inşallah.
Ben sabırsız olduğum için sürekli test yapıyorum buraya sürekli attım hatta resimlerini saatler sonra beliren çizgiler vardı.hatta eşim ilişkiden 7 gün sonra olan hızlı testten aldı ondada hemen hemen ikinci çizgi çıktı.dün yüz üstü yatamadım gece.ve göğüslerim hassaslaştı ve kramplar girdi .dedim sabah yine yapacağım bu sefer bebek yerleşti sanırım diye .sabah yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı ama öyle koyu değil.hafif hatta resmini atayım bak.inşalah gebe olursunuz hayırlısı ile.Ya sizi görünce ben de gazlanıyorum benim de 23-24 nisan gibi adet olmam lazım, şimdi test yapasım geliyor
Sağol canım arkadaşım Rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin...bu benim ikinci olacak.ilk ova testimle gebe kalmış oldumhayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh tüm anne olmak isteyenlere ramazan vesilesiylee müjdeleendirsinnnn tek ümidim bu
Ben aslında bugün vermek istiyorum ama malum eşim göndermiyo hastalık kaparsın diye mecbur çarşambayı bekliycem oda olmazsa cuma gidecem.değerlerimde artmış olur inşallah.tabi eşim teselli olarak adete kadar 4 test alayım onlarla ilerlemene bak diyo.Canım bende çarşamba adet olmazsam yapıcam test tabnim iseteyen herkese hayırlısını sağlısını versin inşallahh
Kıız koş al valla sabah uyandığımda ilk aklıma sen geldin yapıcan artık çöpe atmadan önce düşüncektinkorkuyorum ya çıkmassa diye eczaneye gidiyimmi ya
çıkarsaa sada üzülcem zaten böyle bi hatayı nasıl yaparım çıktım gidyorum şuan dua edin lütfenKıız koş al valla sabah uyandığımda ilk aklıma sen geldin yapıcan artık çöpe atmadan önce düşüncektin
Ay heyecan yaptım hadi Allah gönlüne göre versin inşallah görücez çift çizgiyiçıkarsaa sada üzülcem zaten böyle bi hatayı nasıl yaparım çıktım gidyorum şuan dua edin lütfen
Benimde elimde iki test daha var iki gün onları yaparım sonra inşallah adet olmazsam kan testiiBen aslında bugün vermek istiyorum ama malum eşim göndermiyo hastalık kaparsın diye mecbur çarşambayı bekliycem oda olmazsa cuma gidecem.değerlerimde artmış olur inşallah.tabi eşim teselli olarak adete kadar 4 test alayım onlarla ilerlemene bak diyo.
bazılarıda saatler sonra çıkan çizgide adet olduğunu yazdı o yüzden umudum kırıldı ama gidiyprum eczaneye hem yürüyüş olur ilk denememzdi zatenBen sabırsız olduğum için sürekli test yapıyorum buraya sürekli attım hatta resimlerini saatler sonra beliren çizgiler vardı.hatta eşim ilişkiden 7 gün sonra olan hızlı testten aldı ondada hemen hemen ikinci çizgi çıktı.dün yüz üstü yatamadım gece.ve göğüslerim hassaslaştı ve kramplar girdi .dedim sabah yine yapacağım bu sefer bebek yerleşti sanırım diye .sabah yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı ama öyle koyu değil.hafif hatta resmini atayım bak.inşalah gebe olursunuz hayırlısı ile.