Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim 10 nisan yumurtlama günmdü 7. günde test yaptım ama 1-2 saat sonra belirdi çizgiler resmi yükledimm acaba varmıdır bişeyler
Aslında gayet net.
Ama 1 2 saat sonra olması şüpheli.
Bende sen yarında sabahın ilk idrarı ile yap

Aslında gayet net.
Ama 1 2 saat sonra olması şüpheli.
Bende sen yarında sabahın ilk idrarı ile yap
yaeın koşa koşa eczane 🙏🙈 inşallah hamileyimdir bel ağrım ve akıntılarım oluyo ara ara normalde rehliye 1 hafta kalır göğüs ağrılarım çok olur ama hiç yok ümitleniyırum

Canım elimde hic test yok malum dışarı çıkma yasağı var yarini bekliyorum tabi bu arada olmazsam 🙏
Canım eczaneye gitmek için yasak yok sonuçta sağlık konusu. Düşünsene astım hastasısın krizin tuttu ilacını almasan öleceksin yine mi gitmiyceksin eczaneye? O konuda problem yok bugün alabilirsin bi araştır derim.

Canım eczaneye gitmek için yasak yok sonuçta sağlık konusu. Düşünsene astım hastasısın krizin tuttu ilacını almasan öleceksin yine mi gitmiyceksin eczaneye? O konuda problem yok bugün alabilirsin bi araştır derim.
Hiç öyle düşünmemiştim canım regl olacakmışım gibi hafif sancı var yarına kadar bekleyeyim yine

Kızlar, ben size dün negatif demiştim ya ben o teste bi 10 dk sonra filan baktım ve hayali bir çizgi vardı. Hatta başka topikte yazdım, orada da görenler oldu çizgiyi. Size de atayım bakın. Sabah 10.30’u geçiyordu yaptım ilk etapta yok gibi geldi, size yazdım. Sonra anlayamadığım için testi açıp baktım, var gibiydi de. Kocam da diyor ki o çizgi zaten testte orada hep var olan bir şey, sen görmek istediğin için görüyorsun. Öğlen 15.00te baktım yine vardı, akşam 21.00’de baktım yine vardı. Hatta kuruma çizgisi mi diye kulak temizleme çubuğuna su damlatıp sildim hayali de olsa kaldı. Silmeden önceki fotoğrafları koyuyorum, silince test çizik çizik oldu çünkü
Sende testi ameliyat etmişsin 🥰görünüyor hayalet çizgi yarın sabah ilk idrarla tekrar yapsana daha netleşir belki

kızlar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim 10 nisan yumurtlama günmdü 7. günde test yaptım ama 1-2 saat sonra belirdi çizgiler resmi yükledimm acaba varmıdır bişeyler
Yumurtlamadan 7 gün sonra mı böyle çıktı gebelik testi 😮😮😮nekadar erken geçmiş idrara ilk kez görüyorum

Yumurtlamadan 7 gün sonra mı böyle çıktı gebelik testi 😮😮😮nekadar erken geçmiş idrara ilk kez görüyorum
bir iki saat sonra çıktı aslında bi beş dk bekledim koydum sonra ya bakmadım ama ben o saatler geçmişti gördüğümde 2.si böyle olumca sabahkini de çıakrdım ve ondada gördüm

bir iki saat sonra çıktı aslında bi beş dk bekledim koydum sonra ya bakmadım ama ben o saatler geçmişti gördüğümde 2.si böyle olumca sabahkini de çıakrdım ve ondada gördüm
Nasıl iki saat bakmadan durabildin kız ben yapıyorum başında beklemeye başlıyorum güneşe tutuyorum flaş çakıyorum gözümü çıkarcam bakarken 😅bence hamilesin kuruma çizgisi değil çünkü bu o daha çok beyaz gri gibi oluyor senin pembe

Nasıl iki saat bakmadan durabildin kız ben yapıyorum başında beklemeye başlıyorum güneşe tutuyorum flaş çakıyorum gözümü çıkarcam bakarken 😅bence hamilesin kuruma çizgisi değil çünkü bu o daha çok beyaz gri gibi oluyor senin pembe
😂😂 ama bana iki dkk içinde çıkıyo çıkmassa at çöpe dediler hep öyle yaptım taki bu ikinci testte hemen dakkisnda çizgi belirdi sonra kayarak uzaklaştı gibi oldu öyle olunca hemen çöpten diğerini çıkardım bu öizgiyi ggördüm sonra elimdekini çok merak ediyorum ya

😂😂 ama bana iki dkk içinde çıkıyo çıkmassa at çöpe dediler hep öyle yaptım taki bu ikinci testte hemen dakkisnda çizgi belirdi sonra kayarak uzaklaştı gibi oldu öyle olunca hemen çöpten diğerini çıkardım bu öizgiyi ggördüm sonra elimdekini çok merak ediyorum ya
Bikaç saat idrarın tutup yapsana testi ama bukez çöpe atma lütfen ilk on dakika önemli diye biliyorum ovulasyon dada gebelik testindede 😅

Canım.
Adet ha oldum Haa olacam diye adet sancım vardı.
Ama adetime 4 5 gün kala.
Birde adetime 2 gün kala karın altı
Afedersin rahmimin üstü öyle bir sancı girdik anlatamam.
Çok ağrı yaptı orası.
Rahmimde de ara ara ağrı oldu.
Yaa canım benimde 5 gün kala silik çizgi çıktı şu an 4 gün var adetime ara ara sanki adet olcakmısım gibi oluyo sanada oluyomuydu

X