- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
Canım 27 Nisan daha çok var ama.Merhaba benim batta 27 nisan
Birsey sorabilirmiyim acaba belirtileriniz varmi varsa neler mesela yada test falan yaptinizmi
Saglikla kucağına alırsın inşallah kuzum darısı bizeBenim de bugün testi attım canım.
Amin yaa Rabbim Amin.Saglikla kucağına alırsın inşallah kuzum darısı bize
Canım ne gibi belirtiler vardıAmin yaa Rabbim Amin.
Rabbim ramazanı size mübarek kılsın.
Ben inanıyorum kalan arkadaşlar da ramazan bereketinden faydalanacaklar.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
Kızlar, ben size dün negatif demiştim ya ben o teste bi 10 dk sonra filan baktım ve hayali bir çizgi vardı. Hatta başka topikte yazdım, orada da görenler oldu çizgiyi. Size de atayım bakın. Sabah 10.30’u geçiyordu yaptım ilk etapta yok gibi geldi, size yazdım. Sonra anlayamadığım için testi açıp baktım, var gibiydi de. Kocam da diyor ki o çizgi zaten testte orada hep var olan bir şey, sen görmek istediğin için görüyorsun. Öğlen 15.00te baktım yine vardı, akşam 21.00’de baktım yine vardı. Hatta kuruma çizgisi mi diye kulak temizleme çubuğuna su damlatıp sildim hayali de olsa kaldı. Silmeden önceki fotoğrafları koyuyorum, silince test çizik çizik oldu çünkü
Cok sevindim kuzum rabbim kucağına almayi nasip etsin ins . Amin ins darisi bize insAmin yaa Rabbim Amin.
Rabbim ramazanı size mübarek kılsın.
Ben inanıyorum kalan arkadaşlar da ramazan bereketinden faydalanacaklar.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
Bende gördüm silik çizgi 2. Ve son fotoda cnm vardır ya inşallah hayırlısıylaKızlar, ben size dün negatif demiştim ya ben o teste bi 10 dk sonra filan baktım ve hayali bir çizgi vardı. Hatta başka topikte yazdım, orada da görenler oldu çizgiyi. Size de atayım bakın. Sabah 10.30’u geçiyordu yaptım ilk etapta yok gibi geldi, size yazdım. Sonra anlayamadığım için testi açıp baktım, var gibiydi de. Kocam da diyor ki o çizgi zaten testte orada hep var olan bir şey, sen görmek istediğin için görüyorsun. Öğlen 15.00te baktım yine vardı, akşam 21.00’de baktım yine vardı. Hatta kuruma çizgisi mi diye kulak temizleme çubuğuna su damlatıp sildim hayali de olsa kaldı. Silmeden önceki fotoğrafları koyuyorum, silince test çizik çizik oldu çünkü
Hiçte öyle değil gayet nett çok sevindim maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah sevgilerresim attım canım ama resimde net çıkmıyor
Canım bugün tekrarlamadık çünkü bat 22-23-24 Nisan’dan herhangi biri. Yumurtlama dönemim 1-2 gün kadar attı bu ay. Elimde de son 2 test var. Biri erken biri normal kaset. En azından bat’a daha yakın bir tarihte yapayım diyorum. Olsa da zaten 2 günde bir değer yğkseliyormuş ya.Canım bugün tekrar test yaptın mı? Bu testten öyle miydi böyle miydi diye emin olamazsın çünkü yeni test yapman daha sağlıklı bence
Ben göremedim bir türlü bişey inşallah vardır biraz daha sabredin iki gün sonra tekrar yapınKızlar, ben size dün negatif demiştim ya ben o teste bi 10 dk sonra filan baktım ve hayali bir çizgi vardı. Hatta başka topikte yazdım, orada da görenler oldu çizgiyi. Size de atayım bakın. Sabah 10.30’u geçiyordu yaptım ilk etapta yok gibi geldi, size yazdım. Sonra anlayamadığım için testi açıp baktım, var gibiydi de. Kocam da diyor ki o çizgi zaten testte orada hep var olan bir şey, sen görmek istediğin için görüyorsun. Öğlen 15.00te baktım yine vardı, akşam 21.00’de baktım yine vardı. Hatta kuruma çizgisi mi diye kulak temizleme çubuğuna su damlatıp sildim hayali de olsa kaldı. Silmeden önceki fotoğrafları koyuyorum, silince test çizik çizik oldu çünkü
Bata daha varsa haklısın o zaman ama senin yerinde olsam yarın tekrar yapardım sonuçta bunu da battan baya önce yapmışsın hayali çizgi var gibi diyorsun, çıkma ihtimali var bence.Canım bugün tekrarlamadık çünkü bat 22-23-24 Nisan’dan herhangi biri. Yumurtlama dönemim 1-2 gün kadar attı bu ay. Elimde de son 2 test var. Biri erken biri normal kaset. En azından bat’a daha yakın bir tarihte yapayım diyorum. Olsa da zaten 2 günde bir değer yğkseliyormuş ya.
Görmemekte de o kadar haklısın ki... çok ince kıl gibi bir çizgi. İnşallah, ne diyeyimBen göremedim bir türlü bişey inşallah vardır biraz daha sabredin iki gün sonra tekrar yapın ☹
Benim 11 nisanda yumurtam çatladı, 3 gün sonra 14 nisandan beri ara ara olan kahverengi akıntılarım var. O yüzden çok umutlanamıyorum, yani belki de tutunamadan düşüyor o yüzden incecik çıkıyor testte deBata daha varsa haklısın o zaman ama senin yerinde olsam yarın tekrar yapardım sonuçta bunu da battan baya önce yapmışsın hayali çizgi var gibi diyorsun, çıkma ihtimali var bence.
Canım.Canım ne gibi belirtiler vardı
Amin Amin Amin. Dualarım sizinle. İnşaallah.Cok sevindim kuzum rabbim kucağına almayi nasip etsin ins . Amin ins darisi bize ins
Erken gebelik testi yapsana canım.Kızlar durumlar nasıl batı bu tarihlerde olanlar vardı güzel haberler var mı?Benim dün regl olmam gerekiyordu henüz olmadım ama olacak gibiyimde inşallah olmam