- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
Doktora gittim herşey iyi dedi.Doktora gittiniz mi peki
Sonradan oluşan çizgi kale alınmamalıymışArkadaşlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum.laboquik testte güvenmelimiyim birde bat a 7 günüm var ben dayanamıayıp normal test yaptım saatler sonra tabi hafif çizgi oluşmuş.sonra kuruma çizgisimi acaba dedim suya tuttum ama o hayali çizgi yine var.sizce varmıdır birşeyler.yorumlarınızı bekliyorum.
Anladım canım inşallah hamilesindirDoktora gittim herşey iyi dedi.
Doktora randevum var 23 Nisanda.
Ama Bekiritlerim var benim de.
Test aldım sabah yapıcam.
Adetime 2 gün var. Bat 19.
Amin Amin inşaallah.Anladım canım inşallah hamilesindirben henüz doktora gitmedim corona yüzünden gitmekte istemiyorum bu ara inşallah gerek kalmadan hamile kalırım
Yaa hayırlısı canım belkide stresten erken olmussundur takma kafaya oyun falan oynaCanım ben de çatlamak üzereyim, evde günler geçmiyor hiç ama adet olacağım sanırım, çok kasık ağrım var. Lekelenmem de bugün hiç yoktu, 1 saat kadar önce başladı. Tuvalete gittikçe peçeteye geliyor. Adetim “geliyorum” diyor sanırım
Cnm ben kuruma cizgisi ilk defa duydum okadar test yaptm varsa silik dahi olsa cikti 2 aydrda dusunuyorum tekrar bebis nasip olmadı 4 kere test yaptim 2 aydada cikmadi kuruma cizgisimi nese odahi çıkmadı varsa ciksr bence var gibi ins vardr allah gonlune gore versinArkadaşlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum.laboquik testte güvenmelimiyim birde bat a 7 günüm var ben dayanamıayıp normal test yaptım saatler sonra tabi hafif çizgi oluşmuş.sonra kuruma çizgisimi acaba dedim suya tuttum ama o hayali çizgi yine var.sizce varmıdır birşeyler.yorumlarınızı bekliyorum.
Ay ims kuzum iyi haberlerini bekliyoruzDoktora gittim herşey iyi dedi.
Doktora randevum var 23 Nisanda.
Ama Belirtilerim var benim de.
Test aldım sabah yapıcam.
Adetime 2 gün var. Bat 19.
Laboquickde malesef o sorun var. Sonradan oluşan çizgi.
Genelde kuruma çizgisi diyorlar olup olmadığını anlamak için suya tutun gider dediler ama yinede hayalide olsa var gibi.bide bata 7 gün var gitgide koyulaşırmı bilmiyorum meraktan test yapıyorum sürekli.inşallah vardır.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Cnm ben kuruma cizgisi ilk defa duydum okadar test yaptm varsa silik dahi olsa cikti 2 aydrda dusunuyorum tekrar bebis nasip olmadı 4 kere test yaptim 2 aydada cikmadi kuruma cizgisimi nese odahi çıkmadı varsa ciksr bence var gibi ins vardr allah gonlune gore versin
Cnm görünüyor inşallah vardır ama daha erken bence birkaç gün sonra tekrar yapArkadaşlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum.laboquik testte güvenmelimiyim birde bat a 7 günüm var ben dayanamıayıp normal test yaptım saatler sonra tabi hafif çizgi oluşmuş.sonra kuruma çizgisimi acaba dedim suya tuttum ama o hayali çizgi yine var.sizce varmıdır birşeyler.yorumlarınızı bekliyorum.
İnşallah vardır dediğim gibi çok erken yaptım oda sırf meraktan yapıyorum ben sabredemiyorum adete kadar çatlarım.zaten kendimde 7 aylığım.rabbim hepimize nasip etsin inşallahCnm görünüyor inşallah vardır ama daha erken bence birkaç gün sonra tekrar yap
Cnm gecen ay benimde aynen boyleydi 2 gün sonra adet oldum. Ama inşallah arkadas ta oyle olmaz bebiş vardır sanırsam her test güvenilir değilCnm ben kuruma cizgisi ilk defa duydum okadar test yaptm varsa silik dahi olsa cikti 2 aydrda dusunuyorum tekrar bebis nasip olmadı 4 kere test yaptim 2 aydada cikmadi kuruma cizgisimi nese odahi çıkmadı varsa ciksr bence var gibi ins vardr allah gonlune gore versin
Ne bileyim ya, geçen ay geç geldi, bu ay böyle oluyor ama kırmızı değil, kahve akıntı, çamaşırımda bile yok, WC’ye gittikçe peçeteye geliyor. Aman bilmiyorum yaaaaaaYaa hayırlısı canım belkide stresten erken olmussundur takma kafaya oyun falan oyna
Maalesef yapacak bisey yokBaşta öyle düşündüm bende ama böyle de zaman geçmiyor
25 yaşındayım 8 aydır evliyimAmin Amin inşaallah.
Kaç yaşındasın.
Kaç aydır evlisin canım.
İnşaallah gerek kalmaz doktora hamile kalırsın
Bence sabah erken testini yap cnmNe bileyim ya, geçen ay geç geldi, bu ay böyle oluyor ama kırmızı değil, kahve akıntı, çamaşırımda bile yok, WC’ye gittikçe peçeteye geliyor. Aman bilmiyorum yaaaaaa
Pazara adapte ediyorum kendimiBence sabah erken testini yap cnm
8 aydır deniyormusun25 yaşındayım 8 aydır evliyim
Benim de pazar canım.Pazara adapte ediyorum kendimi1 gün 1 gündür.
Yerleşme kanaması inşaallah öyle anladımNe bileyim ya, geçen ay geç geldi, bu ay böyle oluyor ama kırmızı değil, kahve akıntı, çamaşırımda bile yok, WC’ye gittikçe peçeteye geliyor. Aman bilmiyorum yaaaaaa