Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonradan oluşan çizgi kale alınmamalıymış

Doktora gittim herşey iyi dedi.
Doktora randevum var 23 Nisanda.
Ama Bekiritlerim var benim de.
Test aldım sabah yapıcam.
Adetime 2 gün var. Bat 19.
Anladım canım inşallah hamilesindir ben henüz doktora gitmedim corona yüzünden gitmekte istemiyorum bu ara inşallah gerek kalmadan hamile kalırım

Anladım canım inşallah hamilesindir ben henüz doktora gitmedim corona yüzünden gitmekte istemiyorum bu ara inşallah gerek kalmadan hamile kalırım
Amin Amin inşaallah.
Kaç yaşındasın.
Kaç aydır evlisin canım.
İnşaallah gerek kalmaz doktora hamile kalırsın

Yaa hayırlısı canım belkide stresten erken olmussundur takma kafaya oyun falan oyna

Cnm ben kuruma cizgisi ilk defa duydum okadar test yaptm varsa silik dahi olsa cikti 2 aydrda dusunuyorum tekrar bebis nasip olmadı 4 kere test yaptim 2 aydada cikmadi kuruma cizgisimi nese odahi çıkmadı varsa ciksr bence var gibi ins vardr allah gonlune gore versin

Laboquickde malesef o sorun var. Sonradan oluşan çizgi.
Genelde kuruma çizgisi diyorlar olup olmadığını anlamak için suya tutun gider dediler ama yinede hayalide olsa var gibi.bide bata 7 gün var gitgide koyulaşırmı bilmiyorum meraktan test yapıyorum sürekli.inşallah vardır.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Cnm görünüyor inşallah vardır ama daha erken bence birkaç gün sonra tekrar yap

Cnm gecen ay benimde aynen boyleydi 2 gün sonra adet oldum. Ama inşallah arkadas ta oyle olmaz bebiş vardır sanırsam her test güvenilir değil

adet tarihim 10 nisan idi; bu karantina günleri her gün birbirine benzediğinden ben de not almadıgımdan ne son ne zaman brbr olduk hatırlamıyorum ama 10 nisanda kahverengi kanama baslayıp sokülmedi. kanama bitti 8 gun oldu ve hcg 48. doktor hcg takibi yapalım belki kendi kendine düşecek bir bebektir dedi. Geç döllenme ihtimali boyle birsey mi arkadaslar? bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…