Benim şu an döngümün 25. Günü. Geçen hafta perşembe cuma pikti ovülasyon testim. Kafam çok karışıkCAnım benim ilk hamileliğimde yerleşme kanaması olmuştu, adetin 10.günü yumurtlama olmuştu, yerleşme kanaması olduğu için adetin 20.günü test yapmıştım normal testlerden silik şekilde çıkmıştı, yani kanaman yerleşme ise testte çıkar ama tam emin olmak için biraz bekle istersen
Bekle ozaman canım hayırlısı olsunBenim şu an döngümün 25. Günü. Geçen hafta perşembe cuma pikti ovülasyon testim. Kafam çok karışık
Kaçıncı denemeniz acabaBenim 19 bende değerlendirdim. Bekliyorum.
Dene o zaman canım madem oyle görmüş olursun yoksaa mecbur adeti beklersin yerleşme kanaması dedikleri mi oldu acaba belli olmaz kiGünaydın canım, az önce lavabodaydım herhangi bir şey gelmedi, akşamdan çamaşır temiz. Kafam çok karışık
20sinde yapsam adetime 3-4 gün kalmış oluyor ama bu test adetine 10 gün varken bile gösteririm diyoryani iddiası ilişkiden 3-4 gün sonra gebeliği göstermek. Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelmeli. 10 gün kala gösterdiğine göre döllenen yumurtayı mı gösteriyor napıyor anlamadım
4 aydır deniyoruz canımKaçıncı denemeniz acaba
8 aydır evliyim. 4 aydır istiyoruz.Kaçıncı denemeniz acaba
Canım yerleşme kanaması bile olsa 3 gün sonra belli olurmuş sözde. Ben ilk lekenmeyi 14ğnde gördüm, durdu, bir de 16sında gördüm işte dün hatta sol kasığım eeffffsaanee ağrıdı, bugün tık yok. Pazara kadar bekleyeyim diye düşündüm ama biç belli olmaz. Belki sabah yapıveririmDene o zaman canım madem oyle görmüş olursun yoksaa mecbur adeti beklersin yerleşme kanaması dedikleri mi oldu acaba belli olmaz ki
Hayrolsun bekleyip gorelim benim akintim var beyazimsi .Benim yarın regl olmam gerekiyor. Benimde geçen ay ilk denememdi 1 gun gecikme yaşadım. Bugün hafif sancı başladı sanırım regl olacağım
Beyaz akıntı gebelik derler canım, inşallah öyledirHayrolsun bekleyip gorelim benim akintim var beyazimsi .
Yap kız ben çatladım burda madem o kadar iddialı bu testCanım yerleşme kanaması bile olsa 3 gün sonra belli olurmuş sözde. Ben ilk lekenmeyi 14ğnde gördüm, durdu, bir de 16sında gördüm işte dün hatta sol kasığım eeffffsaanee ağrıdı, bugün tık yok. Pazara kadar bekleyeyim diye düşündüm ama biç belli olmaz. Belki sabah yapıveririm
Canım ben de çatlamak üzereyim, evde günler geçmiyor hiç ama adet olacağım sanırım, çok kasık ağrım var. Lekelenmem de bugün hiç yoktu, 1 saat kadar önce başladı. Tuvalete gittikçe peçeteye geliyor. Adetim “geliyorum” diyor sanırımYap kız ben çatladım burda madem o kadar iddialı bu test
Ay insallah herkes gibi cok istiyorum su durum biraz kafami karistiriyo ama yenilecek ekmek varsa ne denir kasmiyorum o kadar zaten ikinci ayim bakalimBeyaz akıntı gebelik derler canım, inşallah öyledir
Laboquickde malesef o sorun var. Sonradan oluşan çizgi.Arkadaşlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum.laboquik testte güvenmelimiyim birde bat a 7 günüm var ben dayanamıayıp normal test yaptım saatler sonra tabi hafif çizgi oluşmuş.sonra kuruma çizgisimi acaba dedim suya tuttum ama o hayali çizgi yine var.sizce varmıdır birşeyler.yorumlarınızı bekliyorum.
Doktora gittiniz mi peki8 aydır evliyim. 4 aydır istiyoruz.
4 ay eşim yurt dışında idi.
Bende 4 aydır yurt dışına geldim onun yanına
Son 2 aydır hep var sanki bendeHayrolsun bekleyip gorelim benim akintim var beyazimsi .
Gecikince yapmak en mantiklisi sonra umutsuzluk sariyo insaniSon 2 aydır hep var sanki bendemerakla bekliyorum keşke test alsaydım
Başta öyle düşündüm bende ama böyle de zaman geçmiyorGecikince yapmak en mantiklisi sonra umutsuzluk sariyo insani