- 8 Mart 2016
- 283
- 199
- 30
Aslında güzel haber bu bir sıkıntı olmaması. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canımGittim tabii ki hem de kaç kez sayısını bile unuttumeşimde de bende de hiçbir problem yok. Rahim filmi tertemiz, eşimin değerleri güzel. Hormonlarda, yumurtalarda sıkıntı yok. Sebepsiz kısırlık diyor doktorlar ama kaç farklı doktora gittiysem hepsi stres kaynaklı olduğunu söyledi. Ben biraz fazla kafaya takıyorum. Belki antidepresan kullansam hamile kalacağım bilmiyorum
AminAslında güzel haber bu bir sıkıntı olmaması. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım
canım inşallah vardır, çok amin!Kızlar merhaba bugün çatlatma ipnesi olalı 12. Gün dün normal test yaptım negatif cıktı bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. resimde göründüğünden bi tık daha belirgin sizce durum nedir
Var cnm hamilesin daha erken oyuzden normal teste cikmamis erkende silik cikmis cok sevindimKızlar merhaba bugün çatlatma ipnesi olalı 12. Gün dün normal test yaptım negatif cıktı bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. resimde göründüğünden bi tık daha belirgin sizce durum nedir
Kuzum cok sevindim cok istiyodum bu ay senin olsun diye ilk ya dualrim seninleydi kendim olmus gibi mutlu oldum ve ben hissettm rabia hamile dedim biliyomusun annemeSelam Aleyküm kızlar adetime 1 gün var.
Ve ben test yaptım.
İkinci çizgi çıktı.
Ama tam koyu belirgin değil.
Tabi görünmeyecek gibide değil.
23 nisanda kan testi yapıcam.
Var cnm hamilesin daha erken oyuzden normal teste cikmamis erkende silik cikmis cok sevindim
canım inşallah vardır, çok amin!ancak ben tecrübemi paylaşayım: ovitrelle çataltma iğnesinin 14. gününe dek pozitifti benim normal gebelik testlerim, 5 tl olanlar. 17. gün adet oldum dilerim, iiiinnnşşşaallllaahhh sen hamilesindir, değerin günden güne artar.
Canım ben adet oldum hem de 4 gün kadar önceCanım senin durumun nasıl oldu test yaptın mı
Hayırlısı olsun canım bence oyle ama hissettimAleykümselam, çok çok çok sevindim! Hayırlısı olsun❤
Canım adeti görene dek umudunu yitirme.
İnşallah test yanılıyordur zaten erkendi test için ama bu test erken gösterdiği için heyacanlandık olsun cnm beklemeye devamKızlar, buraya yazarken gebelik testimle bakıştık. Sonra test benim kanıma girdi “yap beni” diyetestin cazibesine dayanamadım ve yaptım. Tabii kiiii teeerrrrrrteeemiizzzz negatif
Ayy cok mutlu oluyorum hamiş ler oldukça hadi inşallah vardır gözün aydın cnm dikkat et kendineKızlar merhaba bugün çatlatma ipnesi olalı 12. Gün dün normal test yaptım negatif cıktı bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. resimde göründüğünden bi tık daha belirgin sizce durum nedir
Hayırlı olsun canım çok sevindimSelam Aleyküm kızlar adetime 1 gün var.
Ve ben test yaptım.
İkinci çizgi çıktı.
bacım zaten benim adet gecikmem yok. her yere deli gibi yazıyorum bir daha yazayımİnşallah test yanılıyordur zaten erkendi test için ama bu test erken gösterdiği için heyacanlandık olsun cnm beklemeye devam
Canımm daha tam emin olamıyorum o yüzden pek heveslenmek istemiyorum. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAyy cok mutlu oluyorum hamiş ler oldukça hadi inşallah vardır gözün aydın cnm dikkat et kendine
Aaa çok erken bat 25nisan değilmi senin? Bende tık yok bekleyişteyim inşallah bat olmaz bebiş olur isteyen herkeseM momteacher sende ne var ne yok battaşım benim bel ağrılarım başladı bile reglin habercisi
Bi foto koysana çok merak ettim çok sevinirim insallah vardır yazışmaları takip ediyorum dua ettim sana inşallah vardırSelam Aleyküm kızlar adetime 1 gün var.
Ve ben test yaptım.
İkinci çizgi çıktı.
Genelde bir hafta dan önce baslar benim bel ağrım cnm inşallah diyelim yinedeAaa çok erken bat 25nisan değilmi senin? Bende tık yok bekleyişteyim inşallah bat olmaz bebiş olur isteyen herkese
Aminnn cnmCanımm daha tam emin olamıyorum o yüzden pek heveslenmek istemiyorum. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah