Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar, elimde adetten 10 gün öncesine kadar gebeliği gösterdiğini iddia eden test var. sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım? Pik 9-10 nisan, silik 11 nisan. 9-10-11-12 nisan da ilişki.

Yine de hayırlısı olsun inşallah canımm devam ediyor mu hala

Kızlar, elimde adetten 10 gün öncesine kadar gebeliği gösterdiğini iddia eden test var. sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım? Pik 9-10 nisan, silik 11 nisan. 9-10-11-12 nisan da ilişki.
Ayın 10 bile baz alsak en azından 20sinde test yapman lazım değilmi

Bende bu sabah hasta oldum.kizlar. 26 gunsurdu dedigim gibi degiisyor 26 27 28 gun ara ile oluyorum zaten

Yine de hayırlısı olsun inşallah canımm devam ediyor mu hala
Günaydın canım, az önce lavabodaydım herhangi bir şey gelmedi, akşamdan çamaşır temiz. Kafam çok karışık
Ayın 10 bile baz alsak en azından 20sinde test yapman lazım değilmi
20sinde yapsam adetime 3-4 gün kalmış oluyor ama bu test adetine 10 gün varken bile gösteririm diyor yani iddiası ilişkiden 3-4 gün sonra gebeliği göstermek. Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelmeli. 10 gün kala gösterdiğine göre döllenen yumurtayı mı gösteriyor napıyor anlamadım

Hamis olan arkadaslarimi tebrik ederim tekrardan ins saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin guzl rabbim dualarim siiznle. Banada hayirlisi rabbim ne zamn nasip ederse ins ozaman olsun

1 gün erken gelmesi önemli değil okadar

Merhaba canım biz değerlendirdik. Yarın regl günüm bekliyorum bakalım

Kızlar bende deneme yaptım adetimi bekliyorum bat 29 Nisan benide ekler misin canm

Hakkımızda hayırlısı olu
Benim 19 bende değerlendirdim. Bekliyorum.
[
Günaydın canım bir değişiklik var mı

CAnım benim ilk hamileliğimde yerleşme kanaması olmuştu, adetin 10.günü yumurtlama olmuştu, yerleşme kanaması olduğu için adetin 20.günü test yapmıştım normal testlerden silik şekilde çıkmıştı, yani kanaman yerleşme ise testte çıkar ama tam emin olmak için biraz bekle istersen

Hakkımızda hayırlısı olu

Günaydın canım bir değişiklik var mı
Bugun sancim yok . 27 gun duzenim Hastaligimin saati bile sasmaz gecen ay ilk denememdi iki gun gec hastalandim. Bata gore bugun olmam lazim yada duzenim mi sasti bilmiyorum iki gun daha bekleyip test yapmayi planliyorum. Senin demi bat ayni

Bugun sancim yok . 27 gun duzenim Hastaligimin saati bile sasmaz gecen ay ilk denememdi iki gun gec hastalandim. Bata gore bugun olmam lazim yada duzenim mi sasti bilmiyorum iki gun daha bekleyip test yapmayi planliyorum. Senin demi bat ayni
Benim yarın regl olmam gerekiyor. Benimde geçen ay ilk denememdi 1 gun gecikme yaşadım. Bugün hafif sancı başladı sanırım regl olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…