Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CAnım benim ilk hamileliğimde yerleşme kanaması olmuştu, adetin 10.günü yumurtlama olmuştu, yerleşme kanaması olduğu için adetin 20.günü test yapmıştım normal testlerden silik şekilde çıkmıştı, yani kanaman yerleşme ise testte çıkar ama tam emin olmak için biraz bekle istersen
Benim şu an döngümün 25. Günü. Geçen hafta perşembe cuma pikti ovülasyon testim. Kafam çok karışık

Günaydın canım, az önce lavabodaydım herhangi bir şey gelmedi, akşamdan çamaşır temiz. Kafam çok karışık 🧐

20sinde yapsam adetime 3-4 gün kalmış oluyor ama bu test adetine 10 gün varken bile gösteririm diyor 😋 yani iddiası ilişkiden 3-4 gün sonra gebeliği göstermek. Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelmeli. 10 gün kala gösterdiğine göre döllenen yumurtayı mı gösteriyor napıyor anlamadım 🤦🏻‍♀️😂
Dene o zaman canım madem oyle görmüş olursun yoksaa mecbur adeti beklersin yerleşme kanaması dedikleri mi oldu acaba belli olmaz ki 😅

Kızlar ben de dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Normalde günüm hiç şaşmaz. 2 sinde yumurtlama gördüm. Ama bu sabah test yaptım negatif. Böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı acaba. Gerçi adet olsam da olmasam da pazartesi doktora gideceğim ama yine de bu merak çok kötü.

Dene o zaman canım madem oyle görmüş olursun yoksaa mecbur adeti beklersin yerleşme kanaması dedikleri mi oldu acaba belli olmaz ki 😅
Canım yerleşme kanaması bile olsa 3 gün sonra belli olurmuş sözde. Ben ilk lekenmeyi 14ğnde gördüm, durdu, bir de 16sında gördüm işte dün hatta sol kasığım eeffffsaanee ağrıdı, bugün tık yok. Pazara kadar bekleyeyim diye düşündüm ama biç belli olmaz. Belki sabah yapıveririm 😂

Canım yerleşme kanaması bile olsa 3 gün sonra belli olurmuş sözde. Ben ilk lekenmeyi 14ğnde gördüm, durdu, bir de 16sında gördüm işte dün hatta sol kasığım eeffffsaanee ağrıdı, bugün tık yok. Pazara kadar bekleyeyim diye düşündüm ama biç belli olmaz. Belki sabah yapıveririm 😂
Yap kız ben çatladım burda madem o kadar iddialı bu test 😂😂😂

Yap kız ben çatladım burda madem o kadar iddialı bu test 😂😂😂
Canım ben de çatlamak üzereyim, evde günler geçmiyor hiç ama adet olacağım sanırım, çok kasık ağrım var. Lekelenmem de bugün hiç yoktu, 1 saat kadar önce başladı. Tuvalete gittikçe peçeteye geliyor. Adetim “geliyorum” diyor sanırım 🤦🏻‍♀️

Kızlar merhaba ilişki olalı 10 gün oldu bugün gün ortasında idrar testi yaptım negatif cıktı doğru olmama şansı var mı erken mi yapmışım

Arkadaşlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum.laboquik testte güvenmelimiyim birde bat a 7 günüm var ben dayanamıayıp normal test yaptım saatler sonra tabi hafif çizgi oluşmuş.sonra kuruma çizgisimi acaba dedim suya tuttum ama o hayali çizgi yine var.sizce varmıdır birşeyler.yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• IMG20200417203332.jpg
    IMG20200417203332.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG20200417170430.jpg
    IMG20200417170430.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum.laboquik testte güvenmelimiyim birde bat a 7 günüm var ben dayanamıayıp normal test yaptım saatler sonra tabi hafif çizgi oluşmuş.sonra kuruma çizgisimi acaba dedim suya tuttum ama o hayali çizgi yine var.sizce varmıdır birşeyler.yorumlarınızı bekliyorum.
Laboquickde malesef o sorun var. Sonradan oluşan çizgi.

X