- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yaaaa. Ben de 1 buçuk senedir istiyorum, Allahım artık kucağımızı doldursunYerleşme kanaması inşaallah öyle anladım
Amin Amin Amin.İnşallah canım yaaaa. Ben de 1 buçuk senedir istiyorum, Allahım artık kucağımızı doldursun
Ay inşallah hep birlikte canımAmin Amin Amin.
Mübarek günlerin hürmetine inşaallah hamilesindir.
Ramazanı hamile geçirirsin inşaallah.
Yok canım geçen ay ilk kez denedik8 aydır deniyormusun
6 ay boyun kendiliğinden olmuyorsa doktora gidilmesi gerekiyormuş.
İnşaallah seninde olur allahtan.
Doktora gitmeye gerek kalmaz
Ne oldu canım bir daha test yaptın mıGebelerimizi tebrikler öncelikle,inşallah bu ay bereketli devam eder
Benim de bat a 7 gün var dayanamadım yaptım erken gebelik testi değil ama ben bir hayalet çizgi görür gibi oldum da hayal mi görüyorum sizler de bakabilir misiniz kızlar
Canım senin durumun nasıl oldu test yaptın mıİnşallah vardır canım,burdaki herkesin en net çift çizgileri görmeye ihtiyacı var tek testin kaldı alamazsam onu bat tan 2 gün önceye saklıyorum bakalım dayanabilirsem
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesinSelam Aleyküm kızlar adetime 1 gün var.
Ve ben test yaptım.
İkinci çizgi çıktı.
Ama tam koyu belirgin değil.
Tabi görünmeyecek gibide değil.
23 nisanda kan testi yapıcam.
Cok sevindim cnm hadi vardır inşallahSelam Aleyküm kızlar adetime 1 gün var.
Ve ben test yaptım.
İkinci çizgi çıktı.
Benim adetime 7 gün var ve her ay bir hafta önceden asırı bel ağrım olur bugün bel ağrım başladı sinyaller geldi olmadı demek benimki cnm boşa beklemicem hiç artık bir dahaki aylara kısmet diyelimİnşallah canım yaaaa. Ben de 1 buçuk senedir istiyorum, Allahım artık kucağımızı doldursun
Aleyküm selam canım hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden bebişin.resimini paylaşabilirmisin testinSelam Aleyküm kızlar adetime 1 gün var.
Ve ben test yaptım.
İkinci çizgi çıktı.
Aleykümselam, çok çok çok sevindim! Hayırlısı olsunSelam Aleyküm kızlar adetime 1 gün var.
Ve ben test yaptım.
İkinci çizgi çıktı.
Canım adeti görene dek umudunu yitirme.Benim adetime 7 gün var ve her ay bir hafta önceden asırı bel ağrım olur bugün bel ağrım başladı sinyaller geldi olmadı demek benimki cnm boşa beklemicem hiç artık bir dahaki aylara kısmet diyelim
Sonucu bizimlede paylasBenim de pazar canım.
Ama bugün test aldım.
Yarın yapacağım
Ay çok sevindim hayırlı olsunSelam Aleyküm kızlar adetime 1 gün var.
Ve ben test yaptım.
İkinci çizgi çıktı.
Kaçıncı denemenizdi acabaKızlar, buraya yazarken gebelik testimle bakıştık. Sonra test benim kanıma girdi “yap beni” diye testin cazibesine dayanamadım ve yaptım. Tabii kiiii teeerrrrrrteeemiizzzz negatif
1 buçuk yılıncı denememiz 2018 Ağustostan beri istiyoruz ama Rabbim daha vermediKaçıncı denemenizdi acaba
Doktora gittin mi canım1 buçuk yılıncı denememiz 2018 Ağustostan beri istiyoruz ama Rabbim daha vermedi
Gittim tabii ki hem de kaç kez sayısını bile unuttum eşimde de bende de hiçbir problem yok. Rahim filmi tertemiz, eşimin değerleri güzel. Hormonlarda, yumurtalarda sıkıntı yok. Sebepsiz kısırlık diyor doktorlar ama kaç farklı doktora gittiysem hepsi stres kaynaklı olduğunu söyledi. Ben biraz fazla kafaya takıyorum. Belki antidepresan kullansam hamile kalacağım bilmiyorumDoktora gittin mi canım