Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelerimizi tebrikler öncelikle,inşallah bu ay bereketli devam eder🙏
Benim de bat a 7 gün var dayanamadım yaptım erken gebelik testi değil ama ben bir hayalet çizgi görür gibi oldum da hayal mi görüyorum sizler de bakabilir misiniz kızlar
Ne oldu canım bir daha test yaptın mı
Hamilemisin

İnşallah canım yaaaa. Ben de 1 buçuk senedir istiyorum, Allahım artık kucağımızı doldursun 🤲🏻
Benim adetime 7 gün var ve her ay bir hafta önceden asırı bel ağrım olur bugün bel ağrım başladı sinyaller geldi olmadı demek benimki cnm boşa beklemicem hiç artık bir dahaki aylara kısmet diyelim

Aleyküm selam
Selam Aleyküm kızlar adetime 1 gün var.
Ve ben test yaptım.
İkinci çizgi çıktı.
Ama tam koyu belirgin değil.
Tabi görünmeyecek gibide değil.
23 nisanda kan testi yapıcam.
Aleyküm selam canım hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden bebişin.resimini paylaşabilirmisin testin

Selam Aleyküm kızlar adetime 1 gün var.
Ve ben test yaptım.
İkinci çizgi çıktı.
Ama tam koyu belirgin değil.
Tabi görünmeyecek gibide değil.
23 nisanda kan testi yapıcam.
Aleykümselam, çok çok çok sevindim! Hayırlısı olsun 🤲🏻❤️
Benim adetime 7 gün var ve her ay bir hafta önceden asırı bel ağrım olur bugün bel ağrım başladı sinyaller geldi olmadı demek benimki cnm boşa beklemicem hiç artık bir dahaki aylara kısmet diyelim
Canım adeti görene dek umudunu yitirme. 🌸

Kızlar, buraya yazarken gebelik testimle bakıştık. Sonra test benim kanıma girdi “yap beni” diye 😅 testin cazibesine dayanamadım ve yaptım. Tabii kiiii teeerrrrrrteeemiizzzz negatif 😂😂😂

Doktora gittin mi canım
Gittim tabii ki hem de kaç kez sayısını bile unuttum 😋 eşimde de bende de hiçbir problem yok. Rahim filmi tertemiz, eşimin değerleri güzel. Hormonlarda, yumurtalarda sıkıntı yok. Sebepsiz kısırlık diyor doktorlar ama kaç farklı doktora gittiysem hepsi stres kaynaklı olduğunu söyledi. Ben biraz fazla kafaya takıyorum. Belki antidepresan kullansam hamile kalacağım bilmiyorum 😅

X